El kellett volna olvasni előtte az értékeléseit, 7-ből 6 elég cefet. :D
El kellett volna olvasni előtte az értékeléseit, 7-ből 6 elég cefet. :D
staffi · Őstag · Miért lenne büntetés? Én mondtam.a chaten ha Argentina nyer akkor meglatogatom azt a hírdetőt aki a legidősebb vagy akit mondanak nyiregyen... ezért a szavazás.. nem azért ,hogy büntessenek..
Alexan · Újonc · Egy hírtelen ötlet mivé nötte ki magát!😄
Így év végére jó poén nekünk.
Nagy élvezet Staffinak!🤗
Természetesen kellett a segítség🌹!
MILFHUNTER · Tag · Nem gondoltam volna hogy ezt tényleg kirakjátok így voks formájában 😁😁
MILFHUNTER · Tag · Jó 6-7 éve én voltam vele 😁 jó nagy melles lány. Bár akkor sem volt nádszál.
De akiket javasoltatok neki vele járna még a legjobban
staffi · Őstag · De miért is akarasz velem kicseszni? Bantottalak én valamikor?? :)
Meli 20 at tegnap felhivtam ,egyeztettünk mára 11orára,hivom 11kor ö most nem ér rá, mondom neki hogy a tegnap este lefixaltuk. Akkor sem ér rá , akkor az ilyen minek hirdeti magát. Pedig tegnap meg bizonygatta hogy nem szeretne at vágni mert sok negatv kommentet kap itt. Hat ne csodálkozz meli!!
Írtam privát.
A Jogász utcában rendelt egy nagymellű lány, aki Vivien néven hirdetett, de előtte a Dóri nevet használta. Ő most Kecskeméten rendel.
staffi · Őstag · Na,na.... azért ne keverjük össze a szezont a f@sz..mal... :)
Alexa Trans a te embered
staffi · Őstag · Közelebb lennél rádmennék😉😉😁😁
Mi a neve a hölgynek? Úgy egyszerűbb lenne válaszolni.
Én is úgy gondoltam.....
staffi · Őstag · Tettem egy kicsit felelőtlen kijelentést par napja a cheten... ha... Argentina világbajnok lesz akkor meglatogatom nyirágyháza legidősebb hirdetőjét... mivel én a fiatal korosztályt látogatom szinte, igy ez egy kíhivás lesz nekem is... szóval a chatesek egyből szervezkedtek, kértek engedélyt a szerkesztőktől igy 3 hölgyre lehet szavazni es abbol kerül ki az akit megkell látogatnom..... 🫣🤔
Nándi · Őstag · Mézi!
Biztosan nem az alábbi bejegyzések késztettek szólásra, inkább egy másik írásom! :)
Egyébként nem látok komoly etikai szabályszegést a felvetett ötletemben, mivel a hirdetők jelentős hányada tuti nem tudja mikor ki látogatja meg (az én nick nevem sem ismert a lányok 98\° előtt).
Tehát ha hirdető ír valamely "tragikomikus" esetről nem lép senki lábujjaira!
Mert ugye ilyesmi írást vendég nemnagyon publikálna. :D
Holnaptol szavazás 😃😃
Staffi új partnere ❤️❤️
😉😉😉Péntekig
A másikon 2leanyzo is ugyanezzel a telefonszámmal hírdet mint a Lara25! Itt vannak az új Playboy cicák? :D
Sziasztok
Par napja irtam egy ertekelest, eltunt, vagy meg sem jelent.
Valami ötlet, hogy mi az oka?
Köszi
GY.
Meglestem a képeidet...azta... jó stabil csaj vagy Mézi....