Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném kitörölni regisztrációmat. Ezt hogy tudom megtenni.
Tisztelettel
szex2011
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném kitörölni regisztrációmat. Ezt hogy tudom megtenni.
Tisztelettel
szex2011
Nagyon hiányoltak itt! :)
Látod, megjelentél a hívó szóra!? :)
Hello!Kérdeztem már,de senki sem felelt.Nicol-ról tudtok valamit?Megköszönném ha írna valaki,el szerettem volna köszönni tőle...
Nagyon érdekes dolgok jönnek le ,hogy hány név tartozik egy IP CÍMHEZ.Ha egy kicsit kockafejű az ember és utánna néz ,hát isten adta jót tud szórakozni.Mindenkinek ajánlom,csak azt higgye el ,amit lát.4 embernek van összesen 17 állneve.Van itt olyan is ,aki kritikát még nem türt el magáról egyet sem.Mindent a szemnek és a kéznek.Csak magadban higgy.
Szia Ciculi a Vén f... Krisztával kever össze. A hozzászólásaid keltették fel a figyrlmemet, biztosan fel foglak keresni. Ma egy hátborzongató élményre tettem szert. A hölgy beszélgetni nem hajlandó, duzzog, neki nincs szimpatikus ügyfél mert ez **moderálva***. Lehet, hogy rosszak a tapasztalatai, mert tele van sebhelyekkel, de ezt nem kellene egy kedves és figyelmes partnerrel éreztetni. Semmit nem vállalt aminél neki is***moderálva*** kellett volna, és a higiénia sem volt kifogástalan. Órát terveztem és 25p múlva már az utcán voltam. Nevet mégsem írok, mert az már ***moderálva*** kérdés lenne.
Jer ide, majd én összeraklak! :)
Szia,
Te is letesztelhetnéd már az asszonyt! :D
Milyen Szandikát?
Dóri 23 ő rendben van.
Pfff...vagy csak még pihen,de nemsokára újra tölt és jön fórumozni
A családfámat kutatja... :)
Mit csinálsz?
Most ez megint elég mókás :D Folytatás nincs?
Sziasztok valaki adna infót a debreceni lányokról!Köszi
Köszönöm és viszont kivánom mindenkinek :)))))
Más is tudna infót adni a szolnoki csajokról?Köszi
Köszönöm a válaszokat, ha ő is úgy akarja ma felkeresem!
én voltam rékánál ö van a képeken nagyon kedves és aranyos csajszi!isteni franciával,győnyörü kék szemeii vannak ,bársonyos böre,és a legszebb puncija amit eddig láttam!csak ajánlani tudom nem bánjátok meg. puszi jozsi
Na figyu, Gyertya!
Lassú vagy, én meg most nem érek rá.
Estig kutasd a családfámat, aztán, ha megvan, írj! xd
Én nagyon nem, olyan fehér vagyok, mint a két napos hulla :D