Itt senki senkit nem járat le csak igasság lett nyilvánoságra hozva!!
Itt senki senkit nem járat le csak igasság lett nyilvánoságra hozva!!
Szia
Mostanában Szolnokon rendel Fanta néven, de a hirdetése nincs kint mindig :-)
Egrivel már korábban írtuk a Liza szindrómát. Velem is beszélt flegmán, nem is mentem. Ezért van mindíg 2-3 plusz versenyző, ha esetleg az elsővel valami gebasz van. Nem kell ennyire 1 lányra koncentrálni. Legyen mindíg egy "B" terv.
Ez az én taktikám, és eddig még bejött. :)
Van itt egy raklap menyecske Debrőben!
Gigihez (34) mennék el szívesen, de olvastam róla itt a kecskeméti fórumlapon pozitív, valamint negatív kritikákat is, ezért nem tudom hogy mit tegyek. Valaki aki esetleg volt már nála, tudna egy kis tanácsot adni?
Köszönöm
Lajos
Vagy éppen műszakon van a leányzó.
A "Lányokból" az egyik maradt és hozott magával egy trollt:-))Talán Ritának hívják,fiatal,kezdő.Nem is lenne rossz választás,de hamar megcáfolta a gondalataimat.Egy ilyen,semmitmondó fadarabot,még nem *** moderálva ***,mióta elvesztettem a szüzességem.Francia egy akkora nulla,amekkora lehet.-mert a nyalogatást,kezezést semmiképp nem nevezném annak.A szexben mégcsak nem is próbálja színlelni,hogy valamit érez.Szerintem a kisbéri főmén se tudná sóhajra nyittatni a száját.Unott,rezzenéstelen arc.Az ilyen hogy nevezi magát szolgáltatónak???
Kerülendő darab.
"Jópofa " volt Sunci kérdése kihez menjek? Vannak képek-itt Zeg-en a valóságot fedik állíthatom(egy kivétellel mindenkinél voltam:)).
Telefonon hallod a hangot és a stílust, de ne ijedj meg néha a kimért ,hivatalos hangtól-egy idegen ffi vagy. Szóval valahogy így kell dönteni. A kihez menjek és főleg esetleg miért-nem jó kérdés nyilvánosan, mert nem a lóvásárban vagyunk !!
Úgy emlékszem Zsanett néven hirdette magát régebben.
szyasztok.a dorka 19 nél jártam ,nagy lehúzós csaj.kilopta a pénzem.nem ajánlom senkinek se.mező uton lakik a *** moderálva *** alatt legfelső emeleten.fekete övezet
Hali!Lilu26 erősen ajánlott!!!Edinacica nekem sem jött be!
Lilu a top 3-ban benne van pécsett!!!Ugyan nem Ő a legszebb de kedves,ügyes,korrekt!!!Nagyon ajánlott kategória!!!ÜDV
Most komolyan senki nem volt Vivike 19-nél még ? Mert olyan volt hogy majdnem eljutott valaki, de hogy fel is próbálta olyan még nem írt senki :D
Lizának van egy stílusa ez kétségtelen, ezt még ő is bevallotta, emellett igen hangulatfüggő. Ha már bejutottál hozzá, akkor szerencsés ember vagy :)
Szerintem a *** moderálva *** is közrejátszik nála, mert hallottam már "beszélgetni" vele a szomszéd szobában, mikor a luca nevü szörnyeteghez mentem...
Egy a lényeg, jókor kell felhívni és akkor nem lehet gáz, tudom ez nem vígasz meg nem magyarázat, de ő ilyen, sajnos én is szívtam vele ilyen téren (azóta nem is voltam), de a szexben vele volt az egyik legjobb.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Igen sajnos én beszéltem vele és megvolt az oka a hogy othagyta a helyet.De nem csak franciát válal ,ugyanazt válalja mint eddig.Én ma is megyek hozzá.
Szia Wanderer!
Teljes mértékben megértelek, ez valóban nagyon bosszantó dolog, leginkább a fölöslegesen elb*szott idő miatt!
Lányok,
ha olvassátok a hozzászólásokat (és szerintem sokan olvassátok) Ti is vegyétek komolyan, hogy a megbeszélt idő az már egy megállapodás!!!!
Tudom hogy a Ti időtök drága, de higgyétek el hogy a látogatóknak is legalább ilyen értékes az erre felszabadított idő! Sok esetben a leegyeztetett idő miatt a teljes napi programot
át kell szervezni, és nagyon bosszantó ha ez fölöslegesen történik. (Nem beszélve az utazási költségről, mert nem biztos hogy mindenki helyben lakik, sokszor távoli városból érkezik a vendég.)
Lizánál még nem jártam, így véleményt sem akarok mondani róla. (Terveztem hogy meglátogatom, de még nem tudtam leszervezni a dolgot. Mindig vonzottak a kihívások, így valószínüleg megpróbálom majd felkeresni.)
Mindenesetre közbejöhetett a lánynak is váratlan dolog, de legalább annyit megtehetett volna hogy amikor felvette a telefont azt mondja hogy 'bocs de mégsem jó mert közbejött ....valami', majd legközelebb összehozzuk a dolgot.
Amúgy azt gondolom, hogy a számod benne volt a telójába, csak nem tudta eldönteni hogy jó vagy rossz dolog miatt írta-e be, és ezért tétovázott.
Mert szerintem két esetben mentik el a lányok a számot, ha nagyon jól érezték magukat a partnerrel, vagy ha nagyon gáz volt a dolog. Előbbi esetben próbálják segíteni hogy összejöjjön a látogatás, utóbbi esetben nem adnak időpontot, csak "hárítanak", természetesen úgy hogy az ne legyen sértő vagy bántó.
Ez komoly lehetett.Én biztos hamarabb ledobtam volna a láncot.De ezekszerint jó,hogy csak a beszélgetésig jutottunk...
Otthagyta a csapót,meg mindent ami ezelőtt volt.
Még annyit fűznék hozzá,ha a Natúr Franciából akar megélni,az bizony kevés lesz.Mert valljuk be,csak egy átlagos közepes a franciatudása.Maszírozását meg nem ismerem.
Amanda nem Zsani!! hülyeséget irogatsz: Szerintem Zsani már csak azokat fogadja akik voltak nála
Kedves Ámor! Te mint hirdető nagyon tapasztalt lehetsz mások azonosságát illetően, ha én volnék Puputeve ezekkel a képekkel , amúgy lenne örömöd ?
Örülök , hogy hasonlítok valakire akiről már a fórum elején írtak! Szerinted lehetséges, hogy másoknak értékes leszek?
Bízzuk te és az olvasók döntésére akik nem kizárólag"hirdetőkből állnak" hogy az alattam szólok közt mennyi önreklám és nyomor forrong!
Sok szép udvarlót neked!