SPA, PDF!! ha ismernéd mariant, nem irnál ilyeneket róla. nem tudom te hol élsz?? :D de nem a valóságba az biztos. ;)
SPA, PDF!! ha ismernéd mariant, nem irnál ilyeneket róla. nem tudom te hol élsz?? :D de nem a valóságba az biztos. ;)
Kobak! Kriptaszökevények? Te magadnál vagy? Teljesen igaza van a Gabesznak...Te lejáratni akartad a Lizit...de miért? Nem kell a mese...Ne pocsékold az időd a válaszra! És ő nem új hirdető:) Akiknek meg pozitiv véleménye van..és akkor regisztrált ide mikor nála járt,szive jóga elmondani a véleményét!
Szerintem van más csajszi is, aki ténylegesen is a hirdetésben van, sőt akiknél jártam, mindegyikük a képeken láthatóak.
Nem kellene inkább az egész bejegyzést moderálni? :)
Annyi csúnya és perverz dolgot írtam mostanság, hogy az már nekem is sok! :)
Rebeka aranyos, kedves lány.
pdf probáld meg Virginiát .Amikor kezdö volt akkor voltam nála akkor tudott ,valoszinü azota még jobb.igaz valamit valamiért.
Sok örömet Neked-Nektek, és köszönöm a beszélgetéseket! :-))
srácok akkor kit keresek aki megbizható és nem átbaszos.javaslatokat várok.
Andriska!!!Te melyik vagy a konkurrencia közül!Mert szerintem Te itt vagy a többi nő közöt!Nyugi!Aki itt keresgél!Olvas is!
És nem kockáztat!Te csak várd a vendégeket!Mindjárt hívlak a mobilodon!
Ha csörög!Mindjárt!Na az vagyok én!
Szia! Nincs mit köszöni..a csók az nem ...de egy egységnyi időben 2 élvezés is benne van:) Ahogy neked jó! Csak ajánlani tudom ...menj próba nem bánod meg..és légyszí írd le a véleményed..mert mostanság Lizi a téma itt:) Köszi
Szano ha neked is stricid van akkor én se megyek hozzád akkor ezért nem veszed fel a telefont senkinek bár igy nem megyek hozzád ugyhogy kár is hivni téged.
spa együtt dolgoziott a Mariann meg a Szano egyszer voltam egyszere náluk együtt gyatrák voltak, majdhogynim lehuzosak.Utána a Szanot még meglátogatam ugy lényegesen jobb volt. Ha a Mariannak egy szemüveges stricije van akkor a Szanonok is ö a stricije?
Sziasztok régen jártam az oldalon láttom Gyula az folyamatosan próbálkozik még mindig most mint melinda egyböl kilehet szurni a kisboxost valakikit tudtok ajánlani de nem önreklámra gondolok csak tapasztaltak irjanak aki téleg meg éri a pénzt köszi Csá
Szerkesztőség?? A hozzászólásaimat miért nem engedéjezik? Miért törölték? Választ várok.....
Csillanal jart mar valaki? Vagz Jessikanal?
Te Kobak!! Ez lejáratás amit csinálsz...mit ártot neked Lizi?? Ez már túlzás amit csinálsz..pattanj innen le szerintem..ezt egy gyerek is észre vesszi..hogy LEJÁRATÁSBA MEGY A DOLOG! De tudod mit ha ennyi időd van Lizi-kével foglalkozni akkor valami csak van a csajban nem? Egy a lényeg nem sikerül lejáratni..mert keresztül lehet rajtad látni,mire megy ki a játék! A fórum nem azért van hogy ezt csináljátok...
Na ezt csak azért írom ide mert sajt!
Nagyon fogsz nekünk hiányozni Biuska! :( :(
elemér Te is ésrevetted hogy az utobbi fél évben a Mariann nagyon leengedet?Annyit tudok hozzátenni HAJRÁ LIA.
Kedves LIA ha felhuznek a feszültségedet probáld meg levezetnni máshol viszont amikor nálad voltam egész kellemes voltál. Legyen ez továbra is igy ,akkor sokan megkeresünk,mondjuk hogy a kiábrándolt mariannpártiak ha kedves leszel visszajárunk. a kritika építő jellegü kérlek ne vedd sértésnek ha igy teszel nyerő leszel.