Látod, a fiatalok meg ezért szeretik az öregeket. (Jó duma volt. :))
Látod, a fiatalok meg ezért szeretik az öregeket. (Jó duma volt. :))
most mizoka név alatt hirdet
Hali srácok!
Megkeresett egy hirdető, hogy valaki felhívta Gróf Kurátorként bemutatkozva, meg is látogatta, és állította h nála járt Gróf.
Így és így néz ki, ez volt, az volt...
Grófról mindenki tudja, hogy ilyet ő soha nem tenne. Veletek is előfordulhat ez.
Fustos jutott eszembe most így random. Ő szokott írni is. Bárki az ő nevében ugyanezt megteheti,
aztán jön a jellemzés részletesen, ha valakinek vmi nem tetszik. A hogy néz ki-től, a mennyire képes-ig...
Azt hiszem, értitek, mire akarok kilyukadni. Nem tudom, ezt hogy lehet kivédeni, majd kitaláltok valamit ellene.
De hogy ezt miért írtam, azt értitek.
Eh,helyedben hanyagolnám :S Nem túl biztató kép,bár nem ismerem az ízlésedet :D
Azért a figyelmetekbe ajánlom azt is,hogy ezért nagyrészt a k*r*sl*t is okolható,ha ezek után még is kész belemenni az *gyf*l.Nem csodálom,hogy csont náélkül meg merik tenni :) Nem jut eszetekbe az,hogy akkor a sz*lg*lt*t*s minősége is ezzel arányos?
Itt hirdető "20" éves lányok többsége is bőven maga mögött hagyta csikó kort.
A diszkrécióról meg annyit,hogy annál hülyébb dolgot nem is lehet tenni,minthogy a magánéletedről bármit is elmondj az ilyen hölgyeknek. Egy kis alkoholtól még az orvosok is minden személyes dolgodat kiteregetik mások előtt (tapasztalat)...
Ez a véleményezési mizéria is érthetetlen csak 100 %-osan pozítiv visszajelzés lehet igaz?Egy helyen többen rendelő hölgyek bizony megosztják az információkat a v*nd*g*kr*l ezt pedig női szájnak hívják.
Kedves tigris5!
Bár új vagyok ezen a fórumon, azt megjegyezném, hogy az általunk a hölgyektől elvárt maximális diszkréciónak oda-vissza kellene működni.Tehát nekünk sem illik a hölgyek magánéletében turkálni, pláne nem egy nyílvános fórumon.
Üdv: Szatyor
Okés értettem,felidegesitetted magad ugy veszem észre!! Én nem tituláltam strigónak az nem én voltam hanem nicó,én azt mondtam hogy a pasi szerett téged,mert mint két tini voltattok eggyütt! örülök hogy boldog szerelmes vagy,vagy nem tudom mi is érzel végül is! Nem akkartam ilyen bonyodalmat okozni..egyszerü kijelentést tettem csak Bia te se tudtad mit írjál le,hogy szeretted vagy sem... gondolom a vendég körödet féltetted mit fognak gondolni,ha megtudják kapcsolatban vagy és szerelmes.
de fel merem vállalni a kapcsolatot csak tudod gusztustalannak tartom az olyan hozzászolást amelyben egy férfit aki szerethet egy ilyen lányt strigonak titulálják! nem szeretném őt ilyen kellemetlen helyzetbe hozni!amugy meg aki szerelmes néha szeleburdi és iigen az érzéseimet nem a világhálon szeretném megbeszélni.igazad lehet hogy zagyvaságokat irok de nem vagyok hozzászokva
hogyaz érzéseimet ennyi ember elött kell kibeszéljem!legyen is bár mi véleményed rolam!én tudom mit érzek és fel is vállalom!itt és bár hol bár mikor!üdv Bia
Jó hagyjuk az egészet,ahogy Te akkarod de azt írtad az ilyen lányoknál nincs szerelem most meg,hogy szerelmes vagy-magad se tudod mit írjál ki a fórumra elég képzavaros vagy. annyit kellett volna írnód kapcsolatban vagyok és szerelmes vagy.vagytok ill. nem vagyok kapcsolatban s nincs szerelem.ehelyett írkálsz minden zagyvaságot...vagy nem merred felválalni a kapcsolatott vagy nem mered elutasitanni a férfit.
