sziasztok... hol van sex? hirdetőnk?
gyorsan eltűnt.... sajna
sziasztok... hol van sex? hirdetőnk?
gyorsan eltűnt.... sajna
Üdv!
Valaki mondja már meg nekem,hogy miért van az,hogy a hirdetők egy része (lehet persze,hogy csak én fogom ki),10 évvel idősebb annál mint amit kiír az adatlapjára.Meg azt is ,hogy miért írják ki,hogy ilyen meg olyan igényes,mikor egy igénytelen!(lehet persze,hogy csak én fogom ki ezt is).Most épp így jártam,hányingerem is van!!Úgy kellene ezeknek f*z*tn*,ahogyan igazat mondanak a telefonban.Persze jöhet a kérdés miért nem fordultam sarkon?Asszem volt ott más is,nem akartam konfliktust.Az élmény leírhatatlanul szar volt.
NEM elérhetó, dógozik. :D
Egy bagós ne tudná a szigorításokat?! Ha rám hallgatsz, ne is szokj már rá, utána nem tudsz leszokni róla.
Én már 86 évesen minek? Szeretek cigizni, meg ilyen fincsi, aromás dohányt veszek, illat van tőle és mi se bagószagúak vagyunk.
Amúgy 1/3-ba kerül így a cigi, a minősége meg jobb, mint a boltinak. Tudod, most uniós cigit kapni (szívjad, mer kialszik!!!)
Ráadásul befutott egyvendég, aki valamelyik dohánygyárnak dolgozik, nagyker áron viszi a tölteléket is.
Nem tudnak velünk kitolni.
Én is így gondolom, bár a dumám nem tudom, érdkel-e valakit xd
Hát, igen. Ezzel elérik, hogy "valódi masszőrökkel" telik meg a Masszázs. xd
De, amit írtam, az nem a neten folyik, és még mindent le se...
Várpalota, Veszprém és a környékbeli falvak ezzel a 4 oldalas szórólappal meghintve.
Ami szép volt még, pont az ellenjavallatokra (amit egy tanult masszőrnek éjjel álmából felferve tudnia kell)
javasolja a svéd masszázst!!! Gyúrjuk szét a szívbeteget (orvosi engedély nélkül), mert attól már meggyógyul.
Magas vérnyomásra is remek! (Tilos, hacsak nem szed gyógyszert rá:)) Nem folytatom. Minek?
Sziasztok!
Ígértem egy beszámolót BOGI-ról, amit most röviden teljesítek is.
Tehát a lány: Bogi (30/231…).
F. körúton lévő 10 emeletes panelban lehet meglátogatni. A lakás tiszta, célnak megfelel. Egyeztetés nagyon könnyen ment, időre mentem, minden ment mint a karika csapás.
Ő maga nyitott ajtót, szexi kis göncben és végre láthattam az arcát, amit sajna a hirdetésben nem mutat. Hát nem azért nem mutatja, mert csúnya.:) Nagyon szép lány, piszkosul fiatal, ami nem baj, sőőőőt. Árak szokásosak, akit érdekel majd csörög neki.
Gyors tus után kis ismerkedő beszélgetés, majd akció. Ezt megtartom magamnak, nekem nagyon ízlett.:)
Ami megosztható és talán fontos lehet. Pihe-puha bőre van, feszes cicikkel és jó fenékkel. Jót dumáltunk akció után, értelmes és odaadó lányka.
Magam részéről ajánlott kategória.
Hali!
Egy kis infó!
A minap meg látogattam Viki (43) aki valójában inkább (63).
Most jött haza Angliából az elmondása szerint.( Gondolom takarítóként dolgozót kint)
A Je*ik*n rendel a tüdő szűrővel szembe.
A fran*ia az 10/5. Az aktus az csak egy nagy nyögdécselős, jajgatás 10/1.nem bírja ha rakják neki keményen. Egy nagy n*l*.
Nagy be csapásnak tartom hogy sajnos nem a valós élet korát írja meg, ( de nagyon sokan így csinálják) különben még a telefonálást se pocsékoltam volna rá nem hogy az időmet, s főleg nem a p*n*e*et.
Szép napot.
Ehhez még tegyétek hozzá, hogy anita69=hercegnő=ádám69=Ístnán=kaszanova=valaki aki nagyot élvezet Anitával=Gábor=zsoli=zoli=Nagy László=.... ( és még ki tudja )szintén masszíroz. Hát... az lehet maga a földi gyönyör! :D
Üdv Bia!
Én meg már megijedtem, hogy nem vagy többé. A szerelemnek örülök, már csak az a kérdés, hogy mehetek-e még hozzád a szokásos kény e z tetésre?
Feltéve, hogy még emlékszel rám...
Elég régen jártam arrafelé...
p*pót váll_all?
m*ly_torok van?
üdv
HT
Tuti befutó leszel! Ezzel a formás hátsóval és dumával nálam No1 lennél.
szia tigris 5!kérdésedre válaszolnék én csak a magam nevében részemról szerelem de mint tudjuk akik ezzel foglalkoznak mint én ritkán lehetnek boldogok!amugy meg nem igazán hiszem hogy neked mint vendégnek sok közöd lenne az én magán életemhez!mint ahogy nekem sincs közöm a vendégek magánéletéhez!ez a driszkéciö!üdv bia
Régebben voltam Mirabellánál és nekem is abszolút pozitív a véleményem róla. Sajnos mostanában nem volt időm menni. de tervezem.
Amikor előjön "rejtekéből" a pártatlan kommunikáció, akkor van itt az ideje a jelzőknek. Ez igencsak fájdalmas az én gőgös egómnak, de függetlenül attól, hogy mit gondolok rólad, ez most egy verbális főhajtás feléd.
Szerintem hagyjuk már ezt az Elvira témát. Kezd már uncsi lenni.....
Inkább mondjon valaki valami infót Berni(24), és Kata(30) nevű versenyzőkről. Most rájuk gerjednék szívesen. Katának az a csókra( vagy valami másra :P ) csücsörödő szája nagyon izgató.Szívesen megpróbálnám.Ő lenne az elsőszámú célpont. Illetve ha valamelyikőjük átkeresztelt menyecske és más néven van infó róla azt is szívesen venném.
Köszi
Inkább tarts letílva a facebookodeon mert így ha rálátok, még inkább leírlak erkölcsileg és minden értelemben.
Amúgy sirály az új hódolód. :DDDD Dehogy!!! :DDDDDDDDDDDD
Ezt ***moderálva***! :-)
Mert***moderálva***vagy te, és nem vetted észre, hogy egy úrinővel van dolgod! Elnézést, Elvira.
Vajon a pasija tudja,hogy a csaj mit csinál,szerintettek? Ugytünt hogy szeretik egymást,de biztos hogy fúra kapcsolat lehet! Biától kérdem,szerelem ez mind két féltől?? Erikáról,Lararól beszámoló valakinek van?? Köszönöm.....
Találtam egy hirdetést a Blikkben (gonúkodok:))
"Középkorú hölgyeket keresünk 30-70 évesig erotikus filmezéshez. Tel..."
86 évesen már nem vagyok középkorú? Azért meg kéne próbálni, hátha! xd