És még ma is pihi...:) Mert megérdemlem.
És még ma is pihi...:) Mert megérdemlem.
Kösz Navi! Esetleg *rai milyenek?
Én is úgy tutam, hogy csabai. Ha nincs helye az elég gázos...
Szintiánál nem voltam még az idén, de jövő héten megyek. Ha változott valami megírom.
Egyébként azt írta, hogy B.csabai.
Sziasztok!
E-mailoztam Vele. Helye nincs, neked kell megoldani vagy marad az autó.
Szintiának változtak ***moderálva***?
Zitánál én is jártam (igaz elég régen), és hamarosan mennék hozzá újra. Nagyon jó teste van, és figyel a tisztaságra. Nem volt ott semmi gond.
Sörhas, az a csaj is gyulai (valami diusnak nevezi magát)? Már próbálom elérni egy ideje. Neked sikerült?
Tán engem?
Sziasztok! Tudtok valakit ajánlani a Füredi úttól északi irányba? Doberdó, vagy egyetemek környékén?
szia lányfüggö mivvel nálam maszázs és s*s fr*ncia van igy sexet nem vállalok !!Ha érdekel számom kint van hívj fel de üzenetet meg nézem ***moderálva*** ez a cimmem!
Volt már valaki Gyulán annál a lánynál aki úgy hirdet hogy csak email vagy smsben lehet érdeklődni?
itt is hirdet.
Pécsen voltam Kingánál (barna hajú 21 éves), abszolút pozitív tapasztalat. Korrekt lakás, könnyen megközelíthető. A lány is nagyon kedves volt, türelmes és segítőkész. Azt hiszem kihozta magából a maximumot :)
Hello Passeng,
amikor én voltam nála, még nem Gabinak hívták, pedig nem rég kezdte az ipart, akkor a fish köz mellett rendelt. Bárhogy is hívják, jó tapasztalatom volt vele: úgy néz ki, mint a képeken, kedves, kislányos, jól ob*ázik, szereti hátulról. Érdemes meglátogatni. Üdv.
Én voltam Zitánál és NEM volt sem b*dös és rendetlenség sem.
Csinos lány és tényleg nem ***moderálva***.
Bár negatívumként elmondhatom hogy pl nem lehet *jj*zni de ez az Ő DOLGA mit enged és mit nem.
Ha nem tetszik akkor nem kell menni hozzá.
Gyulán Szintiához "szoktam" járni bár ő elég ***moderálva***) de ebből a***moderálva*** szobáért.
Benne van egy v*nóval de nagyon kedves és odaadó lány és tudja a mélyt*rkot is :-)
Ez így igaz!!!
Egy undorító ember miatt nem fogunk veszekedni. Nem kell hozzánk járni..
Mivel Te lány vagy nem lehettél nálunk!A vendégek ezek után kinevetnek téged, nálunk ***moderálva***? Szivesen elhivnálak hogy nézz körbe azt hiszem nagyon szégyelnéd magad!A kutyám hidd el sok embernél tisztább!!!!!!
Csak te állnév alá bújsz vagány vagy!!!!!És nekem küldesz sms!!
***moderálva***???!!RITA TIMI LÉGYSZÍVES FEJEZZÉTEK BE MI NEM ÍRTUNK RÓLATOK SEMMIT ÉS FEJEZD BE EZT AZ ÖKÖRSÉGET!!!BEJÖHETSZ HOZZÁNK BÁRMIKOR SEGGEN FOGSZ KICSUSZNI ARANYOS...
De okos enged szamár szenved.. :)
Drágaság.. Igen is csak ti ketten hirdettek saját fotóval a többi 8 lány mind kétes hírdető. Igen is voltam nálatok.. Kutya van a lakásban ***moderálva***.