Más magánéletébe miért mászol bele?nem mindegy neked hogy mit csinál utána?addig örülj ameddig van.
Más magánéletébe miért mászol bele?nem mindegy neked hogy mit csinál utána?addig örülj ameddig van.
Sziasztok!
Én múlt héten voltam Anitánál!
Nekem nagyon jó volt kedves odaadó volt!!Hozzáálása is jó!
Teste is jó .Én ajánlani tudom csak !
Hello valaki tudna irni Regiről és Liana?jah és Lara ha valaki egy pár sort irna roluk megköszöném!
Sziasztok. Igen Vivi cica a legjobb! Kedves, gyönyörű, és mindenbe benne van :)
Kár hogy csak Szeptember 4-ig van. Utánna hol lehet, Pesten? Külföldön? (Esetleg suli?)
Tud valaki valamit?
Ez azért odavág!!!
Azért én még tudnám tetőzni a dolgot.
Rollunk??PFF...új vagyok Deby nem...
Eddig nem tudtam kik Ők külün-külön,ma tudtam meg!Melody és Karina.Én tuti kipróbálom ezt a felállást!Addig is tudtok róluk (külön-külön) valamit?
Köszi!
Köszi de rólatok se sok jót halodtam....
Meik lány nem játsza meg? Nekem is volt egy élményem két lánnyal, de nem itt Debrecenbe , ők is megjátszoták az egymással való foglalkozást ! Esetleg valaki tud olyan lányokat akik nem játszák meg ?
Gróf Úr, álmomban találkoztunk a villamoson, már az esküvőn is túl vagyunk.
Neked is megvolt?
(Lehet, már magamban beszélek, de a sáskám elhagyott) :(
Azéris megírom, majd valaki írjon könyvet belőle! (Csomát megkérem:))
Megint kiakadtam Miskolcon! Van egy 75-80 közötti járni már alig tudó hajléktalan néni.
Ablakunk előtt a buszmegálló, szinte naponta látom, próbál felszállni a buszra, de nem engedik fel, mert "büdös".
Valószínű a kórházba menne, mindkét lába bekötve, bottal vonszolja magát. Sorra hagyják itt a sofőrök, orra előtt becsukják az ajtót...
Ma ment volna szegény megint, a kiabálására lettem figyelmes "Miért nem itt áll meg?" A sofőr be se állt a buszmegállóba, jóval hátrább leengedte a leszállót, aztán elzúgott. A következő busz mögötte, már észrevette a sofőr hogy nézem. Megállt, néni felszállt.
Én elhiszem, hogy nem illatozik, de nálunk ilyen sincs. (Természetesen az összes elől ülő utas undorral hátra ment).
Lehet, hogy szerencsétlen néni a lakásmaffia áldozata. Csupa érző, segítőkész ember!!!
A következő ilyennél megemelem a telefont, a néninek joga van ilngyen utazni a buszon.
A hajléktalanok félnek Miskolcon. Barátaim, ma bárki bármikor azzá válhat!!! Nagyon könnyű.
Sziasztok!
Én voltam a héten Mia(25)-nál. Kertvárosban van a nevko közelében. Parkolás jó. Kicsit más az arca mint amire számítottam. A teste gyönyörű, a melle szintén fantasztikus. A lehetőségek korlátozottak. Beszélgetni nem akart. Rögtön a témara tért.
Nem egyedül volt a lakásban, férfi hangot hallottam. Én szeretnék mégegyszer elmenni hozzá, nem egy mindennapi szépség. Mondta, hogy egy darabig most nem lesz elérhető.
Érdekelne Anett(21) ? Valaki info? A telefonszáma ismerős. Frozen néven volt egy szintén szőke lány ugyanezzel a telefonszámmal.
Hu mennyi új csaj lett hirtelen.....Csak a fejünket kapdossuk.
én is voltam nála még pár hete,de nekem nem az a erősen ajánlott kategória.kedves az tény ,de a képek szerintem nem mostanában készültek és szerintem nincs 34év közelében,sőt.cicije az ott van az biztos,de vannak nála jobbak akik jobban megérik.nálam Klaudia a abszolút profi.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Meglátogattam tegnap este MAYA34-et Kedves volt, abszolút barátnő feeling. Ujjazást nem engedte,
de a kölcsönös előjátékban teljesen benne volt és élvezte is. Franciája
jó a szilikon cicik feszesek és isteniek. Nem maradtam sokáig, ez nem miatta volt, hanem egyéb dolog jött
közbe, de legközelebb kihasználom abszolút az időt. Aki profi csajt szeretne meglátogatni annak erősen ajánlott kategória!
Mi lenne ? :D lelettem cserélve :D
Lehet,hogy ő már volt mindegyiknél,vagy az ismerősei.:)))
grrr, aki szeretné privátba megírom.
Szia: Ritus nagyon jó kicsit testes de aki ilyent szeret annak megfelel és nagyon kedves és nem nézi az órát. Ajánlani tudom.
Hmm, ez a moderáció érdekes, roppant érdekes.
***moderálva*** = óranéző, és minden *** moderálva *** van keményen. 1 óra simán *** moderálva *** is lehet.
Segítsetek, hogy lehet úgy fogalmazni, hogy ne moderáljanak.