Igen!Néha összeszavakat a kevered.
Igen!Néha összeszavakat a kevered.
1 kicsit rosszúl fogalmaztam :s
a fustos is fura név nem mint a mozdony csak nem szőkébe
Külső alapján való megítélést a társadalmi normáknak és a nevelésnek köszönd, manapság ez dívik. Akinek nem tetszenek a képek max nem hív és annyi. Se megnézni se felhívni nem kötelező. Ami meg az indiszkréciót meg a lányok kibeszélését illeti: Úriember részleteket nem tártja a nagyközönség elé, de ez a fórum többek között azért van, hogy az általános tapasztalatokat meg lehessen osztani és egy esetleges kellemetlenségtől megkímélni a másikat. Egyébként pedig a lányoknak is van saját külön fórumrész. ahol kibeszélhetik a kellemetlen ügyfeleket. Más kérdés hogy bárki tud oda írni nem csak a hirdetők, de ez már az adminokra tartozik. Tovább rughózni a témán szerintem felesleges, de ha valaki mégis folytatná, lehet normálisabb hangnemben is(akinek meg nem inge nem veszi magára...).
Szia chef!
Örülök,hogy jól érezted magad!:-)Várlak legközelebb is szeretettel!
Messziröl kerüld ezt ajánlom!ÁTVERŐS,ÉS LEHÚZÓS!
Kösz a tippet!!!!! Mónikáról valami infót tudsz adni????????????
Kirát ajánlani tudom mindenkinek!
Petrával biztosan jól jársz. Ő bevezet téged a gyönyör rejtelmeibe.
Én sem tudok dönteni!?Kit ajánlanátok!Aki tényleg olyan?!Sajnos Kerol elment!A többi ????Szidi nem!!!!Ami másnál elvárás,nála "aaaaa....."!!!!!Másoknál az *rfekvés????Szóval nem tudom???
Sziasztok!
Gréti:
Hétfőn jártam Nála kora este.Csodálatos volt.Minden ahogy abban a bizonyos nagykönyvben meg van írva!Tiszta rendezett lakás,kedves,odafigyelő,és maradéktalanul kielégítő!
Valamint nem utolsó sorban egyedül van ami nem elhanyagolandó!!
Még tuti hogy fogok hozzá menni jopárszor!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
10/10!
Volt élményem benne sajnos! Anno én még megd**tam Gyulust, mikor kezdte a szakmát, bár ez itt most elég buzisan hangzik,
de aki tudja érti! :)))
Úgy alapjában véve jó teste van Gyulának, de ahová sűlyedt a kis retkes cigó az már a suttyóság legalja!
Szóval, visszatérve. Igen volt hogy a strigóval kellett ágaskodnom, de aki ilyen helyre megy az kalkulálja be ezt is!!!
At utólsó válaszom egyik kép sem a kuncsaftjaimról készült ,mert a diszkréció az nálam alap nálatok nem,A képek a páromról készültek akivel együtt dolgozom én nem beszélem ki a kuncsaftjaim mint ti a csajokat a vitátát itt lezártam és nem vagyok hajlandó vitatkozni .De a külsőmet is kritizáltad és szeretném ha felhyvnál és a pofámba mondanád és mindenki tegye meg akinek nem tetszik a dolog senkinek nem fogok az adósa maradni ígérerem .Üdv Gabi
Igen,bizonyos képeket levettek,mert a moderátoroknak,van ízlésük és józan ítélóképességük ellentétben veled kedves Gabi!
Az a baj ,hogy a lényeget nem érted,nem a külsőddel van gond,nem is avval amiket vállalsz,de értsd meg,hogy nem kell a kitárulkozásodat meg a fellációt és egyebeket közszemlére tenned,az csak rád ill. a vendégedre tartozik,azok a képek cseppet sem voltak vágykeltőek ha már erről van szó,sajnálom,hogy képtelen vagy megérteni,de hát ez a te bajod! Üdv:László
Ezt egyenlőre megtippelni nem tudnám,valamikor még biztosan ott leszek Nálatok,de pár hétig most maradok Miskolcon! :)
Na remélem mindenkinek megnyugodott a lelke a képeket lemoderálták szeretném ha mindenki békén hagyna és a saját portáján sepregetne . nem bántottam senkit nem is akartam soha nem az a fajta vagyok és még egyszer elmonmdom a külső utánio ítéletet tartom a legszemetebb dolognak ennyit akartam mindnhez hozzá fűzni és mindenkinek kellemes napot kívánok legalább olyan kellemeset mint az én éjszakám volt .Gabi
Oh és hetek hónapok vagy napok múlva láthatunk Debrecenben? :)
Valaki tudja-e, hogy rendelnek-e még lányok a P*t*f* S. utcában, és ha igen, akkor kik azok? Koszi!
Mindenkitől elnézést kérek,aki szeretett volna már hozzám jönni szombattól Debrecenbe,de úgy alakult,hogy Miskolcon maradok egy ideig! Mesi
Hmm előző oldalon azt írta, szombattól visszatér...hmm