Haha ..Kedves Uraim !
Úgy látom csak van 2 bevállalós lányunk !
Ennek örülök és nagyon tetszik a hófehérke és a süni !
Végre nem csak azt az unott hírdetést látni , hanem van egy kis poén is a csajokban !
Nekem bejön : Csajok holnap ott vagyok!
Haha ..Kedves Uraim !
Úgy látom csak van 2 bevállalós lányunk !
Ennek örülök és nagyon tetszik a hófehérke és a süni !
Végre nem csak azt az unott hírdetést látni , hanem van egy kis poén is a csajokban !
Nekem bejön : Csajok holnap ott vagyok!
de felhivtad hogy gond van??
lehet nem is tudja.van olyan betegség ami a férfin jön ki elöször a nöben lappang tünet nélkül.
Vanessa,Jázmin,Mara,Linda valaki tud infót? köszönöm.
Barbie Dolls... fantasztikus lány és még fantasztikusabb élmény... eredetileg nem hozzá indultam,de a pécsi lányoknak nem kell a p*nz... így mentem hozzá.. és nem bántam meg, Fergeteges szép lány,kemény popsi és izgalmas cicik. Tiszta,nagy lakás,már-már családi ház feeling. Merem ajánlani,de kérem vigyázni rá.. személyemben szerzett egy vissza járó vendéget! Köszönöm Barbie :)
Keresd Szofit (25) és Elizát, egy nagyon kellemes környezetben ünnepelhetsz. Eliza gyakran szokott ilyen kéréseknek eleget tenni. Amúgy Szofi egy nagyon kellemes lány, hosszú szőke haj, gyönyörű mellek, szép popsi és úgy mozog a szeren ahogyan kell. Érdemes rá p*nzt áldozni.
Neked meg boldog szülinapot! és várjuk a kommentet !
ez a viky nem is rossz bőr azt hiszem meg is látogatom
only júúú nevű oldalról volt ismert
Ajánlanám természetesen!
Nagyon erotikus kisugárzású, kedves nő...
Csinos!
Nikol 20 és Szépség 18 egy párban van és igen jó párosítás ;)
Az a Zoé az aki Bécsiben van....Jó lesz vigyázni,tényleg nem kamu.
Ez nem kamu,azért van ez az oldal hogy megirjuk a rossz és a jó tapasztalainkat...valaki él vele valaki nem,én csak jót akarok,de mindenki maga dönti el hogy kell-e neki fertőzés vagy nem!!!!!!!!!!!!!!!!
Van Pécsen olyan csaj aki gumi nélkűl is benne van??
Halihó!!!---NOÉMI---kissebb ***moderálva***ír---miről van szó---mi a ***moderálva***---egy hete a félórában a francia gumi nélkül volt---most mi???---köszönöm előre is nagyon szeretném tudni érdekel a kis hölgy!!!
üdv,
van a pécsi felhozatalban olyan, aki másodmagával is fogadóképes? közeledik egy születésnap, meg kéne lepnem magam valami olyasmivel, amihez nem volt még szerencsém. 2 nővel, 1 ágyban.
Sziasztok!
A Zsani 25 nevü lánynál csak masszázs van,vagy szex is.
Nagyon csinos, jó lenne kipróbálni!
Köszi a segítséget!
gyere be a chetre
adsz egy emailt küldök két képet :D
Majd kiderül, Larat már láttam, úgyhogy egyértelmű lesz ha ő az :)
Elena karján van egy tetkó a képei szerint, Laranak nincs ilyenje.
Biztos lehetsz benne! és kéretik az igazamat igazolni :D