Nekem nem ez a tapasztalatom, dehát én nem is hirdető, hanem vendég vagyok!:) Ha Pesten járok csak onnét, és még sosem csalódtam...
Nekem nem ez a tapasztalatom, dehát én nem is hirdető, hanem vendég vagyok!:) Ha Pesten járok csak onnét, és még sosem csalódtam...
Volt amivel egyetértettem, de ezt le is írtam!:)
Tudom, melyik oldalról írsz, csak nem nagyobb, se nem nézettebb, mint ez. :)
És mellékesen, innen jön a kulturáltja, onnan ritka, kipróbáltam.
A VL a legjobb még mindig. :)
Eszem megáll,csak úgy átnéztem erre a fórumra és azt látom,hogy az a lány csinálja a balhét,aki 2hete zaklat a piroslámpás kaposvári fórumon.Ott Dia,Jenny,Dóri néven hirdet,A fórumon meg Gina23 és csak egy lány néven zaklat,és bunkózik másokkal.Eropolison meg nikike021 néven próbált kolléganőnek bevenni,de kiderült,hogy futtatója van és nemet mondtam.Na azóta nincs nyugtom tőle.A helyesírási hibáiról és a stílusáról itt is megismerni.
Szépen kértem privátba,hogy hagyjon békén,de semmi.
Mivel párommal együtt is dolgozok (hármas,bi),ráfogta,hogy a stricim.Nem válogat e-mail-ba is fenyeget,zaklat.
El se hiszem,hogy itt is jelen van,részvétem!
Sajnos ez forditot esetben is igaz!!!Bejelentkezik a vedég és b..... jelzni hogy nem jönn és más ezért nem tud eljönni....
Végig jártam Nagykanizsát, nálam Lia a nyerő.Szeretem azt a nőt ,aki már megérett arra ,hogy szeressék.A huszonéves csajok hiába vannak dicsérve. Nem azt kell nézni ,hogy kit,hanem hogy ki dicséri.....Az ő tudásuk,még nem fejlődött ki.A gyümölcsnek is idő kell,hogy megérjen.Mariannhoz is jártam,szerettem is ,de mostanában nem az igazi.E 2 nő már tud valamit.
Kedves vendégek,leendő vendégek!November 26 -December 9 között nem leszek/vagyok elérhető.puszi mindenkinek:)
Elbeszélünk egymás mellett...
FG nem csak a moderálásról írt.
Kedves Hexe,
szíved joga egyetérteni, én viszont nem értek vele egyet. És érdekesnek találom, hogy máshol van pl szégyenfal (hirdetőknek, nem vendégeknek, pedig ott is a hirdetők fizetnek a hirdetésükért nyilván!), de a vendégek is igen szigorú moderálásban részesülnek. Beszéltem ezügyben több pesti hölggyel is, és mind azt mondta, hogy a vendégeik !!!90%a!!! arról az oldalról van! Akkor most megéri szigorúnak lenni, vagy sem? Ez ennyire egyszerű! Egyébként írtak nyílt levelet a hirdetőknek, szerintem érdemes elolvasni (állítólag a következő az lesz, hogy a vendégeknek is írnak), mert minden szava igaz! Nem reklámozom, mert úgyis kimoderálják, és nem is akarom, de azért a fő gondolatát ajánlom minden hölgy figyelmébe, miszerint minden kamuképes (a retus ugyanaz, csak enyhébb változat) hirdető az oldal és a többi hirdető ellensége!!! (Nem én találtam ki, onnan vettem). Azért kiváncsi lennék, hogy itt pl az összes hirdetés hány %a tartozik ebbe a kategóriába, tuti nem 1-2%ról van szó...
Nekem egyébként (csak nem akarok vitatkozni, mert nincs értelme), az egész hszából átsüt, az a fajta mentalitás (és igazából ez az, ami nem tetszik), hogy végülis még a vendég legyen boldog, hogy egyáltalán lehet sz*lg*ltatást igénybevenni, holott ő fizet ezért! Tudod azok a hölgyek, akinek nagyon sok vendégük van, mind azt vallják, hogy ők vannak a vendégért és nem fordítva, és így is viselkednek! Tudom, sok bunkó is felkeresi a lányokat, de ezért kell szelektálni, ami nem jó dolog, de ez van!:( Bár hozzáteszem, a fentiek akár erre is megoldást jelent(het)nének.
