itt nem lehet email cimet irni keress cseten vagy *** moderálva *** :-) fazonfan néven vagyok fent ***moderálva*** is :D
itt nem lehet email cimet irni keress cseten vagy *** moderálva *** :-) fazonfan néven vagyok fent ***moderálva*** is :D
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki hogyan van vele de kezd elegem lenni a sok kamus telefon
hívogatásokból.
Főleg címek vadászokból.
Mindig a lányokat szídják a férfiak jó volna néha azért már elgondolkodnának végül
is mit akarnak?
Tudod, ha unatkozól ott a kezed, és kész az még p*nzbe se kerül.
A másik sok nő olvassa a hozzászólásokat, és észre venni amikór reklám a szöveg valakíről.
Nem mindenki buta liba bármilyen furcsa is.
Tudok! hívj fel ha érdekel!
Igen, Ariel = Éden, de ezt ő nem is tagadja. Egyébként is ugyanaz a csinos lány, aki odaadó, kedves, jó hozzá elmenni. Viszont nem új lány, ez kicsit becsapós, nem szép dolog, ejnye-ejnye, khm...
Anita(27) Valakinek valamilyen infója??
Kb 2 éve voltam Tinánál akkor is ezek a képek voltak fent róla mint most és akkor is 21 éves volt. :)
Igaz nem volt rossz.
Ma reggel meglátogattam Mirabellát. Nagyon jó élményben volt részem, mert nagyon közvetlen és kedves lány, pillanatok alatt feloldodtam a társaságában.
A lakás kulturált és tiszta. Tusolás után kezdõdhetet az akció az orális játék, elöször finoman majd egyre keményebbre váltott.
Egy belevaló csaj, nagyon kellemes órát töltöttem nála. Nem nyafog és a sz*lg*lt*t*s rendben van érezni, hogy róllad szól az az egy óra.
Az elsõ tíz percben elsültem ami nem is volt csoda. Rövid pihi, kedves beszélgetés, kiderült, hogy agy is van. Aztán harcra állás és folytatodhatott a gyönyör.
Annyira kicsavart a hölgy ,hogy nem is emlékszem már mi mennyi pontosan! Egy biztos én visszajáró vendége leszek.
Üdv
sziasztok
Az apróba hirdetö Éviröl tudtok valami infót?
38éves ha jól emlékszem Kaposváron fogad,
Köszi mindenkinek
bia sincs? abbahagyta vagy mi? kár lenne azért az isteni popsiért!
leila21 és dóri ról infó valakinek? elég csábítóan néz ki a képeken mind2 lány(igaz most dóri hírdetését nem látom fent), bár leilánál van egy kis füstös beütés is szerintem. a napokban meglátogatnám ha valaki biztos infót tud adni arról, hogy érdemes e és nincs lehúzás. ha nem akkor marad linda drága. :P
bia, léna, linda tuti jó! oda mehettek nyugodtan!
hello
Nekem Rebeka bejött,mint lány
Heló !
Vasárnap is van ? hirdetésébe csak szombatig
Floridában haldoklik egy öreg kubai emigráns, és utoljára még megakarja csókolni a kubai zászlót.
A család és rokonok mindent átkutatnak, de kubai zászlót nem találnak sehol.
Végül az egyikük meglát a strandon egy fiatal kubai lányt, akinek a fenekére
van tetoválva a zászló. Megkérik a szívességre, és elviszik az öreghez.
A bácsi megcsókolja szülőhazája szimbólumát, majd azt mondja a lánynak:
- Kérlek, fordulj meg, hadd búcsúzzak el Fidel Castro-tól is...
LOL, lebuktál? :D
ismét szánalom... :D
Amúgy igen, a régi billentyűzet már ruszki módszerrel se működött, hamarabb öregszenek ezek a vackok, mint én :D
Szuvenyírt. Kösz. :)
Most cseréltél billentyüzetet! Kedden megyek Sztambulba, meg Sofiába. Mit hozzak Neked?
Te Kuszálógép, nem kötnél inkább fuszeklit? xd
frána spész!!! Jobban kell nyomni.
Én csak szerényenmegmutatom, hogy így is ki lehet nézni 86 évesen... xD