Szia! Tesco mobil-os vagyok. :)
Szia! Tesco mobil-os vagyok. :)
Sziasztok!
Voltam Eperkénél! A képeken valószínüleg ő van, bár azokat erősen photosoppolták! Már a tetkók miatt is! Elég kelletlen és semmi szikra! Ha rám hallgattok kihagyjátok!
Üdv
Nem erről van szó, mint ahogy írtam is itt senki sincs fölény helyzetben, adok-kapok, 50-50%, na nincs ***moderálva***, ha nincs sz*lg*lt*tás nincs v*nd*g. Arról van csak szó, hogy nem értem ***moderálva*** miatti felháborodást kola és papjozsi rézséről, mert minden éremnek két oldala van! Mint leírtam, ha a lány bizalmat ad, a vendég miért nem? Persze vannak akik ezt kihasználják, lányok is, férfiak is, de ez egyik oldalról sem így működik! Ha egy férfi egy lányt meglátogat, az nem pozitív ha a férfi azon görcsöl mit is fog kapni, de az sem ha a lány fél ***moderálva**** miatt! Ha már van egy bizalmi alap, valószínűleg szimpátia is és a fontos a kellemes időtöltés legoptimálisabban mindkét fél részéről! Csak a lánynak nincs oka bízni annyira egy idegenben, hogy ***moderálva*** engedélyezze szerintem, persze ha már találkoztak az megint más helyzet....Lényeg a lényeg, a sz*lg*lt*t-snál a lány van a v*nd*gé*t, ha megvan az összhang akkor ez kölcsönös. Az igaz, hogy ebben a felállásban nem a v*nd*g van a sz*lg*lt*tó*rt, csak nem szabad átesni a ló túloldalára, mint a két említett személy. Én erről így vélekedem, szerintem ez így helyes és így lesz pozitív.
"Azért ez így van, ugye?" :)
Kedves Csillag!
Bármennyire is egyetértek azzal, amit írtál (mert az esetek 90%ában előre szoktam ***moderálva*** amit kell, főleg ha először vagyok valahol), de azért hadd jegyezzem meg, amit már a pécsi topikban is leírtam, hogy a lányok a sz*lg*ltatást nyújtók, a v*nd*g*k pedig ***moderálva*** ezért! Magyarán te is és az összes lány azokbó***moderálva***, akikről lentebb írtad, amiket írtál! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tárgyakként kell kezelni őket, mint ahogy a normális v*nd*g*k nem is teszik, de ettől még néha úgy éreztem olvasva a hszod, hogy végülis még én (mint vendég) legyek megtisztelve, hogy ***moderálva***. Azért ez nem így van, ugye?
Szép Estét!
Kedves papjozsi!
Megmondom őszintén, nekem meg pont az ilyen emberek indulnak hátránnyal, mivel semmi biztosíték nincs az *t*l*gos r*nd*z*sre, amit sokan még így is ki akarnak használni! Sztem a lány már ott ad egy bizalmat, hogy felelnged a lakásába, ha ezek után neked nincs felé bizalmad nincs miről beszélni! Ha ennyire zavar ez a dolog, sztem nem fontos minden lánynak a kezébe ***moderálva***, lerakhatod a szekrény polcára is, nem tudom neked ugyan mennyire sikerül belegondolni a fordított helyzetbe, de te megbíznál egy akkor lehetséges hogy először látott idegenbe? A lány telefonját hívva, a képeit látva, a lakásán, ahol feltehetőleg fehérneműben fogad, ráadásul elvileg te vagy a férfi ő pedig a gyengébbik nem, még mindig a lánynak kell bizalmat adni feléd? Nem gondolod hogy ez kicsit furcsa? Én nem feltételezem, hogy te ***moderálva***, de mi van akkor aki nem így gondolja? A lány tudjon rá?? De nem ecsetelem, ha ez nem egyértelmű!Továbbá, pont az ilyen emberek teszik ilyenné a lányokat!
Ez nagyon érdekes :D
Ez igy van no és aki normális a hölgyek közül őkis alul maradnak emiatt. Mert ha egyenes szándékkal kezelnék a vendégeket akkor mindenkinek jutna..........
Szerintetek a Barbi 24 nevü csaj egy új tel.társaság első előfizetője? 31-el kezdődik a száma.Már van ilyen is?Én 20-as,30-as,70-es és vezetékes számokról tudok.Lemaradtam valamiről?
Üdv az uraknak! A Bogi lánykáról valaki , aki volt már vendége, írjon már valamit ha nem gond. Kösz szépen előre is:)
Újabb vicces dolog, a körmendi úr már Veszprémben (hát nagyjából az idő stimmt onnan:)), ismét fülke. Megszakadt a vonal közben.
