Hali. Itt Győrben volt egy csaj Lili (36) néven hirdetett a Nádorvárosban (BB út).
Vele mi lett? Tud valaki vmit róla?
Hali. Itt Győrben volt egy csaj Lili (36) néven hirdetett a Nádorvárosban (BB út).
Vele mi lett? Tud valaki vmit róla?
Szia Peti ! Én is voltam Mandynál és ugyan ezekkel a tapasztalatokkal távoztam mind Te
csak sajos Én nekem nagyon messze van Mandy de ha erre vezet utam biztos, hogy benézek hozzá !!
Voltam már több lánynál is de ilyen élményben nem volt részem !!!
SZUPER VOLT NEKEM IS !!
Üdv mindenkinek !!
Mandynél voltama hétvégén !!!!!! Ha voltatok már jó helyen akkor ide mennyetek isteni a csaj kedves aranyos odaadó !!!!!
Puszi neked Mandy visszadtad a kedvet, hogy meglátogassalak és csak téged , mert egy csomó kamu csaj van az oldalon
és ezeket ki kellene szórni innen!!!
Puszi neked Mandy Fehérvárra
Ha Szombathelyn jársz kérlek írj egy mailt a csupasza@freemail.hu találkozhatnánk !!!
Kedves Verona!
Nagyon szépen köszönöm a pozitív beszámolódat ez igazán jól esett!!kellemes hétvégét kívánok!
Bementem a magyarlányokba. Ki néz velem szembe?
GERONADZÓ MÁRIA!!!Jáj, more..
Nagyon jó lenne ha mindenki betartaná ebben a szolgáltatás körben a játékszabályokat .Értem ez alatt a diszkréciót .Ahogy a lányokat is köti a diszkréció ,úgy a szolgáltatásban részesülőkre is vonatkozik ez.Milyen dolog az kibeszélni itt a fórumon azokat a dolgokat ami nem tetszik.Nem megyek oda többet és ennyi.A másik dolog a megelőlegezés.Jó lenne ha mindenki meggondolná ,hogy kinek ad előre akár mit is .Én úgy gondolom ez nem így működik,hibát követtél el mert itt ezt nerm szabadott volna.Mivel most ráfizettél dühös vagy és leírtad .De arra nem gondolsz ,hogy ez a többi lányra is rossz fényt vet, aki tiszteséges és becsületes.Vagy ne írtál volna semmit vagy nevezted volna nevén a gyereket .De itt megint jön a diszkréció.Neked kell ezt lerendezni ebben senki nem tud segítséget nyújtani .én úgy gondolom .A javaslatom ,keresd meg a lányt rendezzétek le normálisan.A lányok elleni lejárató kampányt pedig jó lenne befejezni ,mert nagyon sok lánynak ez a megélhetése és a lányoknak is sok mindent le kell nyelnie ,sok mindenhez jó pofizni kell ami nekik sem tetszik.Most így bennem is kételyeket ébresztenek ezek a dolgok és bizalmatlanságot szülnek.De akinél eddig voltam ott csak jóban volt részem és én ezentúl is odafogok járni.Mindig csak annyi pénzt viszek magammal amiben előre megeggyeztünk esetleg kicsivel többet.Senkivel nem fogok szó csatát vívni ebben a témakörben de nekem ez a meglátásom.Üdv Osama
Sziasztok! Noéminél volt valaki?? Valami konkrétat tud valaki róla?
Megütni egy nőt??? Az még nagyobb gáz!!!
Nekem ha felmegy a pumpa a falba verek helyette.
Majdnem sikerült :D
A megoldás radikális: *** moderálva *** !
Sziasztok! Kira 19 -ről, vagy Csinike 19- ről van valakinek infója, biztonságos szolgáltatók? Érdemes elmenni valamelyikhez?
Pusztán amiatt fogalazódott meg bennem a levél illetve fórum hozzászólás mert kicsit lerántottak és hogy okuljon más illetve talán tanácsot tudnak a srácok adni vagy a csajok.
Többször voltam már csajsziknál, kinél több kinél kevesebb sikerrel, de a történetben szereplő lány szombathelyen nem oly régi motoros, kb 3 4 hónapja hirdet.
