Az Endzsi név alatt futó hölgy fényképe valójában egy máshol hirdető budapesti lány képe!
Az Endzsi név alatt futó hölgy fényképe valójában egy máshol hirdető budapesti lány képe!
Hát lehet Zoli80-nak hívják a bácsit aki a képeket csinálta róla.A fényképező gép gombját valakinek meg kell nyomni.
Erre mondják,hogy beégés.
Végülis nincs azzal semmi gond, ha hirdetőként magadat ajánlod (saját kipróbálásod után:-)), éppen azért hirdetsz. És legalább meg vagy elégedve magaddal. Remélhetőleg az önismereted a helyén van.
Csak a "feszes testel" témát nem értettem pontosan. Most ez azt jelenti, ha feszültség van benned, akkor azt letesteled? :-)
Én ismerem izácskát személyesen
Isteni az ágyban.Voltam nála már.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Dorinánál voltam, kedves mosolygós lány feszes testel. Akinek tetszik a kislányos feeling azoknak bátran ajánlom. :)
Vandánál ,negyvenes évei végén járó hölgynél volt már valaki????
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Nem vagyok szegény de valakinek bassza a csőrét hogy itt vagyok és nem időzítek volt rá példa hogy a vendégem félt hogy idő van .....
sziasztok debrecenbe tutok ajálani csajokat hova érdemes menni hova nem köszi
Hagyjátok már szegény Didót:) Te meg ne égesd magad Didó hogy beregisztrálsz,hogy jókat írj magadról,mert nagyon átlátszó,te igenis egy jó csaj vagy korodhoz képest,szerintem irígykednek is rád egy páran,ne foglalkozz velük,csak magadat idegesíted.
Mona a tied, ha a jelszavad nem kamu. Öten ***moderálva***. Nem mutatott meglepetést és jól kezelt bennünket
sziasztok a debreceni biárol tud valaki infot megköszöném
Chaten megtalálsz, lehet h jön valaki, de majd kiderül.
Akkor holnap... :)
Szia,
várd meg Nándit :D
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Most voltam DIDÓ-nál fúl extra p*na
Hali.
Megvagyok csak későn végeztünk tegnap,úgy fest ma is,de talán előbb,akkor belesek :)
Ez a túlspirázd szó használata olyan romantikus.
Te meg 60-van
GINA 24 SZANDY24 VELEMENY ROLUK. KOSZ
hát egyedül nem jó föleg ha mindenki lelép meg eltünik gyönyörű szép