Debrecenben hírdető hölgyekről van szó.Minden név hasonlóság a veletlen műve.
Debrecenben hírdető hölgyekről van szó.Minden név hasonlóság a veletlen műve.
0-24-es lányoknál eszembe nem jutna próbálkozni... :D Számomra egyértelmű, hogy az összes ilyen lány lehúzós, átverős, c kategóriás és menedzselt. A korrekt szolgáltatók mind emberi időben dolgoznak. :D
Sok, új arc és név minden fele itt a tavasz vajon mennyire igazak tapasztalt van már.
Éjszakai kalandozás tervem gyümölcsét mesélem el nektek.
Panna (22) Megkérdezett infókkal terveztem meglátogatni (whatsapp)rózsák még el is mentek volna,de persze mint kiderült amit én alapnak gondoltam az adott infókból az extrás.Kinézetre sem egy cukorfalat.
Ezután próbáltam harmadjára elérni Amanda (23) at.Sajnos fel is vette.Talán 3kávé,két energiaital és 50 rózsaszál több életenergiát adna számára.
Inkább elköszöntem mert még vele alszok.
Aztán még 5 leányzóval próbálkoztam akik a kiirtak szerint 0-24 esek.
Egyik sem érte el a telefonját.🤭
Legalább tankoltam a verdába. Ennyi a kis pozitívum.
És mi a helyzet Vikyvel? (37).
Már tettem fel kérdést róla, de csak hüvelykujjat nyomogattatok. Kaphetnék rendes valaszt is? Volt nála már valamelyik fórumtárs? Ha igen, megírná a tapasztalatait?
Igen, baromi jól néz ki, hihetetlen a látvány amit kapsz a különböző pózokban... Kedves, elég jó a műsor
Azért már megint fordítva ülünk azon a szájbab*szott lovon!
Szerencse, hogy ezt leírtad és nyoma van, és akinek van esze messziről elfog kerülni. 😀
Szia..
Nem 49...jó 50+ os kategoria..Arcra se ronda..de a kor azert latszik az arcán..Ajánlott kategoria,milf kedvelőknek.Alakja mint a fotokon.Nem bekébzelt ,flegma..Normális..Amit ki ir azt maradektalanul teljesiti is..Én ajanlom nyugodt szivel.
Sziasztok
A lili 19 Alisha 23 csajokrol vkinek vmi info ??
Jól beszélsz nagy lehuzosak Zoé tesöjával :DDD
Osztom ezt a véleményt.
Várlak legközelebb is , puszillak és szép estét nektek ! 😚😚
Én voltam sokszor, egy tünemény a csaj, csak normálisan kell hozzáállni, meghálálja ha az ember kedves vele. A műsor is fasza, nincs lacafacázás, odarakja magát.
Szia!
Voltál már Hannánál? Ha igen mi a tapasztalatod? Ha valaki más is volt, ne tartsa magában!
Köszi!
Sziasztok!
Szokott hirdetni Ari (49) néven a képei alapján egy nagyon csinos hölgy. Van róla tapasztalatotok milyen a valóságban és érdemes-e meglátogatni?
Annához volt már valaki milyen.
Jah,volt bizony,,, én csak úgy hívom, hogy : Jancsika
Még mielőtt valaki bedőlne a fotóknak VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sziasztok új nevek közül kik most, a megbizhatóak.
Enged el...