Így már más! Az én fejemben is kigyúlt a lámpa! :-) A kérdésedre a válasz: igen. Kettőn áll a vásár.
Így már más! Az én fejemben is kigyúlt a lámpa! :-) A kérdésedre a válasz: igen. Kettőn áll a vásár.
Köszönjük, Anett, mindjárt továbbítom az ajánlásodat Patriknak. :-)(:-
Anettot nagyon ajánlom ;) már voltam nála és házhoz is hivtam nagyon korrekt csini csajszi :)
még itt vagyok csak nyugi kapcsolld le a lámpát és ne neves......ki
teljesen össze vissza féltem magam, este le se kapcsolom a lámpát az tuti :D
Neked "anyi"...
:-)
Egyszerűen röhej, hogy aki nem ír pozitívumot, az kapja az ívet a "megbántott" hírdetőktöl. Pár hónapja a masszőzök egyi gyöngye hisztériázott hetekig, és most megint megy a fenyegetés meg a burkolt anyázás.
Mivel 50-es kategóriából nincs nagy választék, aki őket szereti és kívánja, és el akar menni, az úgyis el fog.
Remélem, hogy nem fognak egyszer érdekvédelmi klubba tömörülni, és egy péntek 13-án babákat szúrogatva, ősi varázsigéket mormolva tűz körüli tánccal elátkozni a gonosz hímneműeket.
Saját k*r*ra (miért nem engedi kiírni a ***moderálva** szót???
Saját lakásra, basszus. Valami nem stimmel a rendszerrel...:D
Na, sajnálattal konstatálom hogy funkcionális analfabéta lettem:)
Ezt akartam: Hívott-e már el valaki itt saját lakásra lányt, és hogy a Bogit elhívná-e valaki:)
T. Vas orrú ! Sajnos az Admin kimoderálta a "csere" előtti szövegrészt,így értelmét vesztette a reagálásod. Kérlek írd valahogy körbe ,mi is volt ott :)
Sajnálattal kellene elfogadnom, ha az utolsó két sorod igaz lenne. Akkor ez felvetné a természet körforgásának elvét, miszerint az oroszlán (miután gazellát evett egész életében, majd meghalt) testéből fű növekszik.
Ezt most úgy érted, hogy hozzám valaki más hívott-e már el lányt, és az, aki ezt megtette, el merné-e hívni Bogit úgy általában bárhová, bármikor, bárminek? :-)
Na jól van pihenj már egy kicsit. Fújd el a gyertyát mára! ;)
nincs vudubabám de van amit tudok marcus80 neki anyi
Most tapasztalni fogod
marcus80 a nagyi most előveszi a vudu babát! nem lennék a helyedben!! :D
Sajnálom de már késő tapasztalni fogod DIDÓ nagyi
Üdv!
Kb 1 hete vetemedtem rá hogy meglátogatok "valakit".
Telefon: Popsikedvelő Ritus - Nem ő vette fel, hanem valaki aki 30-as és tájékoztatott, hogy Ritus nem ér rá, de ő igen, és még rajta kívül 2 másik ***moderálva*** is. Sőt az ünnepekre való tekintettel ***moderálva*** 1-et fizet 1/2 időt kap, a telefonos kisasszonynál! :)
Így az info: Ritus negyed magával rendel és ***moderálva***. Amúgy 6/10
Telefon: Nelly(19) - Szinten nem ő vette fel, hanem egy 24 körüli, és szintén magát ajánlotta. 6/10
Telefon:Ancsa(18) - Ráér. "Kassai Viktor" sporttárs utcájában lakik, végre nem a belváros! :)
Telefonban kedves, segítőkész. A panel tiszta rendezett. 22 éves kolleginával vannak ketten aki szintén itt hírdet. 6/10
Pozitívum: Nagyon szép arcú lány. Fiatal, csinos, sz*k, kemény p*psi. Kedves, odateszi magát rendesen. Kérdezi hogy jó neked, mit szeretsz? Kommunikatív, végig mosolyog, amennyire csak "tud hangoskodik". Fasza az ágy mögött lévő tükör ahol akár a szemébe is nézhetsz ímg pakolod hátulról. Fr*ncia nagyon ott van, szemezik veled, szinte falja a d*kót. Az időt nem nézi, de nincs is repeta. Annyit kapsz ***moderálva***.
Negatívum: Előnytelen képek, és néha ruhák a profilképein. Élőben sokkal szebb. A mellei gravitálnak, de kemények, mint a kő. Javasolnám a toppot a melltartó helyett Ancsa.
Erőssen ajánlott kategória a hasonló paramétereikkel rendelkező lányok között! :)
Te kezted velem nos milyen a kritika de tudom de már késő te kóstolgatál nos bocsi