Gréti nem éppen erre gondolt, szerintem teljesen korrektül fogalmazott. Nem egy gépről beszélünk, nem lehet bármit ráerőltetni és ez így van rendjén.
Gréti nem éppen erre gondolt, szerintem teljesen korrektül fogalmazott. Nem egy gépről beszélünk, nem lehet bármit ráerőltetni és ez így van rendjén.
Nem is sztem feltétlen az ,h nem "mernek" ,hanem h nem akarnak. A negativ élmény miatt.
Sok fiatal lány,nem fogja fell h inkabb legyen kedves..es akkor ujra vissza jőn hozzá a vendegje..
Mert az "üres napokon" milyen jo is lenne ha jőnne az a vendég...
De kinek mi...
staffi · Őstag · Tegnap azt írod élni fogsz a lehetőséggel ma azt írod nem fogsz élni vele... 😀 Nem vagy éppen egy határozott alkat. 😉
Pöröly · Újonc · Ma megyek😏
MILFHUNTER · Tag · egyszerű a képlet:
- ha beírod az adatlapodhoz hogy pl. 18-45-ig fogadsz vendéget és úgy hív egy 50-es, akkor eleve figyelmetlen és nem olvasta el a lapodat
- ha nincs beírva felső határ csak a 18+ akkor lehet csalódott az illető
Nálad nem tudom mi volt a helyzet, mert most nem aktív a hirdetésed, de korrekt lánynak tűnsz az írásod alapján.
+ az örök igazság a műfajban: Mindent, de nem mindenkivel.
Sziasztok!
Alina masszázsról (32) van valakinek infó?
Találtam 2003 as bejegyzéseket de az csak nem az. :)
köszi előre is.
privátba is jöhet.
Hosszú idő után az első korrekt válasz egy hirdetőtől!
Sziasztok! Zoé nevű lánynál volt valaki már?
Teljesen korrekt hozzászólás! Teljes mértékben el lehet fogadni! Köszönjük, hogy vagy Gréti!
Sajnálom Bélatót BOCSÁNAT, részben igazad van, de azt hiszem ígyis sikerült az együtt töltött pásztor órát kellemesen eltölteni! :) Nyilván én is lehettem volna egy ici-picit simulékonyabb ezt aláírom > de ennek ellenére rengeteg közös témánk volt, de ez a mi kettőnk titka marad, azt már most látom! ;) és KÖSZÖNÖM, hogy meglátogattál (én máskor is szívesen látlak) :*
Paci69!
Rutintalan vagy! (Magyarázat mindenre kell, hogy legyen készen! "buliztam az éjjel és egy kicsit berekedtem...) Szerinted a lányok mindegyike a valós életkorát tünteti fel? Egyébként Gréti egy nagyon aranyos, tündéri nő, és mesterien végzi a dolgát, mindamellett szép pofija van és csinos is. A keblei talán picik, de az is nagyon jól áll neki. Szóval mindene rendben van. És a hozzáállása is csillagos! Értelmes, intelligens nő! Pedig én is erősen határeset voltam, még a jótékony füllentésemmel együtt is, ami részemről nagyon megérte, és talán Gréti se rokkant bele (KÖSZÖNÖM GRÉTI!). És persze a "hivatalos rózsák" mellé jattot is kapott, mert tényleg állatira rendes volt és állíthatom, hogy olyan élményben volt részem, mint nagyon kevés esetben.
Viky (37)?
Sajnos az ilyen csajok miatt nem mernek fiatal lányok hoz eljönni a vendégek! ://
Ez a beszéd. Ez így igaz szó szerint.
Nem akartam belefolyni,lehet nagyon jó csaj és jó vele az együttlét! De sajnos én is ültem már a parkolóba,lebeszélt időben! Egy fél órát vártam rá,és se a telót nem vette fel,se egy sms- t nem írt hogy bocsi de közbejött valami! Még szerencse hogy pont a városba voltam,és nem volt plusz kilométer! Akinek volt hozzá szerencséje ês jól érezte magát vele az szerencsés ember! Ne vedd bántásnak Melli!
staffi · Őstag · Okés ,ez értem... de ha este 6 kor lebeszélem ,hogy egy ora mulva ott vagyok 7re ,akkor már csak tudni kellene ,hogy egy óra núlva lesz aki vigyázzon a kisfiura vagy nem lesz... nem mindenki nyiregyi ,hogy elkocsikazok oda ha nem jön össze akkor 5 perc es otthol vagyok.. valakinek oda vissza 130km... es te mit szólnal ha mondjuk ezt az utat 7 alkalommal tennéd meg feleslegesen?! Félre ertés ne essék nem a Melit akarom bantani... de a hölgy se örülne ha 7 alkalommal lekötném az idejét es nem mennek el mert ugy alakult ,hogy a gyerekemet mégse tudom a családra itthol hagyni... 1-2 alkalommal okés elfogadom....de sorozatba?? Es ez nem csak velem fordult elő...
Ezt csak azt tudja aki ismer , és tudja 😌és köszönöm hogy voltal gyere maskor is
Nándi · Őstag · Biztosan úgy van ahogyan írod!
Gondolom ezért is válaszoltál röpke 20 perc elteltével!
Netán ügyeletes voltál!?
A sürgősségin sem ennyire gyors az "ellátás" ! :D
Melli nagyon jó kis szolgáltató! Ugyan autóban de volt már vele minden, francia, szex is szuper volt. Néha nehezen elérhető mert gyereke van..ha nem tudja hová tenni lehet galiba. De ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
Csinos inteligens finom bőrű hölgy, aki elég sok mindenben korlátozza az embert. Nekem vadítóan jól indult a találkozó, de annyi féle korlátozást kaptam, hogy alig tudtam befejezni a pásztorórát. Szóval, azt javaslom először részletekbe menőkig telefonon kitárgyalni mit is szeretnél, mert különben azt kapod amit a kutya villanyoltás után.