Helló!
Már bocs, de annak tűnt. És nemcsak te estél nekii, és a végén a modinak kellett "rendet tenni", amit nem is csodálok, mert igencsak elharapódzott a dolog...
Helló!
Már bocs, de annak tűnt. És nemcsak te estél nekii, és a végén a modinak kellett "rendet tenni", amit nem is csodálok, mert igencsak elharapódzott a dolog...
Szia!
Ha megvolt, amire annyira vártál majd várjuk a beszámolódat részletesen :-)
Na erre is volt példa pár oldallal ezelőtt. A "vidám" MT-től röpködtek a negatívumok, meg a rosszmájú megjegyzések, aztán a vegén bevallotta, hogy sosem volt annál a lánynál...
Ez is röhejes és égő.
Helló
A második mondatodat úgy ajánlom a te saját figyelmedbe is, mint pl. egyik itteni kedvencedébe... Akinek abszolút semmi köze hozzá, az sztem se BAZ megyéből, se innen a közelből, se máshonnan ne akarjon bele vaúvaúzni olyan dologba, amihez semmi köze. És ha ebben akárki is csak lejáratást látott, azt sajnálni tudom.
Üdv
Nem vagy hülye! :)
Egyetlen masszázst sem lehet időhöz kötni, csak a tudatlanok (pénzemre rázom magamok) fizetnek be 20-30-45-60 perces futószalagon darálós masszázsra nem keveset wellnesekben, de ők tudják.
Heló !
Mara Pécsen hol fogad vendéget ? városrész ? mibe kerül vele a szolgáltatás ? én is már régóta nézegetem és szeretnék is hozzá menni is csak kiváncsi lennék mire számíthatok nála
Na, én azért a bal szemem kifestem xd
Heló !
Én a héten beszéltem vele a telefonban kedves lány ő már volt régebben is Nagykanizsán a kenyérgyár környékén fogad ***moderálva*** mondott és extra az plussz ***moderálva***
Gyerekek ennyi felhasználó nével ugyanazt az összefüggéstelen, helyesírási hibáktól hemzsegő ostobaságot leírni! Szerintetek azt hiszi az illető, hogy erre nem jön rá senki? Hát teljesen szembetűnő és egyértelmű, hogy egy és ugyanazon személy írja ezeket a kommenteket! :) Én nem nagyon akarok belefolyni ebbe az irogatásba de ez már szánalmas amit művel komolyan mondom! :))) Nem is érdemes ezekre a magyartalan kommentekre reagálni csak magatokat idegesítitek vele!
További szép napot!
Erre az üzenetre vártam! Köszönöm a megnyugtatást. Egy idegen helyen nem szívesen botlik az ember rossz legények közé.
Sziasztok! Néhány perce hívtam Mongol Lányt, mint Laci. Elmondta az *ár*kat, ez rendben is volt. Ságvári úton van, Én meg Dózsakertben lakom, mennék hozzá most, csak érdeklődöm. A beszélgetés végén közölte, hogy minek dumálok Neki. Erős magyar akcentussal beszél. Nem utóbbi miatt, de senkinek sem ajánlom, inkább a hozzáállás a probléma. Üdv.: Yoe
Rendben!:)
Így igaz!:)
Csak akkor még azt gondoltam naívan, hogy minden oldal ilyen, azóta viszont rá kellett jönnöm, hogy nem igazán...
Egyébként ez miért is zavar téged? Ötleteim vannak, sőt miután Gróf írt egyetsmást, már bizonyossággá is változtak ezek az ötletek, ezért nem lepődöm meg!:)
Van értelme? Szerinted az alábbiakat ki írta, hol, és mikor?
"Lehet, hogy gáz, de akik ismernek, továbbra is bíznak bennem. Egyébként úgy döntöttem, hogy befejezem az irogatást a nyílt fórumokra. Ha valaki szeretne valamit tőlem (mint ahogy van is rá példa) egy *** moderálva *** (gondolom tudod melyiken egy bizonyos lámpa:D) privátban megtalál. Bár az is igaz, hogy egyre kevesebb, mert csak regisztrált nickek írhatnak oda privátot...
Én pl nem titkolom se a nickem, se a valódi telszámom, ellentétben sokakkal."
Sziasztok!
Lina (28) és Mirabella (24) engem is érdekelne, ha valakinek van beszámolója, legyen szíves megosztani.
Köszi.
Régóta járok lányok de most már megint hozzá szólok ehhez a fórumhoz!!! ami itt megy kaposváron lányok lejáratása meg ki iktatása az csúcs!!! igen van egy pár lány aki régota dolgozik de neve ugyan az de a telefonja is van vagy három-négy!!! de minden lány vagy dolgozos lánynak meg lehet a saját joga hogy hol és milyen néven és hány telefono hirdet!!! nem tudom miért kell ezt csinálni!!! Szerintem minden makk társam nevében beszélhetek hogy saját joguk oda menni és azt a dolgozos lányt dicsérni,de szerintem az már nem hogy valami nem jött össze akkor a másikat nem lejáratni és kiiktattni!!! nem szoktam a forumhoz hozzá szolni csak olvasni de ez komoly de nagyon és igen anita, barbi, alice kivül is biztos vannak más lányok meg ujjak és még lesznek mert ők már ki öregednek ebből a szakmából, de a műdolgok nem bizti hogy 60 évesen is jól fognak állni!!!
üdv minden makk társamnak és sok sikert a lányokhozz!!!
Lányfüggö neked meg azt üzenem hogy nem kell itt megint protezsálni mert minden mak társamnak meg van a saját joga hogy hova menjen, egy kis tapasztalat nem árt, lehet hogy akik voltak ott meg unták. Csak a hátuk mögöt mondják el a véleményt a szemébe pedig nem??? Elötte meg minden szépet jót csak ennyit üdv
Hát...
Anélkül, hogy végig olvasnám a fórum összes bejegyzését, meg kell mondanom, hogy egy ...hm....érzékibb masszázsra én is vágynék. Nem nagyon vagyok otthon a mélyebb filozófiai rejtelmeiben a tantrának, de hiszem, hogy adhat valami...itt tulajdonképpen nem is nagyon kifejezhető ...hogy is mondjam...pluszt, amiért, amitől onnan kezdve az életed részévé kellene váljék.
Magam sok masszőrhöz voltam már, s igaz, amit itt sokan leírnak: pár csepp olaj, s a végén...
Igen ám, de voltam én pár éve Nyí r egy há zán egy kellemes helyen, a lány azóta eltűnt, pedig viszonylag vissza-visszatérő vendég voltam.
A nick -nevemből látható, s nem is titkolom: nem rendelkezem jó mérettel egy ...minek nevezzem... jó m e ne thez, ezért választom azokat a lányokat, akik a masszázst, mint szolg á l tatást kínálják.
Ott csalódás nem érhet, s tényleg átadhatom magam az ilyen fajta élvezeteknek.
Viszont megfelelő szolgáltatót találni...hááát....nehéz. Tényleg kipróbálna az ember egy kis pluszt, egy kis ...mást, de hol, hogyan, kinél?
sziasztok!
van olyan lány akinél lehet fotókat készíteni az akció alatt? olyasmit amin természetesen az arca nem látszik.
Lábimádó nyugodtan mehetsz Bogihoz. Már többször jártam ott, a lány kedves, megbízható
és nincsenek st*gók.
Tináról tud vki vmit?