Szevasztok!m*lytorkos Zsófi-ról van valakinek pár infója?előre is köszi
Szevasztok!m*lytorkos Zsófi-ról van valakinek pár infója?előre is köszi
Sziasztok!
Lara név alatt új hölgy rendel, volt már valaki nála?
Ha igen akkor mit tapasztalt?
Ki az akit ti nyugodt szívvel ajánlanátok?
De ha megfoghatom a cicijeit, mar az megeri......:)
Nem tudom, meg nem voltam nala.....
sziasztok! az engem is érdekelne :)
Nekem is :)
SZIASZTOK. EMESENEL VOLT MAR VALAKI. NAGYON ARANYOSNAK TUNIK
Nos kedves Gróf K! Megint marhaságot írtál, nevezzük csak egyszerűen így. Megszoktuk ezt már piroslámpás korod óta. (A királyi többest én is használhatom? ) Ha elfogadod, maradj inkább a Hexével történő magasszintű polemizálás semmitmondó színvonalán. Tudom nem bírod ki, hogy ne válaszolj, valami nagyon okos és mások számára érthetetlen baromságot. Csak így egyszerűen, hogy mindenki megérthesse. Nota bene! Fegyvertelen emberrel nem vívok szellemi párbajt! Ez a továbbiakra vonatkozik. Sok "szerencsét"!
Ma is :) Igen, jók, még mindig...
Beolvastam Debrecenbe, újabb hazugság, de azért se mondom meg senkinek, ki mit.
Marad a zene, elég ebből. A zene őszinte, tiszta, és az emberek lettek állatok (szerencsére nem mindenki).
Privátban mindenképp érdekelne!
Köszönöm!
Szia,
ott vannak Nemesisre katt. A pucsítós is. :D
Valószínűleg az ember feletti ember kinyilatkoztatását olvashattuk, mert csak egyedül Ő lehet képes egy ilyen logikai bravúrra, hogy így vezesse be a hsz-ét, "Nem belefolyva... nem is tudok... és nem is akarok..."
majd így folytassa, mi több, oldja is meg azt: "de ehhez azért..."
Helló!
Ugyanannyit számít a te véleményed nekem, mint az enyém neked. Ami pedig a véleményem kinyilvánítását illeti, szerintem a moderátor dolga eldönteni, hogy mit írhatok és hova!:) Ha nem tetszik, úgyis ki fogja moderálni, ha meg nem, akkor nem.
Egyébként bocs, hogy meg mertelek szólítani, ígérem lecsökkentem a minimális szintre a dolgot a jövőben, már csak azért is, mert úgy tűnik értelme aztán semmi sincs.
Üdv
ilko
T. Szerk. A fizetet hirdetések között Adryka tel: +36 70 358-****Debrecen, 27/162/53 2.-3. fotója másolt. Az eredeti tulajdonos Honey Bp. XI.ker. tel: +36 70 566-****............... no coment.
T. Szerk.! Adryka a fizetett apróhirdetésekben tel: +36 70 358 ****2.-3. fotója másolt. Az eredeti tulajdonosa Honey, Bp. XI. ker. tel. +36 70 566 ****................... no coment!!!!!!!
Szia hamarossan készülnek képek rola is,*** moderálva *** privátban is :)
Gróf, te is a pucsítós képemre gerjedsz, ne add itt...! xd
Én például imádok kefélni, meg elég perverz is vagyok.
Attól még lehetek masszőr is? ;-)
Sziasztok!
Anett-ről írna valaki tapasztalatot?
Kár hogy régiek a képei...
Én Rami-ról irnék. Kedves, közvetlen, bár a képek készülte óta "megizmosodott" és van már jópár tetoválása, de nagyon jól csinálja amit csinál!
Q.
Johny! Valóban nem enged semmit? Kizárólag csak masszázs, vagy csak így hirdeti?