32-ről 35-re váltott Böbebaba! ( ettől függetlenül nagyon jó csaj,nagyon jó képekkel,igaz még nem találkoztunk )
32-ről 35-re váltott Böbebaba! ( ettől függetlenül nagyon jó csaj,nagyon jó képekkel,igaz még nem találkoztunk )
Valamint a Vanessza 21 is (Kitti, Asztrid) több néven hirdet!!!
Nézzétek meg a csizmát a lányokon, nagyom árulkodó!!!
Sziasztok!
GYULA újitott már más néven is megtalálható (Kitti és Asztrid) VIGYÁZNI VELÜK!!!
Kedves meg világosodott!
Találós kérdés: Kitti, Asztrid, Vanessza nevekhez párosítható-e férfinév?
Ha nem csak ebben a városban keresed, akkor Debriben hirdetett legutóbb Alina néven egy ilyen paraméterekkel bíró hölgy.
Kösz, akkor lemondok róla, jobban szeretem azokat a lányokat , akiken lehet is fogni valamit.
Nem értettem eddig miért van rossz hírük a kecskeméti lányoknak ma du Lillánál jártam az egyik legjobban nézett ki a hírdetése a hirdetések között sajnos mire oda értem meghízott kicsit, nyugodtan oda írhatja a 63 kg -t na meg kicsit öregedett is minimum 30 nem lenne ezzel gond szál se az egzotikus un indiai vonásokat már ne is említsem ,ha nem csapnának be minket mindig jobbra számít az ember.a szerkesztőség vehetné a fáradtságot és valahogy szürhetné hírdetéseket
Sziasztok! Kis vagy normál mellü,formás fenekü az átlagnál nagyobb szeméremajku hölgyeményt keresek a megbízható kategóriából..ha tud valamelyikőtök szívesen veszem a korrekt segítséget. Köszi! Üdv!
Azaz előre. :DDDDDD
Ajánlanátok valami belevaló kis ***moderálva***. Kármen érdekelne, akinek van tapasztalata az ossza meg velem kérem!!!
Ja ha lehet ne valami ***moderálva***gyerek véleményét kérem, ez idézet bocs. :)))) .
De komolyan.... ha van valakinek tapasztalata Kármenről vagy bárkiről akivel érdemes eltölteni pár órát, akkor azt kérem, hogy írja meg! eEőre is köszike.
Spártaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit sok.
Sziasztok! Szegedi Reniről tudna írni valaki?
Üdv! A Reni nevezetű hirdetőről tudna valaki írni?
helló!---Nem tudom hogy a Tina35nevű egyáltalán létezik e mert akár mikor hívom nem veszi fel--szerintem nem is létezik---!!!!
Hali.. pécsi Mara-val kapcsolatban tudtok infót adni??
Szia, a telefonom reggel 9 óta bekapcsolva. Nem jött sms nem fogadott hívásról...
Rejtett számról meg nem érdemes hívnod.
Amúgy délelőtt magánéletet élek, a nyitvatartási időben érdemes keresni.
Ma nálam szombat van, nem hétfő, de hétköznap is déltől vagyok.
Üdv. Linda
Szia! Ma többször is próbáltalak hívni, érdeklődni szerettem volna. Üdv
Hi,
A nagy magasban a vonatoknál jártam nála. A képen ő van, de úgy csinálták
hogy ne látszódjon mennyire vékony, meg a színek sem tökéletesek.(kicsit barnább).
Van már valakinek tapasztalata Diamond masszázsról? Érdemes, nem érdemes? Előre is köszi a segítséget!