Sziasztok. Martinán gondolkozom hogy meglátogatnám tudnátok róla valami tapasztalatot írni hogy ajánlott-e ? Előre is köszönöm
Sziasztok. Martinán gondolkozom hogy meglátogatnám tudnátok róla valami tapasztalatot írni hogy ajánlott-e ? Előre is köszönöm
Sziasztok!
Olvasom a kommenteket és szörnyűlködök. Azt gondoltam ez egy "normális" oldal. Nem lehet innen kitiltani azokat a hírdetőket akikről állandóan csak azt olvassuk hogy becsapják az embereket, más képeit használják stb. A Tisztelt Szerkesztőségnek lenne a dolga hogy ezeket tiltsa ki az oldalról. Persze tudom neki nem érdeke mert akkor honna jön a p*nz. Így meg lejáratja magát is ezzel a sok csaló hírdetővel.
A múlt héten én például Kingussal jártam meg. Délután beszéltem vele és elmondta mi mennyi és mik a feltételek. Mondanom sem kell nagyon unottan és elég flegmán válaszolt a kérdéseimre. Mintha az ő p*nzére menne a beszélgetés. Megegyeztünk hogy este hívjam fel újra az időpont előtt. Felhívtam, mondta mikor mehetek. A megbeszélt időpontra odamentem, beengedett a panel házba ami a már elmúlt ünnep nevű utcán van. Nagyon unott arccal fogadott. Oda adtam neki a megbeszélt lét. Ez után jött a meglepetések sorozata. Ez kevés nem ennyiről volt szó. Na találtam még odaadtam neki. Mondtam hogy szerintem a tellóban annyit beszéltünk amennyit adtam. Nem ő tudja mennyi és kész. A ruhát nem volt hova tenni. Vagy a földre vagy a szekrényre egy kis helyre rakhattam le. Újabb meglepi hogy ő mindent gumival csinál. A franciát is. Na legyen ha már itt vagyok. Semmi nem tetszett neki. Az sem ha megmozdultam. Minél előbb végezni akart és lenyelni a pénzt. Így elég hamar végeztem és távoztam. Költse gyógyszerre gondoltam.
Nem véletlenül költözik ő is a városban állandóan. Akinek vaj van a fején az bújkál.
Az ilyenektől kellene megtisztítani az oldalt. Ahogy olvasom a kommenteket sok ilyen van.
Természetesen vannak tisztességesek is. Akik azt adják amit hírdetnek.
Köszi! Nem éppen az értett kategória, de csinos :)
Szia farok.Persze ,hogy egy hozzászólásom van,én a háttérből figyelek.Nem akarok megnevezni ,sem pocskondiázni,sem dícsérni hölgyeket.Azt nem akartam írni ,hogy az egész hiteltelen,mert itt ez megy .Amit te is és én is leírtunk.Szép napot neked és mindenkinek.(ezt is csak azért írtam,mert nem szeretem ,ha veszekednek a lányok)(mosolyogva ,békésen szebbek)
Erről ennyit :))) Tetszett az is, hogy " puszi Józsi" :))))))))))))))
"Doc - (95 hozzászólás) írta Szeptember 3, 12:49
Réka:
Valós képek, arca szép,de: vmi oka mindig van, ha csak ruhás képeket tesz fel magáról vki... Löttyedt has, löttyedt mell, legalább két gyerek után van már...
Helyszín a Bécsi utca, lepukkant ház, közös udvar. Szoba relatíve korrekt, fürdő irtózatosan ocsmány."
Szerintetek Viki a francia tanárnő hány éve lehetett 43 éves, és ami durvább, HATVAN kilogramm...???? :D Egyébként, ez a nyíltan hülyének nézés sokadik éldája már kissé elveszi az ember kedvét az oldaltól...
hmmm valahogy ismerös ez a szitu :D
Üdv Thomika!
Igen nyírtelek mellett voltam!Akkor bár nem a Vl-en találtam rá a lányra vagyis inkább lényre de a képei azok megeggyeznek az itt jelen pillanatban is hírdető p.u.n.c.i.c.a23 képeivel!Elképzelhető hogy a lény visszaél az itt hírdető hölgy képeivel és ezesetben elnézést kérek hogy rontottam a negatív értékelésemmel a boltot!
Én meg cigány :'( :DDDDDDDDDDD
de hamarosan dobbantok mert öreg vagyok
A wudu baba :D
Helló
Erre a névre én is kiváncsi vagyok!
Jaj, neeeee!!!! Segítség! Kit néz hülyének? :D
Hi, Edison!
Hát hol leledztél eddig, te? Olyan régen olvastam tőled bármit is, ez már hiányzott! :-))
Hello! Engem is érdekelne ez a lány! Aki most hírdet, az lenne a hamis? Megnéznéd nekünk? Amúgy én is Nyírtelek környékén élek. Hol van ez pontosan?
szerintem nem függ össze!!! Ip cím a gépet azonositja!!!
Melindát kerülje mindenki=Gyulával lehuzás VIGYÁZATOKCsáó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Millánál volt már valaki?Caks masszázs van?Elöre is köszi az infot!!!Csáó
Szép önreklám!De ha nem az?S voltál nála?!Akkor elhallgatsz egy -két fontos tényezőt!Egyébként kedves!Valóban!De hát ezért f*z*tsz!
Mindent fel törni az IP cim az egy dolog