***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Barátaim!
Apróhirdetésben EDINA a nyerő,aki nem hiszi járjon utánna!!!
Nem fog csalódni.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Barátaim!
Apróhirdetésben EDINA a nyerő,aki nem hiszi járjon utánna!!!
Nem fog csalódni.
Kedves Fan,
megkérlek, hogy ne írj valótlan dolgokat erről az oldalról egy másikon.
A hirdetési díj sem stimmel, a fotógarancia pedig ingyenes. Köszönöm.
Előző hsz-emre MÁR tudom, hogy kik fognak reagálni, és hogyan. A válaszom egy kérdés lesz, már megszületett. :)
Látom, péntek van. Ilyenkor általában nem nagyon írnak. Én meg épp ráérek, és mondandóm van, talán nem hiába, de ha mégis, az sem az én bajom.
Az urakhoz szeretnék szólni, mint 3 éve a neten (leginkább itt) hirdető. Igen, 3 éve, sőt kicsit több. Ismernek és mégsem, illetve azok ismernek, akik sokszor, sokáig a vendégeim voltak, vagy megvannak a mai napig.
Tehát én csak elkalandoztam, nevezzük úgy "nyaraltam" Miskolcon. Visszatértem, igaz Palotára. A telefonos beszélgetésekkel kezdeném. Miért vettük fel 3 éve a rejtett számost is. Mert komolyan, normálisan érdeklődtek, köszönve, bemutatkozva (keresztnév elég), értelmesen elmondva mondókájukat. Ha tetszett a felvilágosítás, a hang..., időpontegyeztetés, jöttek a megbeszélt időben a kedvesebbnél kedvesebb urak. Ma nem ez van. Sokan flegmán, lekezelően már a telefonban, értetlenül, szemtelenül, aztán az elfelejt jönni (mindenkinek vannak ilyen tapasztalatai). Ezért IS kérünk számkijelzést. Az első héten már volt egy hívásom, nálam fiatalabb srác, de nem ez a lényeg.
Este akart jönni, őszinte voltam vele, elmondtam, miért nem jó nekem most az este. Válasz pökhendien, valahogy így: Minek hirdetsz, ha "problémás" vagy?? Nem én voltam problémás, hanem egy másik szolgáltatóó (:)), az EON. Csak mondja, hogy már senkit se érdemes hívni, mert örülhetnek, ha fogadjuk őket, pedig mi hirdetünk...bla-bla-bla. Volt egy kis szájkarate, megemelte a hangját, mondja, mondja..
Akkor nem jön. Mondom, én nem sírok senkiért se, akkor nem jössz, ennyi.
Jött azzal, hogy bezzeg nyugaton!! Volt kint. Én is. Nos, én már azt se várom, hogy úgy viselkedjenek a tisztelt bennünket felkeresni szándékozó urak, mint "nyugaton", mert össze se lehet hasonlítani pl. egy osztrák vendéget a mai magyarok jó részével, csak legalább úgy, mint 3 éve voltatok, talán nem kéne ennyire elszállni attól, hogy ti vagytok a vendég, és bizony itt a vendégen van a hangsúly.
Nekünk nincsenek nagy igényeink, csak egy kis udvariasság, ápoltság, köszönés, meg ilyen apróságok. Nektek viszont már egy wellness se elég, sorolhatnám az igényeket. Ha bármi nem tetszik, a vendégnek egy joga van (szerintem mindenhol), bármikor indoklás nélkül távozhat, vagy már a telefonos beszélgetés alatt dönthet, hogy megér egy próbát, vagy sem.
Befejezésül csak annyit, mert hosszú lenne, akinek nem inge, nem fogja magára venni, ő kapja a jóságot...:)
A többieknek meg el kéne gondolkodniuk, hogy mennyivel vagy te több nálunk, hirdetőknél? He? Megéri az udvarias, kedves modor, Uraim.
HIÁNYZIK A SZERELEM !!! :(((
Szia,
egyjópopó? xd
Eddig Deby és Enikő néven láthattuk őket. Ma már, csak Enikő néven van olyan képpel, mely köszönő viszonyban sincs a valósággal. Az állomáshoz közel rendel, a telefonban ígérteket csak részben teljesíti. A kora, közel kétszeres a feltüntetetthez képest. Viszonylag nagy tapasztalatom ellenére a legnagyobb csalódás volt Db-ben. Így jártam.
:-)))
Nekem bizony adta.
De lehet, hogy rosszul kérted. Vagy cserélned kellett volna. Vagy megvillantani egy kis zsét. Akkor adta volna...
