Maya(34) és Mia(25) hozzájuk érdemes elmenni, eddigi tapasztalatok ?
Maya(34) és Mia(25) hozzájuk érdemes elmenni, eddigi tapasztalatok ?
Ha esetleg eljutnál hozzá, irhatnál pár sort róla! :)
Tisztelt maxim!
Higyje el, nem véletlenül írtuk, amit írtunk!
köszönjük
Tisztelt szerkesztő,vagy akárki aki figyeli a hozzászólásokat!Üzenem,farkam van,és nem vagyok strici sem nem tudom milyen önreklámról van szó.Gratulákok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Üdvözlet! Remélem nem leszek én is kifütyülve innen,amiért eddig még nem regisztráltam,nem írtam ide semmit.A helyzet az,hogy olvasni viszont sűrűn szoktam ezt a fórumot,még ha nem is ez alapján döntök ha partner keresek(több a reklám mint a beszámoló). Szeretném megosztani egy kellemetlen élményem,azért pont most,mert látom arról a szolgáltatóról esett szó az imént,akibe sajnos én is belefutottam. Ő TRIXI CICUS. Egy másik lányhoz látogattam el az Is...n útra,a templom mellé.A lányról egyelőre nem írnék semmit,nem szeretném reklámozni,neki valószínüleg így is sok vendége van,hanem amikor megérkeztem hozzá,beugrott,hogy már jártam itt.TRIXI CICUS egyszer,kb.2 hónapja ugyanitt fogadott.Az legyen az én bajom,hogy arcra nem egészen így képzeltem el,egyáltalán nem jött be ahogy ajtót nyitott ízléstelen sminkkel,kócos műhajjal a fején.Fél órát maradtam,gondoltam gyorsan lerendezem,de ha csukva tartom a szemem,és a franciája jó,akkor elviselhető lesz. Háát nem volt az. A franciája monoton,inkább csak nyalogat,szóval a totálisan sz..r,az a "csinálom mert kell a pénz típus"ezt nem tudom szebben leírni sajnos. Rángatta kézzel a f*rkam egy darabig,de mivel ez sem hozott eredményt,leállítottam mert rohadt kellemetlen volt a történet elejétől a végéig. Ekkor orosz,ukrán,szerb vagy tudomisén milyen akcentussal kezdte volna kifejteni,hogy őt mennyien szeretik pont a franciája miatt,és nem is értette hogy mi volt most a baj.Hát a baj igazából ott van,hogy szolgáltatni tudni kéne hamár ezt a pénz kereseti lehetőséget választotta SZERINTEM!!! A rossz külső,az igénytelen megjelenés még csak alapjaiban veszi el az ember kedvét,de mikor ott helyben arra is kénytelen rájönni,hogy maga a szolgáltatás AMIÉRT *** moderálva *** sem ér egy kalap szart sem,na az már felháborító.Kedves TRIXI CICUS szerintem keress magadnak más munkát,mert kissé kiégtél már az évek során,amit nyújtassz meg egész egyszerűen minősíthetetlen!! Remélem segítségetekre voltam pár mondatommal,azért írtam le,hogy senki ne járjon így mint én. Ezentúl megpróbálok majd minél több érdemleges beszámolóval szolgálni.
sziasztok valaki tud információval szolgálni Margo (29)-röl????
***Kérjük az önreklám mellőzését! ***
A két úri embernek Virág(33) egy kis infó.Kedves,és szerintem szép csaj.Az bíztos a vad sex kedvelőknek nem fog bejönni,de én nem az vagyok így nekem telitalálat volt.Kellemesen,és jól éreztem magam,a lakás is rendben van.De ahogy olvastam ezen a héten pénteken lesz utoljára.Hát sok sikert.
Ott a pont xxx69casting !
Hola!
Teljesen egyetértek! (.... és amíg van lószar,addig lesz veréb is.... XD )
Meglátogattam Trixi Cicust.
Aranyos kedves lány. A képeken ő van. A lakás az ismerős Pista úti lakás...
A lány hozzáállása tökéletes. A teste jó és selymes bőr. Francia tudás is elég jó.
Edit 36-ról tud valaki valamit? Azt hittem Adél az, de telefonba tagadja...
kEDVES wANDERER!