Első alkalommal csak masszázs volt a terítéken, ami még jól is esett igaz nem profi masszőr a lány de amit csinált azt jól csinálta. Ezekután több alkalommal is volt más is a terítéken, beszélgetni is lehet vele és a téma nem a "Munka" hanem inkább magánéleti oldal volt. Egyik alkalommal elszólta magát h gázban van nem tudja mit csináljon és hogy "szolgáltatásért" cserébe nem tudnék e segitteni neki 3 alkalom előre kiváltásával. Mondtam meglátom mit tehetek és beszéljünk. Odaadtam végül neki azzal hogy ő rendes és köv héten akkor időpontot egyeztetünk. Azota próbálok menni, kifogások sokasága illetve hazudozások tömkellege ami fogad. Tegnap nagy nehezen jutottam be hozzá elhajtott azzal hogy Ő megválogatja a vendégeit, és majd keresni fog, de erre valószínű várhatok. Viszont 2 alkalom árával még így is tartozik, illetve szolgáltatással, és ha ez nem akkor amaz visszajár gondolom én. Volt e valaki ilyen szituban, illetve van e valamilyen megoldás szerintetek?
Voltam Nikol 20-nál!
Gyorsétterem mellett jó parkolási lehetőség! Egyeztetés, fél óra múlva találka! A lakás nem egy luxuskéró, picit lehangoló! Előre nem kért ***moderálva*** ez pozitívum! Szerintem csinos, nagyon szép popója van. Arca is helyes, de én nem éreztem a barátnő fílinget. Monoton volt az egész. Csináltuk így is úgy is de valami hiányzott! Nekem egyszer elég volt, de szerintem próbáljátok ki ti is!
Most nézem, hogy Grétiről még nem is meséltem.
Eddig az egyetlen lány akihez visszamentem(nem mintha olyan sokan lettek volna).
Olyan teste van, hogy az összes többi lány akinél előtte voltam megirigyelhetné. Pedig egyik-másik simán volt 10 évvel is fiatalabb nála. Gréti testesíti meg nálam az abszolút MILF-et. :) Tornázik, a cicije pont méret a feneke meg olyan feszes, hogy ha fenékre huppanna visszapattanna álló helyzetbe. :)
Legutóbb amikor voltam nála(kb 2-3 hete) a legnagyobb melegben is csinosan felöltözve fogadott, azonnal vízzel kínált(amit az *** moderálva *** folyamán többször is elfogadtam). Nagyon kellemes beszélgetőpartner egyébként.
A lakás korrekt, többféle tusfürdő, friss törölköző, csinos házigazda aki egyedül fogad.
A szex pedig olyan amiért még biztos visszamegyek. Alapból jobb szeret irányítani, de nagyon jól viseli a fordított szereposztást is. :) Kényeztetésre jól reagál és hacsak nem Oscar díjas szinésznő akkor a jelek alapján különösen élvezi is a dolgot. A puncija finom és kellemesen szűk, nem is bírom benne sokáig. Szerencsére kellő bemelegítéssel neki sem kell sok.
*** moderálva *** csak közepesen megterhelő. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
Sziasztok!
Jó ideje nem írtam ide, igazából nem is volt miről. Ma úgy döntöttem ideje kicsit lazítani, és ha már lúd legyen kövér, egy jó kis hármas szexet választottam. Erre a környéken a hirdetések alapján egyedül "Két Tüzes Csajszi"-nál van lehetőség (de biztos van máshol is...). Mit ne mondjak, jól döntöttem. A hármasnál fontos hogy mindenki tudja a szerepét, úgy helyezkedni, stb. Ők tudták. Mellesleg két nagyon kedves, aranyos hölgyet ismertem meg, külsőleg is teljesen rendben vannak, lehet velük beszélgetni, és poén szinten is veszik a lapot, volt olyan rész hogy le kellett picit állni annyira röhögtünk. :) Kérték, hogy ha ha lehet ne magasztaljam őket az egekig, ha mindenképp akarok véleményt írni, csak azt írjam amit gondolok. Így be is fejezném, ne fosszátok meg magatokat ettől az élménytől, én csak ajánlatni tudom őket, csillagos ötös! ;)
Reménytelen...
Magaslabdát!
word-wrap: break-word; esetleg segíthet. xD
a skype-on múxik...20 sec volt
Miért, mit vártál tőlük?
Nem érdemes különösebben egyiket se meglátogatni! Én már nemtom mikor voltam utóljára ilyen csajoknál.Az oka,hogy rájöttem,ezek csak olyan csajok.