helló!nem hiszem hogy az ellenkezőjét irtam a tegnapinak!szerintem félre értetted!én ugyan azt tudom mondani mint tegnap!igen is az én érzéseim iránta mélyek (szerelem) és szerintem viszont is !de dolgozom ami beárnyékol sok mindent!kérlek tigris ne vájkáljunk már a magánéletembe!elég!öszinte választ adtam a kérdésedre legyen ennyi elég!
Akkor ezt most nem értem! Szerelem nem fér bele,a munkádba?? Akkor csak nem vagy szerelmes a férfiba akkivel voltál ugy olvassom,vagy a pasi nem szerelmes beléd? Tegnapi hozzászólásod teljesen ellentétjét írtad most....
szia tigris!köszönöm a hozzászolásodat de a szerelem sajnos ebbe nem fér bele bár hogy is akarják az ilyen munkát végzők!
niko 69 neked meg szeretném üzenni több mint egy éve szolgáltatok és a vendégeim tudják soha nem volt és nem is lesz a te szavaiddal élve strigom!
és én ugy tartom söt minden lánynak üzenem buták ha a magukat eladva fizetnek valakinek!azt kérem mindenkitöl látatlanba ne itélkezzetek senki felett!tovabbi szép naotmindenkinek!Bia
Bocsánatott kérek tőled Bia s párodtól ha megbántottalak írásommal benneteket...igazad van ez a Ti magánügyetek,csak rátok tartozik! Szerintem a pasid is ugyan olyan boldognak szerelmesnek tünt mint Te,ahogy kivülről láttalak benneteket. Kivánom legyetek mindig olyan boldogok mint ott Tokajban és ha majd egyszer visszavonulsz akkor is nagy boldogságba éljettek egymással! Engem ésszre vettél a parton? Próbáltam elossoni melletettek,hogy ne zavarjak:)! Nikónak üzenem ez nem strigója volt,amit én láttam olyan volt,mint amikór két tini közt dúl a szerelem! Azt íród ezzek a lányok ritkán lehetnek boldogok? Itt a pl-a te is boldog lettél,csak annyit üzennek neked Bia és a párodnak a szerelem minden akadályt legyözhet,ha igazán akkarjátok szeretittek egymást!!!
Arról mesélj, kivel csaltál meg! A részletere nem vagyok kíváncsi. :D
:) köszönjük szépen.
Azt hiszem, nem én bántom...
Valami relaxáló metál kéne még ez alá a szeretetmasszázs alá! :D
Ha én kérlek (tudod, a nejed:)), befejezed? Nem. xd
Ne utáld, az is egy érzelem!
A Tantra fordítva múxik, mint a svéd masszázs (ha jól tudom).
Az erotikus masszázsok (de jó témánk van) fejtől lefelé haladva történnek, a svéd meg lábtól felfelé, mer ez nyugati, amit ugyan keletről kukázott össze valami svéd Ling Úr...A fej pedig, míg ki nem tekerik valaki nyakát általában előrefelé néz, ami lehet hátra is, de jó esetben a törzsünk elejével egyirányba. :D
Béke! Mi folyik itt, kérem? :D :D :D
Ez a lélekmasszázs?
Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, nekem is teljesen pozitív a véleményem mirabelláról! Kb 1 hete pénteken voltam nála, a megbeszélt időpontban, sajna előttem felengedett vlaki mást magához, (pont láttam) gondolom nem figyelhette a telszámot, ekkor megint felhívtam és tisztáztuk a dolgot. Természetesen felmehettem hozzá azonnal, és egy fincsit szexeltünk ahogy eredetileg megbeszéltük. Csinos, és sexy (eszméletlen feneke van ;) korrekt, magam részéről ajánlani tudom. Biztosan megyek még hozzá!...