Le a kalappal! :D További szép napot Neked! :D Ez kész...
Le a kalappal! :D További szép napot Neked! :D Ez kész...
annyira nevetek kúrva jó de van még nyugi
be irtam most nézd meg adok én nekik ugy is öreg vagyok már de humorom az van várom a támadást
Ha érdekel valakit 1-2 vélemény egy kis segitség az ide látogatnóknak.Kezdem azzal hogy én tapasztalt látogató vagyok.Nem vagyok nagyon fiatal de kezdem a nagyon fiatal 19-évesböxivel a kis malackás boxer alsójában fogadott én már ettől benedvesedtsem mivel már állt a dákó nem volt vele sok gond csak a franciskát elsiette.Voltam a közkedvelt bicepsz Királynál ő nyitott ajtót meglepetésemre semmi nem volt rajta ez ám a fogadtatás alúl borotvált,cerka ékszerezve még az ágyig sem jutottunk el hátúlról megpakolt rendesen.Csak ajánlani tudom az urat.Rérebben voltam fütykösnél parkolás jó gondoltam ki próbálok egy idősebb korosztályt ajtónyitás rendben kedvesen megszólalt hogy fáradjak be meg láttam bagótól sárga rohadt fogát,elég is volt vissza fordultam.Hölgyeim tudtam segíteni.Utólag még annyit hogy a masszőr42 ne menjetek mert büdös a lába.
Persze:D Hajrá Gyertya,adjad neki! :DDD
Kedves Függő!
A málna67 feldőnevű hölgynél a '67'-ből szerinted jól lehet következtetni a hölgy korára? :)
Írjam be élesbe oda?
hová írjam a következőt?
Totál igazad van de ezt nem a dühöngőbe kellene......szerintem :)
Am jó pasi??? Akad bőben csak hát bujkálnak a drágák na de ha megvannak onnantól minden jó =)))))
Üdv valaki valamit nem tud (Szaffi, Stella) vagy esetleg más lányokrol? Egy kis beszámoló jöhet :)
De nem igazam van? Nézzenek már magukba is.De még van a tarsolyomba nyugi.Szép napot neked.
nincs
Van e közöttetek Soproni lány?
Köszi a segítséget Gyertya,ezt már rég le kellett volna írnod! :D
Popóimádó Cintia (24): A csapón jóhírű intézmény tagja. Egyszerű időpont egyeztetés, könnyű bejutás. Nagyon csinos és helyes a leányzó. Wow! Korrekt matek, tusolás, célszoba felkeresése. Középfokon beszél franciául, van jobb, de azért jó az, na. Viszont hátulról , uraim, olyan csodás látvány, olyan feszes, kerek feneke van, hogy ilyet keveset látsz! Megkapaszkodtam, és lőttem, mint az oroszok. Igen kedves lány, jó volt nála, de engem a jó franciskával kell levenni a lábamról.
Liza (19): Simply the best. Kár ragozni. A teste kemény, mint a beton, vékony, csinos. Élvezi, amit csinál, azért ilyen jó. Ez igen ritka. Isteni franciska, amíg csak szeretnéd, azután meglovagol, na itt véged van, mint a botnak: olyan kellemesen szűk, szép puncija van, hogy hamar kikészülsz, ha nem vigyázol. Mindig jól éreztem magam vele.
Egyszerűen jó vele, Kéretik vigyázni Lizára, még szeretnék menni hozzá!
Sziasztok!
Zsófiról tud valaki valamit ill olyan fiatal lányt ajánlani aki nem kamus...
Köszi ..
Ha érdekel valakit 1-2 vélemény egy kis segítség az ide látogatóknak.Kezdem azzal hogy éntapasztalt látogató vagyok.Nem vagyok már fiatal de kezdem 19-évesböxipucu felvevette a kis malackás boxer alsóját én már ettől benedvesedtem mivel már állt a dákó nem volt vele gond csak a franciskát elsiette.Voltam a közkedvelt bicepsz Kírálynál ő nyitott ajtót meglepetésemre semmi nem volt rajta ez ám a fogadtatás alul borotvált cerka ékszerezve még az ágyig sem jutottunk el hátulról megpakolt rendesen.Csak ajánlani tudom az urat.Régebben voltam fütykösnél parkolás jó gondoltam ki próbálok egy idősebb korosztályt ajtónyitás rendben kedvesen fogadott hogy fáradjak be,megláttam a bagótólsárga rohadt fogát.Elég is volt vissza fordultam.Hölgyeim tudtam segíteni.Utólag még annyit hogy masszőr42-nek büdös a lába.
Sziasztok!
Bia a belvárosban rendel?
Ohh látom itt anonimszájkaratemesterek is vannak :) Csípem az ilyet. Otthon meg papucsként a szőnyeg alatt nyomja az ipart XDDDDDD
Milyen jó is ha egy nick mögé bújva csúnyákat írogathatunk személyiségünk felvállalása nélkül :) Mily nemes és bátor tett XDDDD
Átugrottad a lényeget de sebaj bemásolom :) Viccnek szántam mer am is ritkán vok itt na de ez van és ennyi :)
"Na de nem vita keltés mer am meg csípem a buksid és ezt is tudod jól szal csak ügyesen és vigyázva mindenki mindent :)"
Am nem lázadok csak ilyen ez a popszakma :D
Annak örülök h éled a fórum és jó irányba. Azt meg sajnálom, h egyre ritkábban tudok itt lenni és olvasni vagy írni :(