Látom hogy ez a fórum nem különösebben aktív , de esetleg még van itt valaki aki tudna ajánlani hirdetőt a mostani egri hirdetők közül ?
Jöhet privátba is az üzenet és előre is köszi !
Látom hogy ez a fórum nem különösebben aktív , de esetleg még van itt valaki aki tudna ajánlani hirdetőt a mostani egri hirdetők közül ?
Jöhet privátba is az üzenet és előre is köszi !
Ezt már más helyeken is olvastam róla, az én listámon már nem szerepel.
Detto ugyan ez....azt hittem csak velem van gondja....
Sziasztok Maya 21 valakinek véleménye?
Nándi · Őstag · Dzsungellakó az eddigi ajánlásokat sem teljesítetted!
Talán egyvalakit látogattál meg, szóval folytathatod .....!
Kérni akkor kérj ha már kétharmadára azt tudod mondani, hogy voltál!
Amúgy meg vasárnap van a lányok többsége is pihenőt tart.
Sziasztok
Linus (32) járt már nála valaki innen?
Az értékelései jók, meg tudjátok ezt erősíteni?
Hellotok ! Emma masszazsrol valakinek info? Koszi
Nándi · Őstag · Lépj már tovább és kérd meg a kezét!!
De szakadj le a témáról mert unalmassá vált!
Nilla (29)
erdemes odafigyelni, mert meg csak kozel sem hasonlit a kepeken lthato holgyre.. nem tudom az oldal miert is enged egyaltalan ilyen hirdetoket… kozben a felvigyazo 3meterrel arrebb a masik szobaban… azthiszem tobbet sem kell mondanom… akinek kedves a penze hozza ne menjen nagyon atverosek a kepei… tanulopenznek jo de ha beis probalnad mert “hatha kamu komment” jobban teszed ha az ajtoban kifordulsz …:)
Kedves Gréti!
Szia! Teljesen igazad van. A cím után való érdeklődésnek azért lehetnek nagyon is gyakorlatias okai. Ilyen pl. a parkolási lehetőség, amiben benne van/lehet az is, hogy nem akarja az illető, hogy nagyon látványos helyen lássák a kocsiját. Már csak a diszkréció miatt is. A személyes okom, ami miatt én is rendszeresen megkérdezem a címet, az, hogy van hely, ahova akkor se mennék, ha nekem fizetnének. Egyszerűen azért mert többszöri nekifutásra is csak becsapásba, valótlan dolgokba, szép képek mögé rejtőzködő kevésbé szép (nagyon megengedő voltam), zéró teljesítményt nyújtó szolgáltatókba botlottam, ahol esetenként tucatnyi lány nevezi meg a címet (újabban a cím helyett a város közepére utalnak, vagy a multi közelében) és az éppen szabad lányt a porondmester szállítja a közeli Multitól. Sokan vannak -ismereteim szerint- a fórumon szereplő férfi társak közül, akik nem csak az áram-számláról ismerik az EoN nevét.
Ám vannak itt a városban olyan masszázs szalonok ahol extrát is vállalnak ?
Jöhetnek privátba is a válaszok !
Budai · Újonc · Patrik
Pöröly · Újonc · Szia Kedves. Inkább csak Sopron lenne az aktuális. De köszönöm 😊 ❤️
Hali
Mia győrből nagy csalódás volt, nagynehezen elértem telefonon megbeszéltünk fél órát.
Amikor ajtót nyitott mintha nem is ő lenne a képeken, sokkal husibb a valóságban.
Végig bunkózott, lekezelő volt, elhiszem hogy fáradt de akkor ne fogadjon, szinte el is aludt amíg zuhanyoztam.
Szia. Esetleg nezz szet a Megyében is..
M.
Mia (25) tud róla valaki valamit? Tapasztalat? Szimpinek tűnik, arccal hirdet, de ki tudja...
Ha címként a Feketegyémánt teret mondja a csaj, az már egyből felejtős... eleve a környék miatt is. Gondolom C lesz a helyes válasz a leányzóval kapcsolatban... a többit kitalálhatjátok.
Sziasztok!
Teljes mértékben egyet tudok érteni Zita és Gréti véleményével. Nem akkora volumenű dolog, de én még felhoznám a tarifa szót is. Szerintem sokkal szofisztikáltabb használni helyette azt, hogy tiszteletdíj. Véleményem szerint a megkeresett hölgy is jobban megérdemli (sőt akár még meg is lepődik rajta, hogy ezt a szót hallja inkább), hogy ezzel a szóval indítsunk amikor érdeklődünk. Vigyázzunk a fent említett Hölgyekre mert sajnos nem sok jó hirdető van a városban. A hozzászólásaikkal szerintem mindketten kimutatták, hogy nem csak a szolgáltatásokban, hanem intellektuálisan is kiemelkednek a felhozatalból. Grétinél már jártam, és ahogy mások én is csak szuperlatívuszokban tudnék nyilatkozni. Zitánál még nem, de ami késik nem múlik. :) További szép napot kívánok minden kedves hirdetőknek és fórumozónak!
Szolnokon nagyon pang az élet. Néha 1-2 átutazó,de őket nehéz kifogni.
Kár érte.
Köszönöm a korrekt beszámolót, több ilyenre lenne szükség, kevesebb lenne a csalódás!