Na akkor Christint ne bántsátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!voltam nindkettönél igaz Krisztin nem ugy néz ki mint a foton de a szervize szuper csak a lakás ra ráférne egy alapos takaritás.ahol a mongol lány is ott volt. na meg sok másik lány. akik elmeneköltek mert a nö egy ....no komm.megakartam hivni naralni de***moderálva***.Nem értem hogy egy ilyen szolgáltató mért fogadja a partnereket. Én ezt azért irom mert a lányt bántják mármint a kiscsajjét. a szöke szépséget.szervize jó.de a lakás.higénia nulla.zerroooooooooooooooooo.Ögívéd vagyok..nevemet nem adom ki de amit ez a nö csinál az katasztrofa.Dirrekt irok igy hogy ne ismerjenek fel mivel ögyvéd vagyok az iskola mellett. KIRA 30 évesnek hirdeti magát de valoságban 55 éves. Voltam roxinál aki a lakás ellenére egy aranyos kedves lány volt akit elzavart mert . nem tudom de sokáig kerestem de megtaláltam. a mai napig hozzá járok. mert nagyon kedves lányEZEKET ALÁTÁMASZTJA AZ ÖSSZES ISMERÖSEIMakik ott voltak és elmentek mert voltak lányok akikhez mentem volna de nem voltak ott.az ajtoban közölte velem hogy most nem dolgoznak .majd jönnek.de tudtem hogy azok a lányok többé nem jönnek.MIÉRT ENGEDI A V L HOGY ILYEN HURDET)K LEGYENEK FENT?? MIÉRT RONTJÁK A LÁNYOK HIRNEVÉT.