Megnézem,köszönöm! :)
Megnézem,köszönöm! :)
Fent van a ***moderálva*** ott tudsz neki gratulálni!Engem is megszivatott 1párszor!
Kedves Virág.
Ezek nem az én beszámolóim voltak, csak idéztem őket másoktól /azért is vannak idézőjelben../ Én személyesen-még- nem ismerlek téged, de ha úgy van ahogy írod, akkor biztosan azokban kommentelőkben volt/van a hiba, akik ezt a véleményt adták rólad.
Nagyon szivesen olvasnánk pozitív beszámolót is személyedről, úgy hogy akinek van ilyen "élménye", ossza meg bátran....
Ha ezzel segítek... Squirting - ***moderálva*** Remélem olvasod, mire kimoderálják ezt is. Üdv.
Sziasztok!
Nemtudja valaki hogy mely hölgyek találhatók marcal 1 illetve kettőn?
Helló!
Vannak olyan oldalak, ahol így hirdetik magukat lányok (előtagként odaírják a becenévhez amiről érdeklődtél:D). Szerintem ott nyugodtan próbálkozhatsz. Részletesebben nem írom, mert úgyis kimoderálnák, hiszen reklámnak minősülne.
Hogy Debiben van-e ilyesmi, arról gőzöm sincs!:)
Nem csak ezeknek a lányoknak hol van az eszük.Ahogy megigértem ujból itt vagyok,egy beszámolóval.Gyulán rendel Anikó,***moderálva***szokott fent lenni a hirdetése.Meglátogattam,neki sincs helyén az esze,gondolom tudjátok Makktársak mire gondolok,ami most itt nagy téma és felháborodást váltott ki.Anikó az egészségügyben dolgozik legalább is ezt mondta,neki végképp tudnia kéne,hogy mivel járhat ha védekezés nélkül szexel.Itt már mindenki igy dolgozik,vagy csak én futok bele ilyen nökbe.Már meglepetés lenne ha valaki csak és mindenkivel kivétel nélkül gumival ***moderálva***.Telefonba mindig megkérdezem de nem azért mert ez lenne a célom.Csupán a miheztartás végett,na ilyen helyen biztos nem kérek semmi extrát.Nem kell az ajándék!!!!!!!!!!!!
Tisztelt Kalandor ! Nagyon jó megfigyelő vagy...:) Aki jó megfigyelő nem buta...És képes összerakni dolgokat...De ezzel óvatosan! Ugyanis, mindig valamilyen keretbe rakod a mozaikokat ill. keresed a beilleszthető részleteket, így a kép vagy soha nem áll össze vagy torz lesz :) Szóval Nálad a baj az,hogy nem tudsz elszakadni attól a gyanúdtól,hogy "manager" vagyok... Őszinte legyek? Lehánynám magam,ha az lennék....Szóval amiket leírkáltam, tapasztalat...egy idő után belekeveredhetsz dolgokba ,ami felháborít...de tenni ellene vajmi keveset tudsz....Legalább is úgy nem, hogy pont ne az szívja meg akin segíteni akartál...
Kedves Wanderer! Ez a squirt téma engem is érdekel,és én is utána néztem,de sok helyen azt lehet olvasni,hogy adottság kérdése,és nem tanulható. Na ebbe viszont nehezen nyugodnék bele... :))) Elküldenéd nekem az úriember nevét privátban?Hirdetésemben megtalálod a mailemet. Szívesen megnézném a filmjeit.
Én az "oktatófilmen" kívül utánaolvasgattam a dolognak, nem feltételenül esik egybe az orgazmussall. Viszont a g-pont ingerlésére elvileg minden nőnél kiváltható. Egy faszi van, aki szinte minden partnerével meg tudja csinálni, igaz hogy neki feltűnően hosszú ujjai vannak, lehet, hogy ez is közrejátszik. Nem tudom, hogy reklámnak számítana-e, ha beírnám a művésznevét, van már egy rakás filmje meg jelenete. Amúgy tuti, hogy nem műbalhé.
Kedves theo
A beszámolódhoz lenne pár szó hozzáfűznivalóm. Én minden kedves vendégemhez úgy viszonyulok, ahogy Ő hozzám. Nem szoktam flegma lenni alapból, csak, ha kiváltják belőlem. Mert amilyen az adjon Isten, olyan..... Nagyon sok törzsvendégem van, és mindenkivel szót értek. Szóval csak azt szeretném ezzel mondani, hogy kettőn áll a vásár. A lakás pedig nem a legmodernebb valóban, de a célnak megfelel, tiszta és közel van az otthonomhoz. Virág
Cilus engedd meg, hogy eldöntsem nekem mi a jó és ha kiskakas legközelebb ismét feltesz egy kérdést, nekem is jogom legyen rá válaszolni.
Tisztelt Látogatónk!
Attól, hogy létezik a fórum, az nem azt jelenti, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Ha mindenki ezt tenné, akkor egy gyűlölködő, értelmetlen semmivé válna az egész. Megnézhet más fórumokat. Ahol teljes a szabadság (magyarán nem törődnek a fórummal), ott előbb-utóbb semmi nem lesz az egészből. A nagyobb (működő) fórumok pedig igen is szabályokkal rendelkeznek, melyeket szigorúan betartanak! Mi is ebbe az irányba próbáljuk minden hirdetőnket, látogatónkat irányítani.
Nézzék meg az őstagokat, tudják miről szól a fórum és úgy is használják, valamint ebben a szellemben próbálják az újoncokat terelgetni.
Hamarosan több új dolog fog megjelenni az oldalon, mely a fórumot is érinteni fogja.
Kérjük, hogy tartsák be a fórum szabályait!!!
Tudtok ajánlani egy viszonylag *lcs* szolgáltatót? Régebben még fenn volt itt azt hiszem Edina, az Aidinger utcábsn fogadott, hirdet még valalhol?
Sikerült meglátogatni? Élmény?
Szia nemkell ez a nagy fény csak puszta vakitás! Csak magadat vakitsd másokat hagyj ki ebböl. A kép nem minden ápol és eltakar!
Natália néven én hírdetek Győrben.de megnézheted a képeim hogy én vagyok rajta.és nekem van fotó garanciám.
Állítólag böbike alias szexangyal, szopókirálynő stb.. képes rá. Legalábbis a ***moderálva***régi kommentekbe írtak róla. Persze annó még más volt a hozzáállása, meg lehet ez is csak egy urban legend :)
Egyébként sajnos vajmi kevés esély van rá, már az is nagy szó ha egy lány élvezi a szexet és nem csak hagyja magát.
amúgy szabadszájuan.akart lenni..
Nem tudom,,De gondolom nem *** moderálva ***,az már nem fér bele a szolgáltatásba...amúgy nem értem a kipontozást és hogy mi értelme,,,Had lehesen már szabadszűjúan beszélni és kérdezni,ha valakinek úgy jó