Kaposvár,Alice. Messze a legjobb szolgáltató. Korrekt ***moderálva*** és extra sz*lg*lt*t*s! Ha Kaposvár,akkor csak Alice!
Kaposvár,Alice. Messze a legjobb szolgáltató. Korrekt ***moderálva*** és extra sz*lg*lt*t*s! Ha Kaposvár,akkor csak Alice!
A másik,kedves pécsi hölgyek. Ha kint van,hogy mettől meddig fogadod a hívást és a vendéget,akkor ne azt mondja a telefon,hogy jelenleg nem kapcsolható. Vagy dolgozol vagy nem. Ámításnak semmi értelme. Ebből a hatvan egynéhány hölgyből jó ha tíz be van kapcsolva abban az időben,amit oda ki ír a lapjára. Tényleg rengetegen hülyére veszik a népet. És még annyit,hogy jó lenne,ha páran frissítenék a képeiket,mert bizony sokszor ccsak pislog az ember. Nem *r*lok ferrari fotóval egy trabantot. Mert tapasztaltam már olyan eltéréseket is sajnos! És ha ez így marad,még neveket is sorolok. Van pár. Szóval érintett hölgyek tessék képeket frissíteni ha lehet retus menteseket. Hiszen élőben is azt kapja az ember!
Tisztelt Fórumozók!
Kérem a személyes nézeteltéréseiket máshol beszéljék meg!
Sok lánnyal jártam így,ezért járok Kaposvárra Alice-hoz. Ha egy héttel előtte beszélem meg vele az időpontot,az akkor is úgy van,de ha ma hívom,hogy mikorra megyek,akkor vár. Nála soha nem csalódtam semmiben,pedig megfordultam pár csajnál már. Ő van a képeken,korrekt ***moderálva***és igényes lakásban csupa extra sz*lg*lt*t*s. Semmi ***moderálva***. Sajnos ez Pécsen nem mondható el.
Ha a ***moderálva*** voltál nem értem miért teregeted ki a magánéleteteket a fórumon. Ez nem ide tartozik.
Nőilábak én nem védek senkit de a kommenteid alapján lebuktál valahogy az asszonynál és megtudta ! a mássik kommented szerint peddig nem voltál az asszonyoddal amióta elkaptad a "fertőzést" ! Most akkor döntsd már el hogy mit mondasz ! Csak egy észrevétel volt ! :)
még anyi sejtem hogy kivagy edig esemesben irogatál most igy akarod tönkre teni ezmiat veszekedtünk javarészt de***moderálva***
igen az volt csak érdeklödtem hogy valaki ire ojat mert ki váncsi voltam hogy ir e valaki ojat mert azok miat veszekedtünk mint a nöilábak
egyébként én még nem lőttem mellé az itt hirdető lányokkal. egyel sem!
annó sok sok éve az első ilyen próbálkozásom egy újsághirdetés alapján történt, ahol a hölgy ***moderálva***míg zuhanyoztam a második félidő előtt. az egész *kció abból állt, hogy kb. k*v*rtem magamnak meg megd*gt*m a csajt miközben ő tűrte csukott szemmel mert a lovaglásba fél perc alatt belefáradt. ott tudtam meg milyen a borzalmasan rossz f*g*z*s fr*nc*a, meg a TP, flegma, lehúzás, stb. a hölgy kb minden negatívumot felsorakoztatott ami csak létezik. utána évekig érthető okokból kerültem ezt a műfajt...
az utóbbi időben kezdtem megint visszatérni rá, de mostanság nem lőttem bakot egyszer sem, de lehet csak szerencsém volt.
Van egy új lány Azt hiszem Fanny néven. Nagyon csinos, mondjuk mellben nem erős, de ez engem hidegen hagy. A feneke és lába viszon nagyon jó. Nem éreztem rajta dohányszagot, jó illatú volt a bőre. A szobába hangulatvilágítást csinált egy piros lámpással. A csaj kedves, a francia nem az erőssége, utána viszont ügyes. Negatív, hogy a fürdőkád nem valami tiszta, egy rendes csutakolás ráférne.
Mi számít neked csinosnak?
Karcsú, telt, nagycicis, kiscicis? :)
"csávólám" pár kommentel ezelött még kérdezősködtél a Zoé felől hogy van e valakinek infója róla . Most meg az esszonyod volt ? Kicsit össze vissza írogatod a dolgokat. És a nőilábak forumozó emberkének pedig annyit fűznék a mondatához hogy lehet máshol szedtél össze valamit és nem a Zoénál !
Szia Buenos!
Ritkán járok lányokhoz, de ilyen tapasztalatok után meg méginkább ritkítani fogom.
Megbízható,korrekt és csinos lány érdekelne, de igazából nem találok, a régebbiek meg már nem nyújtanak újat :(
Üdv, Egri
na ide figyelj öcsém nekem sokáig az asszonyom volt és tudnék rola ha ijen baja lenne ***moderálva***
Sziasztok!
