😂nézegetem a lányok fotóit, és az egyik annyira hasonlít egy lányra akit keresnek pár napja illatszer " kölcsönvételéért". Szegény.😁
Petya_001 · Tag · 😂nézegetem a lányok fotóit, és az egyik annyira hasonlít egy lányra akit keresnek pár napja illatszer " kölcsönvételéért". Szegény.😁
Tina19-ről vélemény?
Attsi · Újonc · Új vendégel is így fogadgya vagy csak a visszajárosokat???
Az a fránya gyros :-) :-)
Nálam a csúcs az volt, amikor múltkor erősen hagymszagú volt a szája, az kicsit lankasztotta a harci kedvemet.
50 rózsa?😂😂😂 Ezen beszarok....50 forintot sem ér. Amugy közel 50 éves lehet a nő, kb 500 mg c vitaminnal. Nekem is volt hozzá szerencsém, vagy 5 éve, akkor még elment egynek, legutóbb vagy 2 éve látogattam meg, de akkor már erősen letudós, siettetős volt, így hát nálam leszerepelt 1 életre, a fotókról meg nem is érdemes beszélni, ég és föld a profil és a valóság, node, ez a való világ.
Zalaegerszeg és Pécs között szokott ingázni.
Szia! Menj bátran! Élőben is olyan mint a képeken és semmi gond nem
volt vele
Nem csak nálad, sokan másoknál is, a kereső csodákra képes...
Ahová beírod a hozászólás szövegét, jobb felül kis kék gomb, nagyítóval. Szöveghez beírod a keresett lány nevét (kiválaszod a témát vagy keresel másik várost, néha az is hoz eredményt) majd katt a keresés indítása gombra és láss csodát... jó esetben ki is dobja a keresett hölgy bejegyzéseit... ha nincs semmi az lehet egy intó jel és érdemes olyankor kérdezősködni... ;)
Písz
Fortwolf · Újonc · Utána már nem leszel? Visszavonulsz?
Sziasztok, Nati(24)-rol vkinek info?:)
Szindike - Figyelem sindike csalás !!!
Előtte meg Nagykanizsán, Szombathelyen és Pécsen, 1 órán belül. Felvettem vele a kapcsolatot, kamera szexet ígér elsőre, utána esetleg lehet személyes találkozó is (amit kétlek, mert ilyen ütemben helikopterrel sem érnék oda mielőtt várost vált)
Szóval utazó ügynök, értem. Köszönöm az infót.
staffi · Őstag · Zsani23 azért óvatosan... aki kora reggel Nyiregyen van ,délelött 10 kor Győrbe,utanna Debrecen most meg Székesféhérvár azért azzal óvatosan bánni főleg az előre utalással....😉😉az ilyen dolgokat nem szabad bevenni kanyar nélkül... kamukéró🤣🤣🤣
Járt már it valaki Sziszinél és ha igen akkor milyen volt a tapasztalata ?
Jöhet a válasz privátban is és előre kösz az esetleges válaszokért !
Köszönöm információ mindenképpen meg fogom látogatni
Sokat járok pécs mos szarat fogom meg tisztelni
1kelemes órára
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Lehúzós Viber/szexcam, 5 perce még Nyh-n volt, valószínű teleportálni is tud (szóval csak óvatosan :D ), mai nap 2-3 számot is cserélt...
Mert nincs már Pécsett.