Okos a Nő... :)
Okos a Nő... :)
Amúgy kire gondoltál, édesem? :)
Exem szokta mondani, hogy csak a hülye dicsekszik a farkával, meg a pénzével :)
Járt már nálam valaki, akit Én engedtem be egyedül eddig Palotán.
Nem írom le h nem csak gyúr (hát, lelátok, én is egy Jézusommal néztem rá először).
Ritka jó fej, felvilágosítást megkaptam masszázs közben, meg utána beszélgettünk.
Képben vagyok Palotán, ott van ahol kell, és a telefonomban. Nem strigó, gyűjtöm az ilyen fickókat. :)
Nevetve kérdezte, hogy én nem féltem, mikor megláttam? Mondtam h csak nem megölni jött...
Remélem, olvassa, bár nem hiszem, hogy van benne szégyenérzet.
Hisz PÉNZE van!!!
Ezért szeretem jobban az egyszerű hétköznapi embereket, bár volt már, aki nem rázta magát a pénzére.
Az "újgazdag" büdös paraszt.
Kiment WC-re,kérdem, tusoltál? Igen. Azért adnék törit.
Már kint is volt, nem pisilt, vagy ilyen rotyogósat. xd
Aztán hallom, a tust, lefröcskölte magát (valahol, ott nem, mert szag volt),
majd beletörölte magát az ÉN törölközőmbe...
Fő, hogy gazdag!!!
Ennyi volt. Mehet a masszőr Zolihoz legközelebb!
A randábbik részét még le se írtam, most főzöm ki utána a mindent...
Vitte a gatyáját, amiben a pénz volt, tudod, én ilyen "lopós" vagyok. :D
Én ma hibáztam, bevállalom. Nem mértem le a vendéget, több, mint 110 kiló.
Csak összetört valamit, ami nem 2000 Ft (ennyit kaptam javításra)!!!
Amúgy egy 5-6 méteres Merdzsóval jött, szegény. Ja, meg h ne haragudjak. :)
Édesem, mindent találsz, szőkét is :)
Kedves Almeronia,
találtam (már megint az átkozott kezem:)) olyan masszőzt, aki a svéd masszázst "teljes testtel" végzi.
Az ilyennel csak óvatosan, mert keveri a csúszkával, derékfájásra tuti nem jó.
A svéd masszázst kézzel végezzük, ugyan megy az törzsből is, de azért csak kézzel...xd
Én debreceni szexpartner szeretnék lenni. Tudsz segíteni? :)
Értettem. :)
Szia Bia,védelmedre kellek,ha más nem teszi meg,mert teljes mértékben igazad van ezzek a dolgok nem tartoznak a fórumozokra a nyilvánoságra. Lehet,hogy Én inditottam el a lavinát mikor egy észrevételemett megosztottam itt,de én ezt nem rossz szándékból tettem s nem ellened! Az pedig teljesen nem tartózik ide hogy a párodnak mi a foglalkozása,PL:pincér ,"fakabát" vagy eladó senkit nem érdekel amig ebben az ügyben nem jár el.Ez nem gáz szerintem "rafkós",de ha Te az vagy akkit leírtak (Jankó) hát az a "gáz",mert ha Te igy akkarsz egy hölgyön bosszút állni,amiért dobott akkor Te egy aberált beteg ember vagy akki gyógyitásra szorul! Bia nektek sok boldogságot és kitartást kivánok....
Tisztelt Hexe :)
A debreceni fórum, ahogy neve is takarja, az ottani tapasztalatok-, vélemények megosztására szolgál...
Kérjük, hogy mindent a megfelelő helyre írjanak!
Sziasztok Bia vagyok.Ez a hozzászolás ellenem irányuló lejáratás, névszerint ******János a volt barátom.Egyébként nem tudom,hogy a magánéletem miért tartozik a világhálóra.Igenis van barátom,de sok hirdetőnek családja is.Akik hozzám járnak tudják ,hogy ez nem befolyásolja a szolgáltatásomat,hisz a fórumon rossz vélemény még nem hangzott el rólam.Szép napot mindenkinek!!!
Tisztelt Fórumozók!
Szeretnénk, ha elolvasnák a topic fejlécét "Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések" és az ezzel kapcsolatos észrevételeiket, élményeiket írnák meg. Kérjük Önöket, hogy a topicot ne a magán beszélgetéseikre és egymás rágalmazására használják. Erre nyitottunk egy "Fórumozók egymás között" topicot az általános részben. Természetesen a normális hangnemet ott is elvárjuk!
látam énis egy pasival nyíregyházán de nagyon ismerös a pasi lehet fakabát az gáz nem?
biának pasija vagy strigója van? látom amit irtok
nyíregyházán van ilyen a bia milyen tud valaki segiteni?
tudtok nekem ajálani belevaló csajt aki nem nézi folyton az idöt?