Sziasztok a Szexi-Dögös nő röl valakinek valami infója????
Sziasztok a Szexi-Dögös nő röl valakinek valami infója????
Edithez nyugodtan mehetsz---nagyon jó-----
***moderálva***
Szia én is kíváncsi lennék rá!
Sziasztok!
Editről szeretnék infót, aki tudja milyen szolgáltató, kérem írjon!
Köszi!
Engem is Zsani19 érdekelne.
Már v 2 éve nem látogattam innen senkit, de a képei alapján beleszerettem:D.
tapasztalatok?
Köszönöm a kedves beszámolót, örülök hogy jól érezted magad! puszi: Meli :)
Köszuönöm a beszámolót és örülök hogy jól érezted magad :) De miért küldték moderálásra a hozzászólásod? :( puszi: Meli
Kedves marcus80 kiváncsi lennek a te nagymamádra nem tudom és nem is értem miért akarsz lejáratni,én nem bántottalak még soha meg,de te mindenkiben találsz valami kifogást.pl:lány c..ány,büdös a p..cia lóg a melle,lehúzós nem sorolom tovább.Igaz vannak tőllem jobbak és vannak tőllem roszabak elismerem.de ennek ellenére nem haragszom rád te neked ez a dolgod.Én kérek bocsánatot hogy csalódást okoztam neked.Boldog Karácsonyt.DIDÓ a nagyi.
Szia!!Mond már meg nekem hogyan van ez a karácsonyi fél óra Elizáéknál!!!
***moderálva*** itt majdnem mindegyik.Sok még amelyik nem romantikus származású is***moderálva***lehet szerintem.Nézem,hogy sok már mindent beVálLal.Orrba,farba,házhoz,legénybúcsú.Ebben a hidegben most menő a Jucifürdő a majom uccában.Múlt hétvégén voltam én is.Még ott is ólálkodik pár csaj.A nagy lapaj paraszt,fuxos,szaunázós vagányokra hajtanak.
Most nem látom a hirdetését,de múltkor gondoltam megnézem már a híres-nevezetes XY nénit.Hát azért odavágtam neki,de mindenre gondoltam előtte,csak arra nem,hogy mozdonyszőke.De inkább az hangolt le,hogy annyi esze nincs,mint egy tangabugyinak.És nem játszotta meg magát!!
A v*nd*gkör is két felé oszlik.Vagyis két és fél felé. A mozdonyszőke ***moderálva*** bácsik,a mozdonyszőke jobb módu v*nd*gek,meg elvétve egy-két fehér ember.
Ok 30 as pasi,nem megyünk,mert régimódiak a bútorok:)
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Jó estét Urak!
Ez itt a reklám helye:
Ma meglátogattam Tildát!!
Végre nem egy gizda csaj nyitott ajtót, hanem egy nagyon kedves mosolygós fiatal leányzó aki nem egy modell alkat, de ezt a kedvességével helyettesítette.
Szóval ajánlom!!!
Sem a lányok és mi vendégek sem vagyunk egyformák! Ezért tökéletes ez az oldal arra hogy válogatni lehessen! Mindenki más szemszögből nézi a dolgokat! Lehet hogy neked az a lány nem szimpatikus aki nekem, de igaz lehet ez fordítva is...!
Találós kérdés: Mi lehet a közös bennük? Melinda - Olivia - Dorina.
A válasz egy férfinév.***moderálva***l kezdődik. :-)
*** Kérjük a Hirdetők egymás lejárításának mellőzését!!! ***
Üdv!
Senkit ne zavarjon,hogy a Stella,meg Laura az nem igazán új "husi" a városban,hanem a hajdani Deby-Zita-Enikő-Sexy Csajok,meg ki tudja mennyi név a naptárból...Ugyanazok a lejárt göncök...hasonló fotózkodás!
Fannynál járt már valaki? Vélemények jöhetnek :)
Szerintem hiába váltott helyet, inkább a viselkedését kellene megváltozatnia. Én ugy érzem nem vagyok bunkó, és normális embernek tartom magam, mégis igen kimért, és flegma volt . Sok rossz beszámoló ellenére mentem hozzá gondolva ha én udvarias vagyok, talán viszonozza. Nem igy volt.Sajnálatos.
Sziasztok!
Valakinek információ a Zsani19 nevü leányzórol??
A képei valódinak tünnek.
Üdv!
Szandirol tudtok valamit?:)