Igazad van,elmehettem volna,de figyeltem sokáig.........Kifutottam az időből :(
Jók a megérzéseid,igaz nem biciklizek,motorozok:))))))))))
Van pár ötletem a jövőt tekintve:))
Igazad van,elmehettem volna,de figyeltem sokáig.........Kifutottam az időből :(
Jók a megérzéseid,igaz nem biciklizek,motorozok:))))))))))
Van pár ötletem a jövőt tekintve:))
Nicol27 igényes lakásban fogad, maximális a higiénia. Betonkemény test,
kedves, értelmes, beszélgetni is jó vele. Ajánlott.
Csáó én 1 Nyiregyházi sportárs vagyok erdeklődnék a sziszike nevü hirdetöröl valakinek valami info tapasztalat????????????? elöre is köszi (finomnak látszik)Csá
Sziasztok sporttársak a fütyinek igaza van a kitti nevü hirdető egyenlö ***moderálva***vigyázatok csáó!!!!!!!!!!!!!!
Hali,
Köszi. A telet nem nagyon szeretem, hideg van. :)
Neked meg sok sikert, érezd jól magad!
Amúgy már rég idetolhattad volna a biciklit!
Csá
Linda
Sziasztok. Valaki tud infót adni a következő lányokól Krisztina 27, Ginger 22, Nicol 27, Lina 28 és Szilvi 32 versenyzőről? Köszi.
Igen a lányok jönnek, és mennek, Szendy20 BP-re ment, Zsaklin külföldre készül.
Van egy titkos favoritom, Violetta25. Természetes szőke, semmi smink, természetes és kedves lány.
Nyugalmat sugároz, és mindent megtesz, hogy jól érezd magad egy elfogadható panel környezetben.
Legszívesebben megtartanám magamnak.:) Csak azért írtam róla, mert félő, hogy a kevés ***moderálva*** miatt
ő is el fog menni.
Hali.
Kedves vagy hogy válaszoltál.
Nem arra lakok,Balatonlellén,de tavaszig Olaszországban dolgozok :)
Ha addig nem is,de lehet itt konzultálunk,majd keresni foglak!
Minden jót a téli hónapokra.
Szia
Igen nekem is annak tűnik kicsit..a helyesírás meg csapni való:)) Bár úgy sem kúltúrálodni megyünk oda:):):) Persze attól függetlenül még igaz lehet az állítás.
Szia!Tudom már hogy ki vagy! Ugyebár ezzel tudomására adom a fórum nézőihez illetve kezelőihez,hogy abban igazad van, hogy érződőtt a cigaretta fűst!! amiért ahogy mondtad elnézést is kértem!Ahogy mégegyszer meg is teszem, elnézést kérek a kellemetlenségért. Egyszeri alkalom volt legalábbis remélem, hogy máskor nem érződőtt!Próbáltam tenni ellene! Tudod nem csak a sexuális sz*lg*lt*t*k cigarettáznak, de ez még nem azt jelenti,hogy igénytelen lennék! Ha hiszed ha nem!Am miért nem fordultál akkor meg és mondtad hogy ne haragudj............ valamiért nem!Ergó ezek szerint te is igénytelen vagy ha elviselted az első szőrnyű benyomásod amikor beengedtelek!!!! Nem kötött oda senki sem! Nem de? De tudod mit ne is válaszolj rá! Szerintem sőt biztos vagyok benne,hogy ez egy felesleges kúltúrált vita lenne! Igen meg is becsülőm a vendégeimet. ahogy ők azt teszik velem szemben. ***moderálva***:):)ám MÁR NEM VAGYOK ***moderálva***!!Valamint egyedül**moderálva*** járj utánna. Így nincs aki miatt érződne a cigaretta fűst, amiért engem próbálsz le járatni. AZT MEG KÉRDEZTED,HOGY CIGARETTÁZOM-E? Szerinted egy bagós érzi a cigi füstöt!!!!!!De mint írtam volt választásod!!!!Én pedig elnézést kértem!!! Kultúráltan zárjuk le a témát mert nem vagyok hajlandó magyarázkodni többet azért amiért nem jogosan írtál le. Részben igazad volt, mégegyszer ne haragudj: Heni
bocsi, ezt a "hozzád"-ot nem tudom, miért írtam :)
Szia lupo,
nem, valóban nem érdemlem meg, de már immunis vagyok rá.
Ki tudja, itt leszek-e tavasszal. a tulaj külföldre akar meni márciusban,
én meg nem leszek vevő erre a lakásra, el akarja adni (bár szerintem nem tudja, de az ő dolga).
Akkor valószínű Fehérvár, de lehet, hogy itt, csak belváros közelben. Nem tudom még.
Bocsi, hogy csak most írok, de 16 óra után tudok kezdeni a fúrás miatt és sokszor késő estig...
Te veszprémi vagy, ugye?
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy valahova be kéne írnom, hogy kár erőlködni a sértegetésekkel,
idegen nem tud, meg a bunkósággal... Én már ismert vagyok, ha egy nap 5-6 embert rakok feketelistára, akkor is
megjönnek a régiek, és újak is, sokszor ajánlás útján.
A bunkó nem engem éget, hanem magát, de a következőt fogadom, egy mondat és évekig impotens lesz. :)
Korábban írtam, a kornak is megvan az előnye...
Hello. Nem tudom lehet èn vagyok a vak, de kètszer nèztem vègig nyiregyet, de sehol nem talàltam Szolja nevu lànyt.
Màr nem hirdet, vagy most mi tortent?
A lakásba belépve majdnem megfulladtam a cigi füsttöl,igaz azért elnézést is kértél.Szerintem a sexben se vagy jó,meg ugy az egész ahogy van SZ*RNY*!!!Én nem egy rossz akaró lány vagyok,hanem vendég.De hála isten van itt a városban több lány akihez szivesen visszajárok.Ha irok egy lányról csak akkor teszem ha jártam már nála!de ha van visszajáró vendéged akkor azt jól becsüld meg!További szép napot!
xy...a számom meg változott nem tűntem el a városból a ***moderálva*** és a ***moderálva*** meg találtok szép estét pusszantás mindenkinek:)Kinga.
én is tudom ajánlani mindenkinek, persze ha ugyanarról a Vikiről beszélünk. spongy tudnál adni nekem egy email címet , szeretnék privátban kérdezni valamit. Kösz
KUTYA SOPRON ---- UGYE EZT CSAK VICCNEK SZÁNTAD?! NEM AKAROM ELHINNI, HOGY ILYEN VAN!!!!!!!
Zsanettrol ki tud infot mondani...,valaki járt nála?
Hali!
Nemrégiben meglátogttam Széparcu Lányt! A hely ahol ***moderálva*** környéke! Csak 1 fr*nc*ára ugrottam fel hozzá de meg kell mondjam h feszült volt a hangulat a ruháimat nyugottan hadjam a szobában mig gyors tusolás mondom inkább vinném de hadjam nyugottan! Furcsa volt a leányzó félénk volt mindent időre csinál alig szól az emberhez csak túllegyen rajta oszt csá!! Az én számomra biztos kerülendő!!!!
Üdv
miért van kirakva fényképgarancia?