Most kíváncsi leszek, Palotán hol talál újabb fülkét, talán lesz elég aprója. :D
Kérdem, miért nem mobilról hívsz? Félsz? Azt mondja, a cégest nézik. Kérdem sajátod nincs? De van, de azon meg lebukhat.
Uraim, a hívott számot is lehet törölni. :)
Másik, fiatalabb, rejtettről. Kérdem, félsz? nem, csak így van beállítva a telefonom. Mondom, akkor át kéne állítani, sikrülni fog.
10 perce állítja, de ígérte "Mindjárt visszahív számkijelzéssel." azóta hív. :)
Aki fél, ne jöjjön, aki rossz szándékú, az se! Itt balhé nem lesz...
Kedves Csillag33!
Ezt a fajta sz*lg*ltat*sdt lehet hasonlitani egy bolti bevásárláshoz is , de én személy szerint egy másik szolgáltatáshoz hasonlitanám.Szerintem az, amit ***moderálva*** inkább a vendéglátóipar kategóriába sorolható be ...Itt pedig nem hiszem, hogy bevett szokás hogy a ***moderálva***, gondold csak el milyen fura lenne ha a pincér nem hozná ki a rendelést amig nem ... ki a cekket... szállodában sem kell ***moderálva*** tudtommal.
Engem személy szerint nagyon iritál ha egy kedves hölgy--biztos ami biztos alapon--***moderálva***.Voltam már ugy, hogy egy utcai lánnyal a kocsim hátsó ülésém kialkudtuk hogy ***moderálva*** , és amikor a csata hevében többet akartam akkor rá kellett stócoljak ***moderálva***, mert a kislány nem volt hajlandó levenni a bugyiját mivel csak NF-róll volt szó az elején.Nem is láttam azóta....
Nálam eleve hátránnyal indulnak azok a lányok akik ***moderálva***, ilyenkor ugyebár nehéz a barátnő-feelinget imitálni.... és bevenni.
Az *t*l*ggal nincs gond, ha a vendég megbízható, korrekt, legalább nem azt érzi közben, mert elég illúzió romboló.
Nálam utólag van, de vertek át. Akkor egy ideig azt játszottam, hogy ajándék szem előtt, de előre, mondjuk a szekrényre.
Volt, lent felejtettem a kocsiban (nem tudom, tán Szegeden parkolt), lement , sose láttam...
A best az volt még Veszprémben, mikor lent felejtette a kocsiban, menjek le vele. Látta, hogy csak kulcsot viszek, én meg beláttam a brifkójába, ***moderálva*** is. Állítja h csak az van (tele volt). Mondom, ok, beülünk az autóba, van egy non-stop,
ismernek, úgyis arra mész...***moderálva***. Beszállt a kocsiba, összes ajtót lezárta belülről, aztán zúzás.
Ezek után volt az ***moderálva***, persze finoman.
Szia. :)
A másik a rejtett szám. Kik hívnak arról? Aki fél, bizalmatlan, illetve a rosszándékú. Igaz?
Nálam már ordít, hogy SZÁMKIJELSSEL!!! Napok óta valaki megállás nélkül nyomja rejtettről, én meg kinyomom, játszunk.
Nem unja, nem baj. Ma egy ötletgazdag fiatalember fülkéből (Körmend:)), fél 4-kor 4-re ***moderálva***.
Én már csak kuncorászok (94-es körzetszám, telefonszámra rá tudsz keresni és kidobja, fülke).
Máris komolyan vettem, meg azért Körmend ide repülövel fél óra.
Köszönöm szépen! Azt nem olvastam, hogy te is írtad, csak felháborítónak találtam ezt a ***moderálva*** dolgot, mert a lánynak semmi biztosítéka nincs hogy odaadja. Meg h kampányol ez mellett!
lehet hogy pár nö bolondot csinál emberekböl!!:)))De jó lenne ha ez város újra a régi lenne!
Kedves Csillag,
teljesen igazad van mindenben. Az "adok-kapokot" én már régen egyszer beírtam, nem tudom, hányan ugattak le.
A Beszélgessünkben folytathatom csak, mert nem debreceni vagyok... :)
Dehogynem, ez a valós, így jobban izgatom a fiatalokat. :)
86 éves, és így néz ki??? Meg kell ezt nézni...
Na, viszacsináltam normálisabbra a hirdetésem. :)
Nem hiszed, előtte még hívott egy törzsvendégem, olvasva azt a szöveget.
Mondta h ő azt szeretné továbbra is, amihez szokott, egy jó masszázs...
Baromira nem zavarta az a duma, sőt idézem: "Árad belőle a gúny."
Megszólalt az okos... :)
:)
Sziasztok,
tudnátok ajánlani itt nyíregyen, vagy max 60kmes távolságban, fiatal aranyos csajokat? Egyszer voltam valakinél a K.e-án, de most nem találom. Akire vágyom, alacsony széparcú legyen. Köszi
Egy szétdurranófélben lévő srác....