igen.miért?
igen.miért?
Te hírdettél régen Deby néven?
Nem baj, de vicces. :)
Neked is BUÉK!
Kedves Kobak!Nem tudom mi a problémád velem.Még nem is voltál nálam az új helye,így ne alkoss rollam véleményt.De ha szeretnéd egy kává,tea mellett meghallgatlak.Ezúton kérlek,hogy hagy békén.Köszönöm.
Hy a zegi Demike és Kerol, felejtös, ( nem tavaly barnultak, vannak a kecoba,) q va dr*g*k, csak a kiváncsiság vitt oda, de le is akartam lépni, mikkor meg hallotam a méky férfihangott a másik szobábol,na a lelépés, nem járt *lcs*n, 2 debela állat kirontott, és ***moderálva***nélkül megszabaditotak, 15000ft tol és enyhe figyelmeztetést is kaptam nem rég vagyok magyarba, és zegen, de emlékezetes este volt számomra Zegen csak roma csajok vannak????????? na de má nem lesz időm mást kiprobáni,de tanulságos esett mindenkinek
Sziasztok kedves kandurkáim mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok várlak benneteket az új évben is . Lessz meglepi böven! Üdvözöl benneteket cica. Dombóvárról.
Nincs vudubabám nemis értek hozzá.
Adjon az ISTEN szebb JÖVŐT BUÉK Hexe.
Léna Non Stopnál voltam még eddig csak, El lehet vele beszélgetni, értelmes nő, a háza nagyon rendben van, jó minden, annyi a hiba hogy van egy "kis hasa"....Tehát egyáltalán nem olyan mind a képen...
Debrecenben van olyan csaj, aki bevállalna gumi nélkül is? (számomra baromi kényelmetlen)
Boldog új évet kívánnok minden vendégemnek és lehendő vendégeimnek és fórúm minden látogatójának sikeres boldog új évet 2013 ban is ismerjetek meg és várok mindenkit nálam sok szerettetel !!
BÚÉK
Boldog új évet kívánunk minden kedves vendégünknek, olvasónak, látogatónak, és kolléganőknek. Az új évben is a megszokott kedvességgel, figyelmességgel és maximalizmussal várjuk a társaságunkat kereső kedves Urakat! Melody&Léna
Bianka és Violetta telefonszáma ugyanaz! gondolom egy helyen rendelnek vagy?
Adjon az Isten! Szebb jövöt! :)
Hexe hamarosan újra felkavarja az állóvizet, mert volna min elgondolkodni...
Mindenkinek, a tisztelt oldal kukkolóknak is.
Nagyot fog ütni úgy, hogy én közben nyugodt maradok, nem moderálva.
zsaklinról (győr) ki mit tud? jónak látszik képen. és igaziból?
Május óta még mindig nem jutottál el odáig,vagy csak bekérdezgetsz?Csak a helyszín meg a naptári nevek változnak,viszont a produkció minőségében semmi javulás.Talán új helyszín a toronyház,csak hogy mondod el a portásnak,hogy kit is keresel?Hm,lehet gázabb mint a kamerás ház.
Szia.Ha jól tudom Stella névre keresztelte magát.Legalábbbis hawer szerint ő volt nála.
Sziasztok
Nem tudjátok Deby hirdet még?
Privi üzenetben megkaptad!
Helló!
Floren! 8/10 a pontozás! Az a két pont csak azért hiányzik,mert láttam - voltam- már 10/10-nél is!
A "Timi" kép alapján talán?De valóság nagyon elmarad!
"Veronika, Sopron!" - tud valaki,valamit?
Na meg a "Brigi"??
Köszi a teszt eredmények közlését!