Szia!Köszönöm szépen!gyere bátran szeretettel várlak
Szia!Köszönöm szépen!gyere bátran szeretettel várlak
Gabo30 · Kvázi-tag · Zita 28 fotói:10/10 szóval az is lehet meglátogatom egyszer 😍 talán a közeljövőben.
Üdv !
Nyíregyházán Ketrint (25) mindenki MESSZE kerülje el. Csak a lehúzásra és az átverésre utazik. Azt állítja várja a vendégeit de kapcsolatfelvétel közben azt mondja csak napokkal később lesz személyesen látogatható. Videó- és képanyagot ajánlgat, de amint megkapja a pénzt, eltűnik!
Sziasztok! Loláról van valakinek tapasztalata?
Köszönöm!
Sziasztok!
Zsófiról (Tét) van valakinek infója? Össze-vissza variálja a hirdetését, egyszer tiltja a kölcsönös franciát, máskor meg lehet... Mire hívnám, hogy megyek, addigra leveszi a hirdetést, aztán fél nap múlva meg visszateszi...
Sziasztok! Nicolnál járt már valaki? Elég sűrűn van kicsiny városunkba...
Sziasztok
Tudtok segíteni
Debrecen
Nyíregyháza
Miskolc
Korrekt Pasimentes lakás kiadó t
Győr
Sopron is érdekelne minket
Köszönöm
Wiber wacep elérhető vagyok
Nos, kit ajánlanátok?
üdv
szoktam látni ott hirdetőket, igaz nem mindig, de érdemes hetente rákeresni, mert nagy eséllyel lesznek arra.
Kedves, barátságos és odaadóan teszi a dolgát. A képe nem mai, azóta azért eltelt pár év...
Köszi úgy lesz!
Átvágós kamu csaj. Odahív időre, aztán telefon kikapcsolva... Senki nem menjen hozzá!
Sziasztok Natasánál vagy biankárol ha infó megköszöném, privibe is jöhet.
Már 2 év eltelt mióta vele voltam. Akkor a jelenlegi képeinél kicsit erősebb volt, de szinte biztos, hogy azóta sokkal csinosabb lett, hiszen miért rakta volna fel kettő évvel ezelőtt az előnytelenebb képeket. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással. Simogatós nyalogatós szexet adtam és kaptam és ez a tündér ebben rendkívül jól teljesített. Nagyon kiegyensúlyozott jó idegrendszerű kedves hölgy. Durvaságoktól mentes érzéki légyottra tökéletes választás. A személyisége egyenes, az illata megnyerő, a bőre finom szóval ár érték arányban kiemelkedő egyedi csoda. Jó utat pajtik. Béla
1 jotanács, nagy ívben .....
Sziasztok
Kaposvár felé nem jön valami igényes vékony transzi?
Sziasztok péntekig vok elérhető még ezen a héten további szép estét mindenkinek puszi Denisa
Apukám · Újonc · Ez mindig is így volt 😀
staffi · Őstag · Privat üzeneted le van tíltva, akkor ne várj privátba üzenetet....