aki járt mostanság Ivett(27)-nél, a város melyik részén van?
nem bírom elérni telón de ha a világ végén van akkor tárgytalan, mert most tömegközlekedésre szorultam.
aki járt mostanság Ivett(27)-nél, a város melyik részén van?
nem bírom elérni telón de ha a világ végén van akkor tárgytalan, mert most tömegközlekedésre szorultam.
Melyik az?
Műanyag.Képeken Ő van,légy türelmes és a türelem Biát terem.Azután meg majd tudod a választ.Kitartás.Szebb Jövőt,Fehér karácsonyt.
Van olyan aki mérvadó?Ugyan már.
Akinek nincs vaj a füle mögött,nem aggodik a kamera miatt..
Azt tudod, hogy miattad nem aludtam éjjel 3-ig kb. ? 9 éve láttam utoljára, azt hittem, vége a gyásznak.
Nincs, de kösz, már tudom, miért nem alszom 9 éve. Sokat segítettél egy rövid kérdéssel. :)
Kicsit Bródy, külsőre Kevin Costner, nagyjából...Semmiképp nem macsó, nem papucs, a nagy Ő volt.
Szép volt. :)
Nunija szűk, amolyan kártyaolvasó? Közben megjelent Adél hirdetése is massőzként...
és mi van szégyenlös vagy? :))
örülj neki van pozitiv elönye is nem tudnak lenyulni a tárcádbol. :D
más helyeken is lehet kamera csak nem veszed észre igy akár sehova nem lehetne menni ha örökké ezen agyalsz.
én már jártam ott és fogok is menni marhára nem zavar a kamera.
azért valami tapasztalatrol is beszámolhatnál ha már jártál ott milyen volt.
nem probáltam még minden lányt aki ott mregfordul.
kinél voltál?
Nem értem azokat a nőket akik egy helyen 2-szer hirdetnek más képpel ,névvel, korral, telefonszámmal , egy igazi gyökér vagy...
És talált, valóban az vagyok, ezért is írtam, hogy biztosan tutdod ki vagyok. Igen a párom szenzációs.
Annyival kiegészítenék, hogy érdekelne még Amanda és Maya is.
Iesus Nasarenus Rex Iudeorum.Názáreti Jézus a zsidók királya,a rövidítés szerint.De félre a viccet,ha a barátja vagy,talán B.CS.?
Mindegy, a fotók akkor is szenzációsak,a modellről nem is beszélve! Még egyszer is :Gratula!
Bia -ról van valakinek valami infója??
Sziasztok!
A mostanában szeretnék elnézni Mia-hoz (25 éves) valaki járt már nála?
Jó lenne tudni, hogy milyen a környezet, kb merre lakik és hogy milyen maga a lány :)
Dóri is érdekelne (22 éves). Valaki volt már nála? Tapasztalatok érdekelnek.
Előre is köszi. /gyors válasz kellene, mert reggel hívnám a kiszemelteket/
Üdv
sziasztok valaki nem tudna valami infót adni a nyiregyi margo(29)-RŐL???
Sziasztok!
Édes lányok érdekelnének!Volt náluk valaki?Mi volt a tapasztalat? *** modeálva ***?
Köszi
Megint akkor fog jönni a piszkálódás ha nem leszek netközelben...
Szerintem tudod jól, hogy kije vagyok
Sziasztok!
Virág 18! Kis rétinéger csajszi telefonban kedves, élőben cigós akcentus kicsit flegma viselkedés ultramenő csjszinak képzeli magát. Végig eljátsza hogy milyen jó de látszik a szinlelés és hogy alig várja hogy lelécelj. Ja *** moderálva *** a másik szobában, hallottam távozás után a párbeszédüket. Amúgy egyedül nyomja az ipart
Vajon Te ki vagy?Mutatkotz be szépen!Fiú vagy,vagy lány? Kije vagy?