:-)
Szerintem olyan nincs, hogy senki ne tudjon valami konkrétat mondani, de vannak a te problémádra alkalmasabb /akár orvosi/ fórumok is, ahol pontosabban lehetne a problémát meghatározni, és annak alapján elindulni valamerre.
Nem hiszem, hogy itt a vidékilányon sikeresen kikúráltathatod magad, hiszen te sem nagyon tudod, hogy mit akarsz, vagy mit kéne csinálni.
Ez is tipikusan olyan kérdés, amiről mindenki modja a véleményét, mint a Balázs-showban anno, de egyetértés nincs. A két nézet, miszerint 1. ha kiperkálom a lét, akkor igenis a tulajdonomba kerül a nő, és a bérleti időszakban azt csinálok vele, amit akarok, és neki kutya kötelessége élvezni, amit esetleg a büdös, izzadt, dagadt és szőrös "tulaj" csinál vele, vagy 2. normális marad, és az anyagiakat elfelejtve megpróbálja tényleg jól érezni magát, hiszen ha ő normális, és nyugodt, akkor ezt elvárhatja és valszeg ezt is kapja vissza, hisz attól függetlenül, hogy mit csinálnak a lányok, még emberek ők is.
Szóval ki hogy látja, én annó Cleoval is jól megvoltam, de arra azért kíváncsi lennék, hogy neked konkrétan mi bajod van Szandival, mert szerintem sosem voltál nála, de úton-útfélen "köpködöd", bár konkrét dolgot nem tudsz mondani.
Az urológusok semmit nem találtak. Neurológus sem. Mereven pedig megsem mernek nézni. Náluk ez valszeg nemis TB-s probléma. Ellenben a maszázst ők is jó ötletnek tartották.. Valószínűleg nem szervi a probléma, hanem a környező izmok rosszalkodnak. Műküdik is minden szerencsére, a funkció nagyjából megvan. De mégis van 1-2 kellemtlen tünet, pl. hogy tartósan kisebb lettem mint voltam, szemtelenül fiatal korom ellenére.. :-S
ezzel inkább egy urulógust és(vagy) szexológust kellene felkeresned.
ebben inkább a szakember segítségét kérd, a legprofibb masszőr sem tudja ezt szakszerűen kezelni.
közel sem biztos, hogy a merevedési zavarod izomgörcs miatt van, sokkal összetettebb lehet és egy szakszerűtlen piszkálgatás nem éppen a legjobb ilyenkor.
Vivike28 már nem dolgozik? Esetleg csak nem hírdet, vagy más néven van?
Szia!
Ha adatlapja illetve képei alapján megfelel elvárásaidnak, akkor hivd fel és toljad neki, nem fogsz csalódni!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan szolgáltatót Debrecenben, aki végez speckó gát, ágyék, stb. masszázst? (egyfajta rejtélyes, túlzott kismedencei izom-görcsösségről, túlműködésről és ebből következő merevedési zavarról lenne szó) Üdv!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan szolgáltatót Debrecenben, aki végez speckó gát, ágyék, stb. masszázst? (egyfajta rejtélyes, túlzott kismedencei izom-görcsösségről, túlműködésről és ebből következő merevedési zavarról lenne szó) Üdv!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Éden eltünt?
Inkább ilyen "családi" vállalkozásról van szó.
Mert a lányok jól keresnek, és ennek is van előnye, azaz egymás ruháit tuggyák horgyákolni. De az első sorban még ezt kifogásolta a csiszolatlan gyémánt.
Tisztelt Anita69, Hercegnő, újabban Ádám69!
Nem tudom még hány néven mószerolsz itt normális fórumozókat. Sajnálom, hogy más szemében meglátod a szálkát, magadéban meg a gerendát sem veszed észre. Nem baj, szellemi nívódból mindössze ennyire telik. Ahogy megpróbálod álcázni magad az szánalmas: bejelentkezel fiú névvel, aztán úgy írsz, mint egy nő.Majd amikor a végén felfogod, hogy nem valami férfiasra sikeredett az írásod, akkor ismét megpróbálsz férfi lenni. Eléggé skizofrén személyiségre vallanak ezen húzásaid. De ez sem baj. Ami igazán baj, hogy te fikázol mindenkit, majd szaladsz árulkodni. Mindenesetre az alant közölt zagyvaságod egy valamire jó volt. A hemzsegő helyesírási hibáid bizonyítják, hogy az oldaladon közzétett hozzászólásokat is te írod férfiak nevében. Tényleg rosszul mehet az üzlet, ha így próbálsz reklámot csinálni magadnak. A témát a megem részéről ezennel lezártnak tekintem!