A buta, brazil... :D Még annyi eszed se volt hogy kitakard azt az ***moderálva*** fejedet.
A buta, brazil... :D Még annyi eszed se volt hogy kitakard azt az ***moderálva*** fejedet.
Köszi hogy felhivtad a figyelmünket!Már gyorsan meg is változtatta a nevét most Kitti lett,gondolja igy majd nem tudják hogy ki.Igy Ö is kerülendö nem akarom hogy meglopjanak!Daniella és Ami fényképgarancia?Amiról a fotós jó pár kg-ot lefaragott.Daniella 35év helyett 45. a képei közül ahol rövidebb a haja és neccruhába van az a valóság,a többin csak szeretne Ő lenni,fényképgarancia ide vagy oda aki látott az tudja!Makktársak csak óvatossan!!!!!!!
Azért az érdeklne, hogy hogy lehet az, hogy valaki az Én felhasználónevemmel azaz-Spártai néven tud itt fórumozni ( aki nem Én vagyok ) Ha avatott személy olvassa ezt, tegye már meg nekem, hogy megválaszolja. Annál is inkább mert fel lettem kérdezve, hogy mit írtam, holott marhára nem Én voltam. Előre is köszi
Egyértrelműen Rubint
Mit szeretnél tudni róla? Ő egy igazi ékszer. Magas és formás hölgy. Közvetlen és mosolygós. Engem elkápráztatott teljesen. Sokkal szebb,mint a képeken,ezt garantálhatom. Az együttlét vele csodálatos volt. Abszolut az én kategóriám ez a csaj. Nem óra nézegetős és nem siettet. Együtt hagytuk el a lakást,még az utcán is beszélget veled,semmi nagyképűség nincs nála. Ő tényleg értünk van. Vigyázni rá és óvni,félteni őt! Ritka kincs ebben a lehúzós világban!
Egy kis beszámolo!!!! Jártam a N*gy F*renc T*ren a Mercédesznél,nem volt nagy durranás beképzelt és egyátalán nem jó vele a sex!!!!! A lakás r*m*ty fürdőszobába a kád elég *nd*r*tó!!!!! L*h*z*s az egész banda többen dolgoznak nagy volt a hangzavar nem éreztem jól magam!!!!! Nem ajánlott kategoria!!!
ez engem is érdekelne,köszi!
Megerősítem Thomika írásában foglaltakat. Nincs mit körülírni, minek: rendes, kedves, korrekt.
Sziasztok!
Aki volt már esetleg Viktoria (34) es Virág (25) nevű masszázs szolgáltatóknál az esetleg tudna némi információt mondani róluk? A város melyik részén dolgoznak? Nem kell utcanév sem csak úgy nagyjából egy jellegzetes pont a közelben, fő a diszkréció.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.: Jeromos
Sziasztok. valakinek tapasztalata Marcsiról és Lexy-ről.
Szia Hexe.
Hát idén már sajnos nem jutok el hozzád,de már nagyon kíváncsi vagyok rád.
Nem hinném hogy megérdemlen azt a sok bántó írást!
Tavasszal hazatérésemkor felkereslek itt,ha még leszel,amit remélek:)
Addig is minden jót neked!
Puszi,lopo
Sziasztok.. Na most itt van Békéscsabán a l*pós lány mátmint Szandra aki Leila néven hirdet..***moderálva***i.. Mindenki ossza mert lányokat vendégeket l*p meg..
Sziasztok!
Nem lehetne végre ejteni a témát?
Mind sejtjük, hogy csak lejáratás volt.
Lili (19) milyen? Volt már nála valaki?
Én valószínű, jövő héten megnézem, ha még Sopronban lesz.
Majd írok róla, ha addig senki nem szól hozzá.
Köszi szépen! A korral nem lesz gond...
Szia!
Én mindenképpen ajánlom, kedves odaadó, és nagyon jó vele.
Azonban nem tudom, hogy Te hány éves vagy ( írod, hogy először mennél ) de úgy tudom - legalábbis régebben így volt - hogy 30-35 év felettieket "vállal". Ezt előtte egyeztessétek, hogy ne legyen meglepetés!
Egyébként biztosan jól fogod magad érezni!
Üdv: Thomika
:) Ámen!
igy segitsen az ember :)
Miért gondoltad meg magad? Engem is érdekel Zita?
Én is azt gondolom, hogy ami az utóbbi időben a fórumon megy, az nem a jó irány.
Nemrég említettem hogy (egymástól függetlenül) lányok is azt kérték, hogy a jó véleményt sem írjam le, mert utána jön a támadás, és napokig ők van a porondon.
Most pedig azt látom, hogy az öszinte (de szubjektív, amit jelzett is) véleményét és tapasztalatát megíró Egrit is erősen támadják. Az nem baj ha nem értenek vele egyet, de a személyeskedő hangnem már nem ide való. Az lesz az eredménye ennek a folyamatnak, hogy el fognak tűnni a navigációt segítő valós beszámolók!!!
Lehet hogy valakiknek ez az érdekük és a céljuk??
Számomra Egri beszámolója mindíg is mérvadó volt, úgy tapasztaltam hogy a független és őszinte hozzászólásai voltak, még ha nem is mindenben egyezett meg a véleményem vagy tapasztalatom az övével.
XDD Komolyan mondom, néha a Google Fordító ***moderálva***! XDDD