Üdv uraim.Holnap ismét dolgom lesz Szolnokon.Le fogom tesztelni Krisztinát.:-)
Üdv uraim.Holnap ismét dolgom lesz Szolnokon.Le fogom tesztelni Krisztinát.:-)
Szia!!---Valójában Lilu nagyon okés--de én voltam Dóri25-nél---Ő is ilyen !!!!---és még mondhatjuk ugyan az a korosztály.
Anita szerintem külföldön van.
Még ilyet, Mókuska még Pécsett 24 éves és zöld szemű most már Nagykanizsán 26 és barna szemű :D
Örülök neki!!!:)
Kár,hogy nincs sok ilyen kaliberű csaj pécsen:(
Ha valaki tud jót írja már meg nekem:)
Szia Ncik88!
Küldtem mail-t,.
Üdv: Thomika
Thomika, küldhetnél nekem infót a ***moderálva*** kukac frímél pont hu -ra! hátha ezt nem moderálják ki :)
és hogy lehetne megoldani.
Szia!
Tudok küldeni infót, de valahogy kellene egy e-mail cím.
Üdv: Thomika
Füstmentes világot!!! Hajrá Zöldek!
Mi értelme civakodni? Akinek megy marad akinek nem az pedig el fog menni a városból.
Sziasztok!
Néhány lányrol szeretném kikérni a véleményeteket hogy kihez érdemes menni, egy kedves, barátságos lányt keresek akivel akár beszélgetni is lehet
Eszti, Heni, Anikó, Melody, Viki, Korina, Mandy, Tiffany, és Bogi.
A válaszokat elölre is köszönöm.
...a memóriám :)))
Akkor jó :))))
Ja, aki pénzt akar keresni, nem ír egy szót se... :)
de nekem csak annyi kell, ami elég. Az én életem nem a mennyit mennyiértről szól.
Nincs rossz napom, csak azért tudja már mindenki, hol a helye! Érted?
Szopókirálynő Böbike volt már csontkovács, másik veszprémi két számon, két helyen, kétféle hirdetéssel, nekem meg a vendégek mesélnek, dehogy masszőr, kurva... :) De jól baszik. :D
Oké,megoldom!
Kedves Elvira,
szerepet cserélünk :)
A chaten kerültük egymást, mert már a zenébe menekülök, meg az állatvilágba inkább...
Semmit sem lehet tenni, de mire kimoderálják, ezrek, tízezrek olvassák. :)
Masszőrből kurva, kurvákból profi masszőr! Csak ez ugyanolyan csalás, mintha én pszichológusnak hirdetném magam.
Bár elegen megkerestek a nyomorukkal, aztán léptek, miután a SAJÁT "bajukat" elsírták Nekem!!!!
A francot érdekli, ő állt be!
Kedves Újonc
Megtisztelnél ha nem vennél bele ilyen dolgokba bár számomra kissé érdekes ez az egész. Véleményem szerint jobb lenne abbahagynod mert ilyen dolgokat nem járja kiirni. Köszönöm
Sziasztok!
Anitáról tudtok valamit? A hirdetése nincs kinn jó ideje. Dolgozik/ Kaposváron van /elérhető?