még iet .......:S szórakoznak a telefonban , azt mondják itvagyok - ott vagyok és közben meg sehol !!!! unalmas és ez mirejó ????
még iet .......:S szórakoznak a telefonban , azt mondják itvagyok - ott vagyok és közben meg sehol !!!! unalmas és ez mirejó ????
Helló QC!
Nem belefolyva a vitába, mert már tényleg uncsi, meg nem is tudok állást foglalni, és nem is akarok, de ehhez azért lenne 2 megjegyzésem.
Az egyik, hogy nem hiszem, hogy pont te ne lennél tisztában a fórumok működésével, ezért nyilván nem fogok újat mondani azzal, hogy bizony egyáltalán nem mindegy, hogy ki ír kritikát bármilyen fórumba. Vagy is egy újonc beírása, és egy őstag beírása között, bizony nagyon jelentős különbség van hatásában.
A másik, hogy fogalmam sincs Elvira vendégeinek számáról, de a 2 dolog, amit írt, elvileg nem zárja ki egymást, mert ha mondjuk te szeptemberben 5 hívásból 5 vendéget fogadtál, de októberben 10 hívásból fogadtál ugyancsak 5 vendéget, mert a többit nem tudtad, hiszen be vagy korlátozva, akkor azt minek nevezed? Mert az én értelmezésemben megduplázódott a vendégköröd ha a 10 hívás mindegyike mástól jött...
Üdv
Igen, moderáltak, mert megírtam, hogy hol találsz róla infókat. Egy másik hasonló oldalon, ami már régebben működik mint ez. Érdemes felkeresni, minden szempontból pozitív a csaj. Nem fogsz benne csalódni.
Sok sikert neked!
szép napot mindenkinek !!!!
:))) te tod , nem vagy te buta !!! csak igen dörzsölt ;)
Kedves Elvira!!Nem fejeznéd már be itt a veszekedést!Senkit nem érdekel az égvilágon csak saját magadat járatod le ezzel a sok veszekedésel,ha nem írnál vissza már rég befejezödöt volna ez a téma de te mindig és mindig szitod.Ezzel nem csak magad de minket is kezdesz lejáratni mert egy lap alá fognak rakni a venégek...Ott a dühöngö írd ki ott a dühödet hisz ezért találták ki..Ez a forum a élménybeszámolora lett kitalálva.Már bocsánat ha beleszoltam,,elég rendszeresen olvasom a fórumot és már nem tudtam megálni hogy nem írjak.Köszönöm!
Virág uj kepei viszont fantasztiusak!!!!!! Meg is lesz az erdemenye! Jovo heten en megyek, mert megjott a kedvem.......
Remelem a tobbi lany is koveti a peldajat!!!!
Helló valaki volt már arielnél a képek és a freemail válaszából megnyerő szimpatikus leányzó kösz
Szerintem Vivien is jó választás, igaz hogy NF nincs, de ha ezt elfogadod akkor nem fogsz benne csalódni.
(Régen voltam nála utoljára, de korábban az egyik kedvencem volt.)
Édennnel (Ariel) nem tudom összehasonlítani, mert nála még nem voltam. (talán majd egyszer...)
Sziasztok!
Én egy távoli városban élek (Miskolc), és bár megfordulok időnként az ország egyéb részein is, olyan még nem volt, hogy más város fórumára írtam volna. Az egyetlen okot, ami, pontosabban aki miatt most mégis megteszem, azt Sonjának hívják! Sok minden jót és szépet leírtatok már előttem róla, így én nem arra helyezném a hangsúlyt, hogy milyen élmény a finom, bársonyos bőréhez simulni, vagy a formás kis testét kényeztetni…....:)) Sokkal inkább, innen is szeretném megköszönni neki, hogy a héten Sopronban eltöltött néhány kellemes napot, a vele való találkozással koronázhattam meg! Azt hiszem, hogyha a legegyszerűbben, de mégis a legkifejezőbben szeretném jellemezni, akkor csak annyit mondanék, hogy Ő a NŐ!!! Sokszor gondolkozom el azon utólag, hogy vajon jól választottam-e, amikor egy idegen helyre keveredem. Ez most nem kérdés, tudom, hogy a legjobb választás volt!!! Visszavágyom…..:) Üdv.: EnJoy
vissza irtam az üzenetedre ott ahol irtál :-)
szeva én is voltam nála 1 szer régebenn de elég nehéz elérni :S vagy lehet válogat :S
Vanikám, én nagyon buta vagyok, mert a valódi nevemmel hirdetek (a nickem más csak:))
Szia,
nem vagyok se lány, se fiú, de néha-néha hirdető, lehet, hogy holnap estétől...
Hexe=Nemesis, a régiek tudják. Nemesist láthatod, ha van fent hirdetése, Hexe a nagypofájú, odamondogató :D
És most rossz leszek!:)
Ja, és mit vettél a szájadba? :-)
Ezt szerintem nem nekem címezted, kis huncut. A falnak támaszkodós képeket miért fosztod meg tőlünk? :-)
:))))
:) hm csak nyugalom !!!!!válaszolok , szal szerintem itt az oldalon lévö lányok fele! szerintem!! nem a saját nevüket használják , hanem tetszésük szerint művész nevet választanak . senki sem olyan (buta) hogy a saját nevét teszi föl az oldalra , NEKEM EZ A NÉV TETSZETT :) hupss nem rég rossz helyre írtam 1000000 bocsii :/ :)
:) hm csak nyugalom !!!!!válaszolok , szal szerintem itt az oldalon lévö lányok fele! szerintem!! nem a saját nevüket használják , hanem tetszésük szerint művész nevet választanak . senki sem olyan (buta) hogy a saját nevét teszi föl az oldalra , NEKEM EZ A NÉV TETSZETT :)
Tisztelt niki2283!
Amennyiben gondolja, meg tudjuk küldeni a linkeket, melyeken megtalálhatók a régebbi képei (igen sok külföldi oldal és nem csak egy országból :) ). A mostani, elképzelhető, hogy Önről készült, de ez nem volt mindig így.....