Meglátogattam Elena(30)-at, íme egy kis beszámoló:
Egyeztetés telefonon korrektül ment, felvette pár csörgés után. Kedves hang, elmondta mi ***moderálva***i, egyeztettük az időpontot.
A helyszín panel de elfogadható állapotban belvárostól pár percre autóval vagy 15perc gyalog. Egy roppant csinos szexi alsóneműs szolibarna lány nyitott ajtót, már itt láttam, hogy jól választottam. A hölgy egyértelműen nem azonos Larával!
Ezt követően lecuccoltam, majd egy gyors zuhanyt vettem a fürdőben. A fürdő tiszta, törölközőt kaptam, tusfürdő is volt, no problem.
Rákérdeztem az ***moderálva***, de azt mondta ráér***moderálva****. Szoba enyhe félhomályban ahogy kell, majd a hölgy megszabadult a felesleges ruhadaraboktól. Hát mit mondjak, két ekkora hatalmas cicit még nem láttam. Finomak, lágyak, puhák, egyhén gravitálnak de még éppen nem lógnak. A lány bőre is nagyon finom puha, egyértelműen ő van a képeken is. A csók elvileg szimpátia alapján van, én rákérdeztem de csak mosolygott és megcsókolt, szóval ezt igennek vettem :)
Be voltam parázva mivel elsőnek mentem hozzá, meg amúgy is gázos napom volt, de gyorsan oldotta a gátlásaim. Csókolgatta a nyakam, arcom, mellkasom, majd olyan natúr fr*nci*ba részesített, hogy már ott majdnem eld*rr*ntam. Aztán egy kis 69-ben folytattuk, finom kellemes p*nc*ja van, semmi sz*g vagy ilyesmi nem érződött. Nem nagyon akartam húzni az időt mert már éreztem, hogy be kell hatoljak úgyhogy pont jókor kérdezte, hogy h*zh*t e v*gyvédelmit. Majd mivel már eleve adott volt a póz meg én is szeretem finoman belecsücsült a sz*rsz*mba. Közben a hatalmas cicikkel folyamatosan játszottam, a cicik amúgy az egész együtt lét alatt végig az arcom előtt voltak :)
Nem is bírtam sokáig, beled*rr*ntam a p*nc*ba, mondjuk nem kellett volna tele t*rr*l odamennem akkor talán tovább bírom :)
A fél időt kitöltöttük így is bőven.***moderálva***.
A lakásban t*bb*n vannak de se másik lánnyal se vendéggel nem találkoztam, hangokat se hallottam.
Felöltöztem, puszival és mosollyal elköszönt tőlem, ahogy én is tőle.
Összeségében kellemes volt az egész, nagyon szexi a lány és kívánatos. Ha ő volt Diaz is akkor sokat fogyott a régebbi önmagához képest mert Elena nagyon csinos, nem mondanám teltnek. A cicik azok hatalmasok de az nem is baj ugye :)
Mindenképpen vissza megyek még egy revansra, meg aztán nem akarok úgy járni vele mint más lányokkal már jártam, hogy mire kitaláltam, hogy vissza megyek már nem hirdettek.
kedves lenox.elmentünk orvoshoz a nejemel és makk egéséges .de mint emlitetem elszakadt a gumi lehet hogy tenálad nemvolt ijen mert védekeztél rendesen ez nem lejáratás ez tény éncsak jót akarok mindenkinek.........
Kedves Nőilábak ! Első sorban igazat adnék az elöttem kommentelőnek és nézz utána az asszonynak ha van ! Másod sorban 3 hete nincs fent az említett hölgy ! Én aktív visszajárósa vagyok és nem volt ilyen vagy más jellegü probléma vele. Ez lejáratás gyanús és ennek értelme nincs ! Ha valami más problémád van az illető hölygel ne találj ki valótlan dolgot és akkor egyszerűen nem kell ***moderálva*** a sz*lg*lt*t*s*it !
1.,A trippert okozó bacinak,a hugycsőbe kell kerülni,ahhoz,hogy fertőző tudjon lenni!Vagy mosás,vagy pisi!!!!Utána rögtön!
2., "k*r*zás" után a szerszámot mindíg megmosod,akkor a büdös életben nem kapsz el semmit!
3.,tehát,ha Te ezt megtetted,ami szerintem természetes minden távozás előtt,akkor nem lehet baj!!!!
4., Nézz utána az asszonynak!
5., Egyébként a tripperes fertőzésnek van illata,amit észre lehet venni!!!Annyira nem kábulhattál el!!!
Kinga cicáról van valakinek élménye?
Nem értem mire jó az hogy éjjelek éjjelén hivogat egy ember és beigérkezik,és ide is ér,felcsenget,de már fel nem ér???
ez úgy őszintén mire jó???
ha nem tudod eldönteni hogy jönni akarsz-e vagy sem akkor ne igérkez be!!!és ne is csengess fel!!!!