A_B -nek a SZANO önmagában jó de a mariann tönkre teszi a hirnevét. Hogy ki a***moderálva***? Az aki szenet huny a MENAGEREK felett vagy az aki nem szeretné ha lányokat kihasználják.
A_B -nek a SZANO önmagában jó de a mariann tönkre teszi a hirnevét. Hogy ki a***moderálva***? Az aki szenet huny a MENAGEREK felett vagy az aki nem szeretné ha lányokat kihasználják.
Szanonak ha már nem leszel eggyüt a mariannal akkor nagyon szivesen megkereslek,mert te mariann nélkül jó vagy.-ez dicséretnek szánom.Egyépként elárultad hogy létezik a szemüveges nenager mert megvédesz töle. Ha önáloszodsz a marianntól nagyon szivesen megkeresnélek.***moderálva***. ***moderálva** GONDOLKODJ!!!
Köszi loki!
Az előbbit sejtettem, az utóbbit reméltem :)
csemegézönek melinda ta vagy.A Mariann elmondta hogy***moderálva***. Ne találgas Feri vagyok most már tudod ki.
Üdv!
Gabiról (27) van valami beszámoló/vélemény?
sziasztok tudom ajálani janit aki pasikal van nagyon jo pasi bárkinek tudom ajánlani és mindenre nyitott pasi nagyon jol éreztem magam nála jo volt minen aki akar hozzá menni bátran tegyetek nem bágyátok meg ezzel aszámal van megyetek hozá
Sziasztok !
Szeretnék érdeklődni a Ritus Popsikedvelő,Vivien 21 illetve Kinga 20 hölgyekről kinek milyen tapasztalata van velük kapcsolatban??
Drága Füstmentes!!
Elolvasván az írásodat azon töprengtem, reklám-e vagy mégse?! Miért pont ezt a 4 lányt említed? Az viszont a reklám ellen szól, hogy ebböl kettőt már meglátogattam és hasonló tapasztalatom van mint neked! Merjem-e bevállalni a másik kettőt?
Sziasztok!
A masszázs részről Rékánál vagy Alexa-nál nem volt még véletlenül valaki?
Ha igen pötyögjön már egy-két sort róla.
Köszi: Thomika
Barátom, ahhoz képest, hogy lebuktál az asszonynál, és titokban írogatsz ide, nos, ahhoz képest elég gyakran tudsz válaszolgatni és Zoét figyelni, hogy megjelenik vagy sem... És milyen gond kezdődik? Asszonykád meglátogatja Zoét? Legyen a kettőjük gondja. Szerintem lassan vonulj vissza, pihenj meg és vakargasd egy ideig délen....
Jut eszembe, ez az "elszakadtagumi" sztori is sántikál, sokat ellőttem már, de még soha nem szakadt el egy sem...
De ha valós a sztorid, fordulj a rendőrséghez, esetleg az ÁNTSZ-hez is, ne csak itt írogass, vedd komolyan a dolgot. Bizonyíts ;)
Tisztelt forumozok! Én egy új tag vagyok. ahogy láttom az itt irotakat. és olyan kérdéssel fordulok őnökhöz hogy ha véletlen arra a helyre megyek ahol Zoé van nem-e kapok el valamit hogy közösen használják az illemhelyet a lányok? várom a választ!
Sziasztok! Krisztiröl valakinek van tapasztalata?
Szia!
Izabell egy kicsit ki van retusálva a fotókon,viszont a hozzáállásával nincsen baj. Ezt leszámítva és tennék rá egy ajánlott plecsnit.
Hali rico!
Van több ilyen lány is akikhez simán minden félsz nélkül el tudsz menni és biztosan nem fogsz csalódni a sz.lg.lt.t.s színvonalában!
Ajánlanék párat és ezt ne vedd reklámnak!!! Ha két l.nny.l szeretnél egyszerre lenni, vagy ha szereted a l.szbit akkor Dia és Bogi !!! / jó a műsoruk hidd el /
Ha csak szimplára gondolsz ott van a Kata vagy az Anett!!!
Tapasztalatból írok, nem csalódtam egyikőjükben sem, szolídak, kedvesek, kulturáltak a körümények!
Ha hallgattál rám és valamelyiküket is meglátogattad oszd meg velünk az élményedet!!! Előreis köszi!!!
Tisztelt Látogatónk!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
A képeim Komárom-Esztergom megyébe Tatabányán található meg Ramóna cicusod néven szerda óta,
és legyenek szívesek levenni mi hamarabb!
Előre is köszönöm!!
Szia,
nagyjából megkaptam a választ, a hogyanra mindenképpen (egy keresztnév azért nem hátrány:)).
A vasárnappal kapcsolatban is tudod te, mikortól illik akár még barátot is, ismerőst...
9 óráig nem illik, ebédidő környékén szintén nem. Most ez itt egy kicsit más persze, mert vannak, akik
mondjuk minden nap non-stop vannak, ami nem jelenti, hogy nem alszik, vagy nincs dolga, és börtönben ülve várja,
hogy valaki...
Csak egy szösszenet, hogy mennyire bunkósodik az ország. Egy közeli hozzátartozóm könyvelő, adótanácsadó
egy db mobillal, mert minek több. Van egy nagy fia, de azért, ha éjszaka bulizni megy, vagy bárhova, mellette a
telefon, mert történhet bármi... Beszélgettünk erről az éjszakai hívásokról. Meséli, én könyvelek, éjjel cseng fél 3 körül
a mobilom, valaki nem tud aludni, könyveléssel kapcsolatban hívja. Éjjel!!! Ilyenkor szokta melegebb éghajlatra
küldeni az illetőt, pedignem beszél csúnyán alapból, de akkor megy a ***moderálva***
Tisztelt Andrea!
kérjük, hogy belső üzenetben szíveskedjen megírni, hogy hol találhatók meg az Ön képei.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Szia Hexe!
Mostanában eléggé kiszámíthatatlan mikor tudok lenni, de azért próbálok!:)
Nyugodtan kérdezz csak, ha tudok válaszolok! Erről a telefonos dologról nekem elsőre mindig az ugrik be, hogy nem igazán értem a vendégek jó részét! Mert sok lány panaszkodott, hogy nem akkor hívják, mikor r*nd*l, és ezt sosem értettem. Mert mégis minek is van kiírva akkor, hogy mettől meddig ér rá valaki? Azért, hogy tessék akkor telefonálni...
Tehát én pl csak abban az intervallumban hívok bárkit, ami a hirdetésében benne van, nem előbb és nem később, mert az taplóság (szerintem). Azt nem egészen értem, mire gondoltál a vasárnappal kapcsolatban!? Bemutatkozni a szolg jellegéből adódóan nem szoktam elsőre, de az udvariasság alapvető (kéne, hogy legyen), elmondom, hogy mit szeretnék, honnan van a szám, stb.stb.
Szép napot
Olyanlányt keresekakinek megy a mélytorok. Tudtok valakit ajánlani?