A szolgáltatók 99%-a nem örömből végzi ezt. Nem szereti, nem élvezi, de kell a pénz. Vagy máshoz nem ért, vagy nem talál munkát, pénzügyi gondjai vannak, nem szeret dolgozni, elkényeztetett picsa vagy netán kényszerítik. Mert, hogy van olyan is. AZ a jó szolgáltató aki elhiteti veled, hogy neki is jó, orgazmusa van és te vagy a csúcs. Aztán ahogy elmész, átmegy a másik szobába és kibeszél a kolleginájával. 100ból 1 lány élvezi ténylegesen az együttlétet, de persze, ha rákérdezel azt mondja szerte-szét élvezte magát. Kell ide a cszínészkedés. Eljátszani, elhitetni, hogy visszajáró vendég legyél. Van aki pont eltalálja a színészkedés ritmusát, van aki túljátsza és van aki fadarab marad és máshová gondol míg telik az idő... A lányok szeszélyesek. épp milyen napja van, ki volt ott előtted, neki is vannak gondjai, esetleg drogozik is. Nem egyformák. Lehet van egy kellemetlen partner akivel éppen kihúzza az időt majd 2-3 idő múlva se teszi túl magát rajta. Akárki akármit is mond ezek a lányok lelkileg szétesnek, nem csodálom, hogy egyik-másik drogozik. Lelki sérültekké válnak egy életre, de ez van. Lehet csak rossz napja volt és lerázott ilyen módon, bár kissé visszatetsző módon. Lépj túl rajta, keress másik lányt.
Sziasztok!
Annyi pozitív hozzászólást olvastam itt a győri Korináról,hogy ma elmentem Hozzá!A képei alapján már amúgy is régóta fontolgattam a dolgot!Én is megerősítem,hogy senki nem túlzott a lány szépségével,kedvességével és hozzáállásával kapcsolatban.Már amikor ajtót nyitott,a látványtól majdnem elélv...tem.De ez aztán egymás után kétszer is mergtörtént,pedig általában nem vagyok egy gyorstüzelő.Felsőfokon műveli a fr*ncia nyelvet,nem volt még hasonló élményben részem!Többet nem áradozok,mert úgyis leírhatatlan.Minden tökéletes Nála!!!
vivienn 19 nem ajánlott amikor odaértem a lakásba iszonyat szagok voltak majd bementünk a szobába ,hát a hejzet ott se javult ,*** moderálva ***, ez nem is volt gond *** moderálva *** azt nem tud csak a kezét használja,kb 40 perc után öltözött és vége..
nem sajnálom a *** moderálva *** de inkább felgyujtottam volna a *** moderálva *** akkor is jobb lett volna az érzésem soha többet nem megyek ,és akit tudok lebeszélek,ja és a sexbe is nagy 0 fexik mint 1 deszka
Nem értem miért kell a lányokat piszklálni a hülyeségeitekkel,ha nem tetszik a hirdetése akkor nem kell elmenni hozzá és megnézni,ha meg tetszik akkro nem értem mit vaciláltok.
Petra és Hidelita mind a két hölgy más személyiség de aki már a képeken nem veszi észer az eléggé beteg elme :)
És akkor most nyugodtan lehet engem is kikezdeni valami hülyeséggel,de csak hoyg tudjátok minnél több rosszaat irtok egy csajrol annál jobb lesz neki.
További szép napot !!
Azért ha be jutsz Lizához egy jó élménnyel jössz el....
Virag 18 Engem is Érdekelne....
Sziasztok!
Virág (33) érdekelne, ha valaki tud róla beszámolót, kérem ossza meg.
Előre is köszönöm.
Helló sex_mania!
Helló!Én voltam nála.Nem sietős csaj.1 órát beszéltünk meg,de nem nézi hogy ez most tényleg egy óra e vagy több.Nagyon jó csaj,jó teste van.Én még menni fogok hozzá sokszor.
Hogy is felejthettem ki Lizzy-t! :)
Tényleg egy csodás csajszi.
Aki meglátogatja az garantáltan nem fog csalódni. Tapasztalatból mondom és nem érintetségtől vezérelve.