sziasztok, Vili 13 ne haragudj de nem tudtam a multheten gepkozelnbe kerulni es nem tudtam elolvasni az infodat Edinaval kapcsolatban....moderaltak, valyon miert?csak annyit kerlek hogy pozitiv vagy negativ, erdemes megkeresni?koszi megegyszer
sziasztok, Vili 13 ne haragudj de nem tudtam a multheten gepkozelnbe kerulni es nem tudtam elolvasni az infodat Edinaval kapcsolatban....moderaltak, valyon miert?csak annyit kerlek hogy pozitiv vagy negativ, erdemes megkeresni?koszi megegyszer
Szia Thomika.
Az infók engem is érdekelnének ha lehet várom a válaszodat.
Egyébként a tapasztalataid valósak korrektek az én véleményem ugyan ez.
Szinte áll a fórum, így aztán nincs mit " MODERÁLGATNI " okkal, ok nélkül... A debreceni "lányok" jelentős része álltal elkövetett és a valóságtól messze álló infók is megtették hatásukat... Csökken a "közúti" forgalom... Csak így tovább, ez volt a cél? :)) Ezzel búcsúzom tőletek Debreceniek, most már én is máshol próbálok szerencsét :(
Thomika én is várnám az infókat a nem hirdető csajokról.
Köszönöm!
Thomika, itt vagy valahol?
A számkijelzést nem véletlenül kérjük, bár néha (véletlenül:)) én is felveszem.
Általában rejtett számról bohóckodnak, kíváncsiak mindenre, fura kérések, kérdések.
Nem jönnek el a megbeszélt időpontban. ("De vicces, átvertük a csajt, jaj, de jó vicc!:D")
Ennél rosszabb a nem kívánt vendégek (érted, mire gondolok)...
Néha előfordul, hogy (szemüveg nélkül csak messzire látok:)), felveszem.
A tájékoztatást megkapja, ami nem biztos h igaz, címet viszont csak számkijelzéssel várjon!
Vannak kellemetlen emberek, bár így is csak csökkenteni lehet azok számát. Megoldják számkijelzéssel is.
Onnantól azt kell megoldani, hogy távozzon önként és dalova.
(Igen, róluk írok. :)) Az alligátorteknős jó ellenük pl.
Szia Thomika tudnál nekem infót és számot küldeni azokról a lányokról akik nem itt vagy nem hírdetnek köszi
Szia Thomika,
ha gondolod, gyere át a Csevegésbe, vagy a chatre és válaszolok, hogy miért nem.
A többiek is azért nem...
:D
Sziasztok!
Ezer éve nem írtam a fórumba, de azért olvasgattam rendesen, illetve azért kísérletezgettem a lányok között. .
Először is a jelenleg is hirdető lányoktól szeretném, megkérdezni, hogy mi ez a nagy "Csak számkijelzett hívásokat fogadok" mozgalom?
Úgy gondolom, hogy - mint jómagam is - sokan vagyunk, akik nem független lévén szeretnénk valamilyen szinten megőrizni az inkognitónkat. Speciel az én telefonszámomat több százan ismerik, és nem szeretnék egy ollyan "ismeretségre" szert tenni, ahol könnyű a lebukás veszélye. Ezért szoktam ELŐSZÖR MINDIG magánszámról felhívni a leányzót, és ha szimpatikus a hangja, találkozunk, majd ha úgy gondolom, akkor majd legközelebb már számmal együtt felhívom. De először mindig meggyőződöm arról, hogy fennáll-e annak a veszélye, hogy akár csak véletlenül is felhívjon.
Szoktam kísérletezni a "Csak számkijelzett hívásokat fogadok" hölgyeknél és nyugodtan kijelenthetem, hogy a vastaggal szedett rész nem igaz. Fogadják ők a hívásokat és gyakran el is mondják amire kíváncsi vagyok. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy gyakran azt mondják, hogy hívjam vissza őket a számommal és majd akkor elmondanak mindent. Hát azt várhatják!!! ( legfeljebb aznap is a már jól ismert és megismert hölgyek közül választok, tehát a "Csak számkijelzett hívásokat fogadok" hölgy elesett egy kis b*v*t*lt*l.
Persze lehetne mondani, hogy akkor vegyek egy feltöltőkártyás telefont, amit csak erre a célra használok, de úgy gondolom, hogy nem éri meg ezt a macerát.
