Boldog Karácsonyt Hölgyem 😊
staffi · Őstag · Boldog Karácsonyt Hölgyem 😊
itt már bukó az újoncka kommentjének hitelessége 😌, már csak a helyesírás miatt is 🤭 ~ nyugott 🤣
helyesen ÍGY KELL ÍRNI: NYUGODT
Kedves Hölgyek és Urak!
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves szolgáltató Hölgynek és Fórumtársnak!!
Jó pihenést és kikapcsolódást az ünnepre, liba-/kacsamájjal, halászlével, hallal és sültekkel, beigli-vel, sütikkel, nassolni valókkal és finom borokkal!
Teljen jól az ünnepünk!
Üdv:
spray
Sziasztok A győri apróban hirdető Zoé nevü masszőrről tud valaki indót? Kösz
Gabo30 · Kvázi-tag · Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Hölgyek, urak 😊😊🌲🌲🌲
Nándi · Őstag · Hölgyeim, Áldott Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Ady Endre Karácsonyi rege Szabó Gyula előadásában.
staffi · Őstag · Megtisztelltetés volt számomra,hogy részt vehettem a szavazáson. Köszönöm Rózsának aki leszervezte ezt a szavazás es köszönöm a szerkesztőknek aki lehetővé tették,hogy ez a játék megvalósuljon. Szóval igérem meglátogatom a Suzi hölgyet a két ünnep közt. Bizonyitani is fogom ugy ,hogy felfogom hívni a Rózsát videohivásba amikor a högynél leszek ;) mégegyszer köszönöm a Rózsának a szerkesztőknek es természetesen nem utolsó sorban a szavazoknak is azt,hogy résztvettek ebben a játékban.😊🥰🙏
Nemrégiben voltam Lilla(38) nevű nőnél NFVSZ-re. Gyenge volt a szolgáltatás, nagyrészt kezezett. Hiányzott a motiváció. Nem leszek visszajáró!
Pali60
Kedves szervezők, résztvevők és szavazók! Staffi!
Ezennel lezárjuk a szavazást, a hivatalos végeredmény szerint Suzi lesz az a roppant szerencsés hölgy, aki számíthat a fórum bonvivánjának látogatására.
Köszönjük mindenkinek a közreműködést, az érintetteknek kellemes időtöltést, és mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!
" alt="" style="width:100%;" />
Jajj, de nagyon nem tetszik egy valakinek! 🤭 ÍGY JÁRT! 🤷🏽♀️
Petya_001 · Tag · Róla írtak itt, talán tegnap. Negatívat, le is szedették.
Palika28 · Újonc · Sziasztok. Segítsetek léci. Ki rendel a Szinva park környékén? Azt tudom,hogy Boni(most nem hirdet) de azon kívül? Bonit érdemes felkeresni? Tényleg olyan bomba nő?köszi a segítséget. Boldog karácsonyt mindenkinek
staffi · Őstag · Leveleken hírdet de Baktán van.... szóval kicsit bonyolult a helyzet...ha érted mire akarok célozni..?!☝️☝️
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstón vagyok megtalálható várom régi és új vendégeimet, az űnnepek alatt is dolgozom és várom magányos vendégeimet akik egy kis törödésre vágynak, vagy párokat akik egy kellemes hármasban töltenének el egy pár órát. Boldog Békés Karácsonyt Kívánok mindenkinek 🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁
Bocsánat, itt Leveleken hírdet.
Sziasztok.
Az apagyi Patriciánál járt már valaki? Tapasztalat?
Köszönöm
Ez engem is érdekelne :)
Vago · Újonc · Sziasztok! Amy t valaki próbálta már?
Normális?
Köszönöm!
MEGTISZTELSZ Staffi! ☺️ Hmm és még milyen képek vannak a tarsolyomban! 😉
és még milyen kis finom huncutságok fognak készülni jövőre….. 😜
Írtam privát.