Közben látom, hogy ismét hirdet Alice. Talán két hét múlva módom lesz felkeresni. Ki vagyok már éhezve isteni bájaira.
vadász03 - Újonc (6 hozzászólás) írta Tegnap, 16:22
Közben látom, hogy ismét hirdet Alice. Talán két hét múlva módom lesz felkeresni. Ki vagyok már éhezve isteni bájaira.
vadász03 - Újonc (6 hozzászólás) írta Tegnap, 16:22
Valóban jó lenne. A hírt nem ellenőríztem, mert nagyon szűkös a hetem, semmiképpen se érek el hozzá.
Sziasztok társaim.Ezt én nem értem.A jó csajok mindíg eltűnnek?Elkezdek valahova járni ,erre megszűnik létezni.Értem ezt pl Kingára,Linára és Zegen Biankára.BRRRRR Egy kedvencem maradt,remélem ő nem hagy magamra.
Hello Gróf! Kicsi a világ. Zoé először Szonja volt. És hát új hirdetés is volt. El is mentem, voltam nála. Ilyen kezdő feelinges volt egyébként, de ebben a katregóriában nem rossz. (Bár az extra rendszer több rétegű) Szerintem a "baráti köre" amatőrködik itt. Csak hát ezzel pont az ellenkezőjére fordul így a dolog. Gondolom én. Csak azért írtam ezt is, mert maga a lány pozitív/negatív végleges összesítésben egy pozitívra jött ki nálam, mert azért igyekezett.
De kár! Nem akarsz visszajönni? Megoszthatnád az idődet a két város között, egy hónap itt, a másik ott. Tudom, önző vagyok, de így nem nekem kellene utazgatnom :)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Gróf Kurátor Szerintem nem egy emrebböl beszélünk én nem Zoé cicát irtam nemtudom én egyetlen zoét láttam nálla is azért voltam mert a képei nekem tetszettek szerintem nem egy emberről beszélünk ://
Ma voltam Melissza29 szoke szépségnél. Már a telefonban is gerjeszto hangja volt. Elmentem és bizony nem bántam meg, ugy néz ki mint a fotokon, aranyos, értelmes, a franciája egyszeruen észveszejto. A puncija mint a vulkán alig akartam ki szállni belole. A bore mint a barsony, imádni valo, egy igazi no. Igaz draga Melissza messzirol jovok hozzád de meg érte és én még jonni is fogok. Sok csok a puncikádra.
Hello. Azoknak irok akik szeretik a telteb kategoriat, Nagy Cicis Norika-nal voltam. A hej csendes a prkolas jo (ingyenes), egyesztetes gyors 20 perc es mar fogadott is, gyors zuhi , franciaval kezdet nagyon tuti majd e az akcio szuper azok a hatalmas melek huuuu.... csak ajalni tudom mindenkinek akik szeretik a nagy cickokat . Sziasztok
Ezekszerint az azonnali üzenetküldő szolgáltató jelszavától is megfosztottak? Mert akkor jelezz. :P
Mit tetszett irni , hogy kimoderálták ? :-)
Ha esetleg valaki esetleg nem tudná ,itt a módszer , hogyan lehet megállapitani , hogy eredeti-e a kép :
Adott a kép , jobb klikk -> kép cimének másolása -> Google
Azé köll , mee ha az saját képeit rakná fűl, az kutya se menne el hozzájuk vala ! :) Randa béka mind és emigyen próbákoznak vendiget fogni. Gondolom a "*** moderálva ***" horgásszaja képeket a netrű( mint ahogy a szomszédos oldalon sorba buknak is le a kamu képek) , oszt rakja fül az két dolgos kezivel. Ez van.
Üdv!
Újonc vagyok az oldalon,ki ajánlottok Debrecenben???
Van egy sejtésem hogy ezt ki kűldte moderálásra ..ez elég gyerekes dolog volt
Biztos többen vagyunk , akiknek hiányozni fogsz.... és azt mondjuk : sajnáljuk ,hogy elmentél
Ne kanyizzál már hogy azota nem voltál senkivel.. amugy is én nem vagyok neked senkid..ugyhogy nekem nem kell hazudni !!
Daisy vagyok ..Nem tudom minek kell neki de már ide se tudok belépni mert azon a cimen keresztűl futot a vidéki lány is és megváltoztatta a jelszót -.-
És tényleg CSAK napbarnított? :)
Kriszta, Puncica, Tünde, Linda
Szia!
Erre nagyon egyszerű a válasz.
Nézd ki magadnak a megfelelő hölgyet és hivd fel, minden kérdésedre válaszolni fog, de egy jótáncs előtte a nevére keress rá itt a fórumon a megbizhatóság miatt!!!
Remélem tudtam segíteni.