Szóval akkor most jöjjenek a beszámolók azokról a hölgyekről, akikhez volt szerencsém az elmúlt időszakban:
Vivien ( 36 ): azt kell mondanom, hogy a képek alapján jobb nőre számítottam. Tén yés való, hogy a képeken tényleg Ő van, de nekem az arc sokat szokott számítani, ezért sajnos egy kicsit csalódtam. Egyébként a lakás és a berendezés egyszerű, de a célnak tökéletesen megfelelő. Egy nagyon minimális beszélgetés után rátértünk a l*nyegre, amely szintén nem volt túl nagy szám, ezért úgy gondolom, hogy egyszer minden(ki)t ki kell próbálni", de a részemről többször nem megyek.
Puncica ( 23 ): azt hiszem az eddig előttem szólók már addig magasztalták, hogy újdonsággal nem szolgálhatok.- Aki Őt választja nem fog csalódni. Biztos, hogy megyek még hozzá.
Viki ( 30 ): Nála régebben többször voltam, mostanában nem nagyon jutok el hozzá, de akkor is nagyon jó volt Vele. Van humora, jót tudtunk dumálni. És nagyon jó Vele az együttlét. Imádom a hatalmas melleit! Na Ő például az aki ismeri a telefonszámomat, maximálisan megbízható, korrekt leányzó!
Erika ( 37 ): számomra az egyik LEGTUTIBB leányzó. Mindig jól érzem magam Nála, amikor csak lehet felkeresem. Csinos, aranyos, és abszolút megbízható. Lehet Vele dumcsizni, nevetni, egyszóval jól érzi magát Nála az ember. Ő is ismeri a telefonszámomat.
Ezen kívül voltam egy-két lánynál akik nem hirdetnek ezen az oldalon, vagy ha hirdetnek akkor is csak az apróban. Ha valakit érdekel, akkor jelezze és szívesen írok neki.
Szép napo! Legyetek rosszak!
Thomika
szisztok,
ma voltam KORINA - nál (immár sokadszor), igen így nagybetűvel, mert amit Ő csinál azt más nem tudja jelenleg Győrben!!!
ha tehetném a hét minden napján meglátogatnám...
aki teheti próbálja ki, nem fog csalódni.
Kedves KORINA, remélem ízlettek a szép almák :-DDDDD
üdv.
egy rajongód :-D
Kedves Reggo lehet hoyg rossz helyre mentél de azért a többi fiatal aranyos lányról nem kéne lemondaniod.....Mi a barátnömmel például nagyon közvetlenek vagyunk és imádjuk ha ketten avygunk egy férfival :)További szép napot :)
kedves mentor niki2283 vagyok a saját fotómat szeretném fölrakni az ingyenes hirdetésre de mindig elutasitod kérlek segics valamijen szinten köszie.........
Rékáról tud valaki valamit? dögösen néz ki, a telcsiben viszont elég unott hangja van. érdemes rámenni?
Kedves Noémi!
Természetesen megértem a másik oldalt is.Ha figyelmesebben olvastad volna akkor láthatnád,hogy épp nem utcai *rakról beszéltem hiszen írtam,hogy inkább megyek sok-sok kilómétert ami ugye pénzbe kerül.Olvasva a kommenteket és a lányok bemásolt,helyesírási hibákkal teli,azonos önfényezését és olykor tartalom nélküli hirdetését inkább több p*nzt szánok a dologra.Arról meg azért nem beszélnék,hogy már az extra ha nyitott szemmel nyitnak ajtót:))
Ettől független talán valaki pozitív csalódást okoz ha úgy döntök elmegyek egy kecskeméti lányhoz.Javaslatokat várok:)
Te mikor és hol voltál nálam? Mert számomra ez mindig érthetetlen. Ki az a Vanessa?
Gyula már megint Melinda vigyázzatok Csáó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fotshop nagyon jó munkát végzett rajtatok!Esztétikailag ,a megjelenés szempontjából,teljesen mások vagytok!Ennyi!S ez nem vicc!Sajnos!
S tényleg a jónevelésem tartott vissza csak!De másnak bizonyára megfeleltek!Viszont ne felejtsétek el!Van összehasonlítási alap!
És mi célból reklámozod öket?itt is és a másik fórumon is?szerintem már sokan ismerik öket,mert elég sok városban voltak(Szombathely,Debrecen,Szolnok,Miskolc,Cegléd,Sopron,Bp)aztan még lehet ki hagytam valamit.
Sziasztok nyíregyi vagy debreceni párok jelentkezését várom.***moderálva*** támogatnálak titeket.vagy ha valakinek van tudomása nyíregyi párokról kérem írjon emailt***moderálva***
Sziasztok!Kérlek Dyáról irjatok infót,tapasztalatokat.Köszi!