Tud valaki róla valamit,mert nagyon szeretnék a zaklatásának véget vetni.
Tud valaki róla valamit,mert nagyon szeretnék a zaklatásának véget vetni.
közbe világossá vált, hogy ki is vagy valójába, csak egy féltékeny szerelmes vendég. egyértelmű, hogy személyeskedsz, és még engem is megtaláltál.
ezuton megkérlek hogy fejezd be. akár kiirhatnám a rendes nevedet, ahogy te tetted velem, ebből is látszik, hogy az érzelmeid irányitanak. de én nem vagyok olyan mint te, de még lehetek. többet nem kommentálok az irásaidra, de nem szeretném meglátni, hogy mégegyszer irogatsz. se a mariannról se rólam.
TISZTELT NŐI LÁBAK! Nem tudom mivel érdemeltem ki kitüntetö figyelmed!Sulyos vádakat hoztál fel ellenem amit bizonyitani nem tudsz mivel ALAPTALAN!Lejárató kampányodat fejezd be mert súlyos következménye lesz a dolgaidnak!
Tisztelt SZerkesztöség!szeretném a figyelmüket felhivni a rólam irt valotlan vádakat moderálni vagy teljesen törölni a forum oldalrol!Minden egyes rólam elhangzott alaptalan vádaskodást ha szükséges akár orvosi igazolással mis bizonyitani tudom.üdvözlettel zoé.
Milen negatívumokat említettem Vele kapcsolatosan??
:D Hölgyem milyen fedőnéven írsz negatív kritikákat? Csak mert ezen a nick néven.....
Milyen egy év után jut eszembe? Egy hónapja voltam nála olvass már vissza te v*k!
Kerek és formás a feneke? Nálam az nem itt kezdődik...
69.et nem akarja velem? Akkor kivel akarja? Mert külön külön van nála kölcsönös, csak nem szeretem átmászni a másikon. Korral jön (neki)
A beszámoló saját véleményem, felesleges lenne hazudnom, mivel csak a tapasztalatom írom le mindenkiről akinél járok.
Ellenben veled és gabesz menáger barátoddal nagyon jól véded saját magad. Tök fölösleges lejáratnod még jobban magad, hogy tűzzel vassal véded.
Nem muszáj reagálnod, mert fórumot nagyon ritkán olvasok, pont az ilyenek miatt mint te.
like
azért nem ártana ha normálisan tudnál gondolkoni!
amúgy ki vagy???????? azonnal hivjál fel!!
nincsen semmiféle meneger. ne vicccelj már!! mondtam hogy nyugodj meg. de személyesen is elbeszélgethetünk ;) hogy megnyugtasalak. és légyszíves fejezd be az alaptalan pocskondiázást. miért a lányoknak nem lehetnek barátai? vagy hogy gondolod.?
Szobát keresnék Pécsen hétfő délelöttre...valaki?
Engem is érdekelne Zita? Elöre is kösz!
Van esetleg olyan fórumozó akinek sikerült Szandihoz bejutnia?!Érdekelne a véleménye!Képei alapján a legjobb csaj szerintem!!!
Nagyon gáz lenne, ha a fórum az ilyen szánalmas és primitív fazon, mint a pdf (spa) értelmiségi szintjére
süllyedne. Azt sem tudja mit ír, csak jól érzi ilyenkor magát. Lényeg, hogy ő a Feri......
Pusher! Csak röviden..Bia nagyon hangulat ember..mikor milyen kedve van:) Én tuti nem megyek többet hozzá! Ez a hozzá állása nem jön be,legalábbis nálam nem! Kinek hogy! De próbáld ki...
***moderálva***? Jaj te nagyon szánalmas vagy:) Nagyon érdekes hogy ennyire ismered ...itt valami nincs redben...nem tom de te nagyon nem vagy kibékülve vele...sok mindenkinek volt már negatív véleménye ...de nem így nyilvánitja ki ! Szerintem fejezd be..nem kel bántani senkit:) Nem azért vagyunk itt!
Hali, chaten vagyok. :)
Jó csaj kiprobálnám! Ilyet az életben nem kapsz meg tipikus egy éjszakás csaj mert hogy sült krumplit nem tudná megcsinálni az is biztos :D
Gróf! Te világgá mentél? :D