Istenem De Rafinált Valaki Csak Nehogy Túlspirázd Magad Tájföl. Ui.: MR GATTO
Istenem De Rafinált Valaki Csak Nehogy Túlspirázd Magad Tájföl. Ui.: MR GATTO
Basszus közel s távol én írtam egyedül beszámolót, de csak azt moderálják ki.
"Hát mi folyik itt Gyöngyösön?"
Elmentek ti a jó büdös.... :)
A Hipi Hopit is csipem ja már értem.
Van még rajtam kivűl más is ott Márti meg Böbe aki letagad a korából .....baszogassátok őket Izácska te meg már tartod a melled hogy áljon valahogy.Megnézlek majd 50-évesen.
Sziasztok....Volt valaki azota a Lilliéknél?
Szerintem fantasztikusal :) :) :)
BOCSI de marcus80 üzi bocsi hogy hányingere vollt DIDÓ
Deeeeeee:)
Szia Én Személy szerint Rékát tudom ajánlani,Szerintem nagyon Tud a csaj keresd fel nemfogod megbánni!!!!! Garantált Bevezet a ::::::::::: Nagyon! Üdv!!!!
:)))))))))
Gróf, te élsz még? Hova tűntél? NEMÁ!!!
Megy ez nekünk :D
Lupo, hol vagy?
izácska vandácska összecsenghet a név, de én már vagy 2 éve ismerem, de NEMVALÓSZÍNŰ, hogy vandácska volt.
De nyugodtan robogj el hozzá Robogó, nem fogsz csalódni. Én nem csalódtam legalábbis...
Kedves Nati!Kösz,hogy letiltottál.
Neked is mindent ami jó--kívánok----mindig maradj ilyen jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennek milyen szaga van?
Köszi! :-)) Olyan jót nevettem a kívánságodon! :-)) Nincs hari, ugye?
Sziasztok!
A munkám ismét debrecenhez szólít 1 hónapja és egy kis látogatást tettem az itteni felhozatalon, és 2 lánynál jártam e rövidke hónap alatt. Mit is mondjak???????? Nem valami biztató kedves férfitársaim. Az Inez nevű csaj egy nagy KAMU, pedig kb 1-2 éve ha jól emlékszem Ruby vagy Rubyn névvel szerepeltek ezek a fotók, és az akkori pozítiv tapasztalataimhoz hiven ugy gondoltam visszanézek a hölgyeményhez. Amikor megjelentem nála és nem az a csaj fogadott aki a képeken van nagyon meglepett, mert a csaj nagyon gáz aki az ajtóban fogadott. Aki teheti kerülje, mert nagy csalódás lesz, a szex meg valami förtelem vele, alig vártam hogy vége legyen. Egy f*ll*rt nem ért ez a csaj.
KEDVES VIDÉKILÁNY EZ KÉTES HIRDETŐ!!!!!!!!!!
Lehet, hogy neked van igazad, és már a moderálás előtt is értelmetlen volt a reagálásom. Mintha a***moderálva***. lett volna odaírva.
Hoppá!! Régebben nem Vandácska voltál?