Melyikben ismerted fel magad inkább, óóhh, nagy mester?! XD
Melyikben ismerted fel magad inkább, óóhh, nagy mester?! XD
Üdv!!!!!!!!!!
A kezdetektől figyelemmel követem az oldalt és a fórumot,de nem regiztem eddig, mert a fórum arról szólt mint minden más oldalon. Az infó cseréről de ez ami itt folyik már nevetséges mert senkiről nem tudok,tudunk meg semmilyen infót.
Sok helyen jártam már az évek során és az új lányokat is szerettem tesztelni,kipróbálni de azért nekem is jól jönnek a friss infók,amiről mostanában nem nagyon szól a fórum!!!!!!!!
További szép napot
Nefer! Van a fészen rovat! A lépcsőházban pedig még nem vagy meztelen. Akinek veszteni valója van, KERÜLJE! Nerm lehet tudni milyen szándék, ki vagy mi van a háttérben. Hallottatok már sa védelemről?
Amúgy pedig megbízhatatlan. Fehérváron is hirdet, de még soha nem volt elérhető szombaton, amikor kerestem
Üdv!
Akadt már itt valaki, aki elérte, vagy ne adj Isten volt is, a következő lányoknál? Szilvia (22), Kinga (21), Lilin (26)? Mert én többször is úgy jártam, hogy az elérhetőségi idejük kezdetétől vagy két órán át csörgettem őket, de csak foglalt, vagy kicsörgés. Tehát: tud valaki infót adni?
Előre is köszi.
A cigiszag mennyire érezhető? Hallani a hangján a lánynak, hogy kemény bagós.
Zsanett23
Tipikus nyugatról hazatért harcos érzetét kelti.Semmi extra.Kellemes műtermi fotók,amik nem igazán adják vissza a s.e.gg. hatalmas méretét.Én semmi különöset nem tudnék említeni.Átlagos élmény.
Heló !
Én régebben jártam nála már volt Nagykanizsán valóban ő van a képen szép helyes lány
Hello. van valami ifotok Viktoria 22 ????
Sőt a nick névre is kattintunk! :P
Kössz. Mindjárt (bár én asszem, láttam).
56, és férfi?? Meg egy p.a.n.cs.e.r. Legalább regelj újjat mielőtt ilyeneket írsz be. Íkúnukú:P
Szia!
Jobb oldalt fent van egy olyan szürési lehetőség, hogy keresés névre illetve kulcsszóra, oda írd be a Veronika nevet!!!
Majd lehet olvasgatni róla a véleményeket.
Kedves aranyos 40-es! Egyszer voltam nála, szerintem van jobb is fehérváron!
Tudjátok szerintem kit keresek ill. kiknek szól ..!!
Captcha!
Ez Tina lány jól néz ki, tényleg ő van képeken? Ha valaki volt nála írjon már tapasztalatot. Köszi!
Almerónia!Köszönjük a beszámolódat!!Sokat segítettél!!!
Remélem akik itt leveleznek néha szokták az:"Előzmények megtekintése" gombra is nyomni...
Gróf Kurátor!Zsanit a jövő héten szeretném névnapra hívni,táncolni,konzumálni,de még én sem voltam nála...
Zsani szerintem jó.