Emilinél volt már itt valaki ? Mi a vélemény??
PimptasticBull · Újonc · Emilinél volt már itt valaki ? Mi a vélemény??
Nándi · Őstag · Ha dzsungel lakó is csak van talán annyi sütnivalója, hogy spéci hatóanyagú cuccot írat fel egy urológus dokival, nem pedig az interneten túr kétes eredetű szer után.
Sziasztok!
December 18 tol December 30 ig. Székesfehérváron van alkalmunk találkozni, egy kellemes randevúra. Szeretettel várom hívásodat.😊 Brigitta
MILFHUNTER · Tag · nem tartasz a mellékhatásoktól? Főleg amit nem is orvos ír fel.
talicskapitány · Újonc · Hát te hülye vagy! :) Van fent egy csomó negatív tapasztalat is..
Hol hirdet ez a Szami? Van fent egy Szami (19+), viszont ő sovány, csak a sok tetkó stimmel. Az általad említett Szami nem található sehol.
Érdekes, hogy vele kapcsolatban mindig "moderálják" ha valaki megosztja a negatív tapasztalatait. És ez évek óta így megy.
Boldoggá tenne? Soha nem értettem mi a jó abban, ha valami másnak ne jó.
Sigma!
Elvileg Vivienn (31) Kertiben van, mondjuk én régebben voltam nála, azt nem tudom, hogy esetleg elment-e innen, de akkor még itt volt. Illetve Hanna is Kertiben dolgozik, de ő most nem hirdet.
A Kovács Cukrászda melletti tizesben vannak még csajok, legutóbb Bora volt ott, akivel beszéltem, de hogy most jelenleg van-e ott lány, nem tudom.
Gina - aki hétvégente nem szokott dolgozni - a Rózsadombon van, nála voltam többször.
Milyen erdekes egybol Suzy nevre valtott, ebbol latszik, hogy kamus
Sziasztok
Orsi (46) nem Mónika néven hirdetett korábban?
Kutyusban kerek popsi, de ennyiben ki is merül a pozitívum. Elmegy egynek, de semmi extrára ne számíts, kb hagyja hogy megd***, de ennyi, semmi extra amiért visszamenne az ember, uncsi.
Sziasztok! Mona-t látogatták ok már meg? Mi a véleményetek róla?
A Lentibe hirdeto Samantatol ovakodjon mindenki, Szombathelyen hirdetett, az ottani forumon is csak azt lehetett olvasni, hogy meglopja a vendegeit, nem egyedul van a lakasba, nekem is volt vele rossz tapasztalatom.
Sziasztok!
Valaki tud Kertibe rendelő lányokat?
Nándi · Őstag · Érdeklődve olvasnék hirdető Hölgyektől származó szösszeneteket, akiknél fordult már meg olyan kliens aki lankadt f..zal akart dugni tanulni. :D
Ircsi(32) nél esetleg tapasztalat?
Roma lány leírja, de bárki bármi tapasztalat?
Részletekért követem én is, valaki megdobhat egy üzivel!
Néha nem értem az embereket. Olvasák a fórumot sokan mégis futnak bele a megbízhatatlan, esetleg lehuzos csajokba. Akkor minek olvasnak,utána írják hogy ez se jött be az se. Sok a rózsa alkalmanként mégis olyanokba mennek bele akikről lesir hogy bukta. Ok én is megyek kalandvágybol de legalább annyi eszem van hogy van e pozitív ertekelese a hölgynek vagy a számokat nézem kb hányan látogatták. Ok így is szaladtam bele a debreceni dettybe pl,de az benne volt a pakliban vegyül is én jól jártam ő viszont nem lesz visszajárosa. De könyörgöm 50 éves nőtől pl mit vársz?vagy aki többször vált nevet mint bugyit. WTF!!!Vannak normális hölgyek virág tiffany kimberly sasha amira mindent vállalnak szinte össze teheteted a kezed ha lábuk közé engednek, de erre ilyeneket olvasok hogy buktam a lóvét és később olvastam más is járt így..b...meg akkor meg is erdemled!De legalább ne sird tele a netet.,hogy farok voltál. Nem jött be a nő de meghuztad?!örülj hogy végül is nem hiába mentél!legfeljebb többször nem mész vissza. Letiltot hiába mentél válasz olyat aki bejön és normális neked. Én kevés hölgyet látogatok de akiket igen legtöbbször elsőre felveszik ,alkalmazkodnak hozam mert én is úgy állok hozzájuk. Nőként kezelem őket, udvarias vagyok velük, és ágyban nem csak saját vágyaim vezerelnek hanem figyelem mi jó nekik is. Ha tárgyként nézed őket egy lyuknak akkor ne csodálkoz hogy nem fogadnak többet. Ezzek saját vélemények akinek nem inge......kinek a papné, a agyatlanoknak inkább a paplan, a normális lányok és fiúk miatt is inkább. Ezzeket a gondolatokat azért írtam le mert több lányal is beszélgetve hihetetlen s...fejekekröl halottam. És csajokrol is persze akik hülyeséget csinálnak. Tanácsom:olvas vazze, ne menj nagymamihoz, túl sok a retus a képen kerüld, van legalább 3 rossz vélemény kerüld. Itt van száz éve az oldalon de senki nem irt róla semmit?nevet váltott pont a te fajták miatt mert téged még le tud húzni.menj akikről jókat írnak többen de vazze hivd fel te csajt l,egalább ,könyörgöm hogy milyen a hangja ne privatba kérdezd hogy nyögni szokott?ha fel se mered hívni mi f..ért kerdezgetsz?!és nem utolsó sorban ez üzlet!!!te adod a mannyt ők a testüket,ki így ki úgy. Ha s..fej vagy egy lyukat kapsz és örülj neki, de ha normális akkor egy egész Nőt!!Ha meg fel se mered hívni akkor akármit kerdezgetsz bárkitől marad a marokmarcsa.Na pá.
Múlthéten 2 Hölgyet is meglátogattam, de még csak most van időm megírni .
Lénuska32: o az Északi “sarkon” rendel, egyeztetés könnyen ment, ár a szokasos fél óra 15 papír, kecó célnak megfelelő, de a fürdő az mostanában mindenhol eleg lepukkant… erre odafigyelhetnenk, ha mar elkerik a sok manit… Léna amugy kedves volt, tette a dolgát, egy próbát megér, de en szerintem többet nem megyek.
Roxy 30: o a masik koruton rendel, egyeztetes itt is könnyen ment, lehúzas nem történt itt se, tarifa itt is ugyan az. Képek nagyjából a valóságot tükrozik, én kicsit többre számítottam,
Következö kiszemeltem Denissa, (sehogy nem tudom elérni..) es meg sasha is rajta van a listámon.