Köszönöm srácok, akkor a héten elnézek hozzá szerintem.
Köszönöm srácok, akkor a héten elnézek hozzá szerintem.
sajna nincs,de Rubint az tuti....
Sziasztok.
Barbi(18).Ha van valakinek beszámolója léci írja meg.Tervezem hogy meglátogatom,de elöbb érdeklődnék tőletek.
Szia
Érdekelne, irnál róla bővebb infót és elérhetőséget?
***moderálva***
Köszi
Maya34 és Nicol30 jók. Mindegyiknél voltam még tavaly. Menj nyugodtan.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Én egy dögös szöszinél voltam Violetta (25) -nél , hát megmondom őszintén egy hihetetlenül aranyos , kedves , csinos , odaadó, teljessen barátnő feeling , szószerint bele szerettem ... Érzéki, ám de tüzes , nem nézi az időt csak rám figyelt és leste a kívánságom...
Csak ajánlani tudom , remek kis csajszi ...
Teljesen meg tudlak érteni meg világosodott nincs is szarabb érzés attól amikor az álom szerte foszlik van ez így rákurtál
Sziasztok!
Úgy látom tilos mail címet írni.
Próbáljuk így: ***MODERÁLVA***
( ez csak egy próba, senki ne írogasson erre, mert szerintem nem is létezik ilyen )
Üdv: Thomika
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Láttam én is hogy Bianka (18) ról sok jó dolgot írtak , ezért én is elmentem hozzá és rettentően jól éreztem magam!
Odaadó, kedves, gyönyőrű ( szebb mint a képeken ) !
És valóban 158cm és 44 kg ... eszméletlen győnyőrű teste van és a mellei elkápráztatóak :)
Csak ajánlani tudom mindenkinek !
Én biztos Törszv*ndége leszek!!!
hello Thomika! Küldenél nekem elérhetőséget meg infókat a csajokról ,akik nem hírdetnek..***moderálva***
köszi
Hello. küldenél nekem infót arról a letesztelt fősulis leányzóról, meg elérhetőséget a.***moderálva*** -ra, előre is köszi Doctor!
Hali!
Maya (34) , Kinga Cica(24), Emese(25), Nikol(30)-ról van valakinek tapasztalata jó rossz egyaránt érdeklne. Előre is köszi
Ez pedig egyáltalán nem volt rá jellemző. Igaz én már rég voltam nálla. Lehet, hogy éppen egy rossz napját fogtad ki. De ez sem mentségha tényleg olyan volt a hozzáállása mint ahogy írtad. Ilyenkor jobb lenne ha nem fogadna vendégeket.
Szia Gróf,
kaptam egy levelet, a kutya belesz...rt, úgyhogy nem megyek.
Most nem.
Szia! :) Ne haragudj,bevallom elfelejtettem hogy azt ígértem,jelentkezem. Van nekem is a hirdetésem alatt publikus email címem,nyugodtan írj oda! Szép napot Neked! ui.:Áááá azért a debreceni fórumon sokkal többet lehet nevetni... :)))
Ja a multkor lehurrogott valaki, mert azt irtam, biztatva a lanyokat, hogy keszitsenek uj kepeket, megeri.
A tegnapi latogatasom is ennek az eredmenye volt, es a holgy is mondta, hogy amiota uj kepei vannak fenn, tobb az erdeklodo.
Ugyhogy kalandra fel! Keszitsetek minel tobb kepet!
Aki regota nezi az oldalt, pl. en, az elcsodalkozik, hogy milyen regi kepekkel is hirdetnek meg.....
Pl. Janaa kepei mar ugyanezek voltak cca 10 eve is!!!!!!! Jo vlona tudni, valtozott-e azota. Gondolom igen.
Szia, küldenél elérhetőséget és infót: ***moderálva***
Szia!
Párduc = Aktivia, ezen a néven találsz némi infót itt róla
Jav.
November 16. 17 óra..
Jóccak! :)
Hali van valakinek infója Párduc 21 ről ???? köszike :D