:D Ha az unokája hívja azzal gőgicsélni kell!
Hat azert sok a retusalatlan kep is az ujak kozott! Nezd csak meg:
Zea, Kinga cica, Vanessa, Nikol, Szofi, Vivienn, Jazmin, bocs, ha valakit kihagytam. Mind igeretesek.
szia
köszi az infót, igyekszem beütemezni, bár december második felében elutazom "síszünetre" és majd csak januárban jövök vissza. ha addig nem jön már össze akkor így jártam. azt lehet tudni, hogy befejezi a pályafutását vagy más városba költözik?
mindenesetre egy rövid infóm van a közelmúltból Fanny(20) ról is:
képeken nem tudom ő van e, nem egyértelmű. vékony igencsak kislányos alkat. arcra olyan átlagos, fürdőben FÉG (szívás), amúgy kedves. a popsi látványa önmagában is főnyeremény, az ajándokozásnál picit sokmindent számol extrába.
Hali! Én már jóideje regisztráltam a fórumra, de útálom ,hogy ha megbeszélek egy időpontot valakivel ,akkor nem tartja magát hozzá a másik fél ,sőt ki van kapcsolva. De láttunk már ilyet sajnos, nem lepett meg. Konkrétan Kicsi Csillagra gondolok, nemhogy nem veszi fel a telefont mikor a megbeszélt időpontban hívnám ,de ki is van kapcsolva !
Lányok, ***moderálva*** ,ez nagggyyyon gáz! Nemigaz,hogy nem lehet ezen változtatni, így tutira nem fogok még 1x próbálkozni nála...
Te egy nagyon művelt ember vagy!Az írásaid alapján!S egy okos,művelt,tanult ember,nem foglalkozik piti ügyekkel!Emelkedj felül az itt jelenlevő műveletelen alakokon!Ne süllyedj le az Ő szintjükre!
HOI EGRI!
Én is számítottam volna pár hiteles "egri-beszámolóra" ...
HOI!
Én személy szerint szeretném megköszönni a kimerítő és terjedelmes beszámolódat. Igazán jó volt olvasni, főleg, hogy nem birtam türelemmel és én is meglátogattam a hölgyet- korábban már. Azt kell, hogy mondjam, én sem tudtam volna jobban összefoglalni az együttlétet. Szó szerint így történt velem is, mintha én írtam volna. Annyit fűznék hozzá a beszámolóhoz, hogy korábbi feltételezéseim részben hibásak voltak, miszerint : Valóban nem Lara a hölgy, s most már biztos, hogy ő volt anno DIAZ, ellenben abban tévedtem, hogy nem voltam korábban nála, mert bizony voltam nem is egyszer, csak akkor még a DIAZ előtti művésznevét használta. Kerestem sokáig is, de eltűnt, de hála istennek visszajött. Annyit azért üzennék Marcus barátomnak, hogy a replay-jel siess, mert csak decemberig marad.
Köszöntem a figyelmet!
Hiába a sok új kép,ha agyon retusáltak,,,erről ennyit
Tegnap az esti órákban meglátogattam Barby 23 -at. Jól döntöttem, várakozásomon felül elégedetten (*i*lég*lten) távoztam.
Korrekt, igényes, valódi ***moderálva***.
Ezuton is köszönet.
Üdv!
Szia Thomika! Én a Gina 24 hölgyeménynél már 4-szer jártam és maximálisan ajánlani tudom. Gyönyörű, szoli barna borotvált, nagyon ápolt. 1 órában kapsz masszázst, a fr*ncia *vszerrel megy nála, szexben bármilyen póz. Nagyon kedves és megérdemli***moderálva***. Bármiről eltudsz vele beszélgetni mert értelmes. A másik 2 lánynál még nem voltam de szerintem nem is nagyon fogok váltani. Diszkrét és tiszta, nála a higénia az első.
itt nem írnám le a nevét nem akarom h zaklassák... elég sok perverz állat van....
adsz egy elérhetőséget leírom... de ott is csak azt a nevet ahogy regisztrálva van...
nem szeretném ha gond lenne ebből.