Ezt komolyan gondoltad? :D
Ezt komolyan gondoltad? :D
Nem, dehogy Rád. :)
Nem csak Neked, Zorgnak is.
A hétköznapi emberek nincsenek még a különböző masszázs fajtákkal sem tisztában.
Én valóban szakmabéli vagyok, tehát egy apróság elég, hogy lássam, igen, vagy nem az.
A képzett nem masszőz, hanem masszőr. Nincs olyan, hogy gyógymasszzőz, sportmasszőz... :)
Párna hasonfekvésben a fej alatt... Az újságok tele vannak masszázs címén nem masszőrökkel.
Zorg, nem tudom, hol vagy, de mindenhol találsz valóban képzettet és jót, a hazugságra amint
rájöttél, állj fel a masszázságyról (nekem nem egy vendégem tette ezt) és menj el.
A hölgy átvert, tehát ez jár neki. A többit már ezerszer leírtam, én nem pofázok feleslegesen.
Nektek kell rájönni. Amúgy, ami érdekes, az árbeli különbség a komoly illetve az erotikus
masszázs között. Az utóbbi kb. duplája és nagyobb az igény rá. Férfi masszőrök szenvednek,
nem kicsit, marad a mellékállás nekik emiatt. Nincs "befejezés" náluk... :)
Üdv mindenkinek
tudnátok nekem ajánlani max 30 éves korig egy olyan barátnős cicababát aki csinos, szép és jó szolgáltató Lettit próbáltam Biátol meg a sok negatív fórum riaszt kicsit előre is köszi.
Betty Kezdő 19-ről van tapasztalata valakinek?
nagyon felkeltette az érdeklődésem.
Beszámoló (Cony Shadow)
Ifjú hercegként már egy ideje keresem a megfelelő Hófehérkét széles e határban. Nem először fordult elő, hogy feltűnt egy bestiálisan vonzó mostoha... most is így jártam. Amikor a vidéki igric először énekelte meg Cony érett bájait már tudtam, hogy Hófehérke a törpék közt marad ezúttal. Postagalambjaink útján felvettük a kapcsolatot, egyeztettük a randevút. A Vén Betonbirodalom egyik tornyában várt reám. A majorság és a torony nem a legfényesebb uradalom, de az ifjonti hév hajtott. A kis toronyszoba rendezett, pont megfelel a magafajta kóbor lovagok ízlésének, na de nem a Szép Várak Kódex szerkesztője vagyok... Társalkodónőknek és zsandároknak nyomát sem láttam, Az igric leírása alapján nem ért csalódás, bár nem Cony az első mostoha, akit megkörnyékezek, tehát sejtettem mire számítsak. Tapasztalt bestia. Száját a férfinép hergelésére és kielégítésére is jól használja, annak ellenére, hogy a külön jutalomért kérhető mélyrehatóbb orális szerelmet nem kértem. Hosszú karmai és ujjai is mindig a megfelelő helyre tévednek. Elégedettem terültem el a párnák közt. Ha sok ilyen mostoha van, nem tudom mikor találok egy kedvemre való Hófehérkét...
Sziasztok !!
Reklámháttér nélkü..... amúgy meg már jeeztem itt korábban a két hölgy eredményeit (Barby23 Szandy24) tényleg ajánlott kategória a páros. Csak visszakéne olvasnotok .... viszont én hiába olvasok vissza senki nem tud semmit Zsani20-ról pedig már többen kérdezték, ha képei valódiak ( a régi c.c.s képekre is értem) és megbízható, akkor ajánlott is lehetne a dolog ... de se, rossz se jó ... ez jó? A ***moderálva*** apróhirdetésben hirdető Ami nevű hölgyről valakinek valami infó???
Ja és az új Heléna csak a képei jók vagy a sz*lg*ltatás is???
Üdv értelmes válaszok reményében!!
Szerintem meg sajnos igaza van, és az az igazán szánalmas!:((( (Nem rád értettem, hanem úgy általánosságban)
???????????
Sziasztok!
Tud valaki Edináról? Azt hiszem Edina21 néven hírdette magát.
Régebben Kertvárosban Pincurral dolgozott együtt.
Marcus80 a beszámolódonmajdnem sírva nevettem!
Noémi 22 évesenknek mondja magát van az 30 is fogatlan elöl, igénytelen és koszos is pécsinek is mondja magát de nem az. Egy borzalom.
Látom azért akad olyan aki mindenféle nick mögé bújva okoskodik meg nagyvalakit játszik! Na de ők csodálkoznak a legjobban ha normi nőt hívnak, hogy az nem ér rá XDDDDD
A mazsolázás lényege a keresés. Amit mások írnak még nem kp és lehet ami nekik jó neked nem. Sokszor találhatsz olyat ami neked nem ízlik de egyszer csak megtalálod a számodra megfelelőt. Na a keresés idejét hívják tan. zsének. De ha sikerül onnantól kezdve te is csak mosolyogsz a sok íráson :)
tud valaki kozelebbi infot szexi cicus 27 vagy franciatanárno 28 rol?a képek alapján jo minketto,bár nem kizárt hogy egy és ugyan az.
Így van füstös Bököny az kemény az nagyon ismétlem nagyon kemény ott nem kérdezik meg ha megálsz honnan jöttél de az biztos,hogy tovább már nem mész!!!!!!!!!!
Karesz!
1 gond van azzal amit írsz! Képzeld el azt, hogy valaki nagy nehezzen elszánja magát, hogy elmenjen egy lányhoz, de akivel elötte körültekintően leegyeztet mindent. (A lány lehazudja a csillagokat is az égről, hogy ő ilyen masszőr meg olyan stb.) Majd azt tapasztalja, hogy a csaj 2 perc alatt már az xxx résznél tart. Ha ez az ember olyan mint én akkor 1 időre elmegy a kedve az egésztől.
Mert 45 évesen én pl azt várom, hogy öregecskedő (Gyurcsány sic) testemet egy kondi edzés után valaki gyúrja át, és a végén legyen hab is a tortán. De a szolgáltatás annyi általában mintha a cukrászdába csak 1 kanál tejszínhabot kapnál a tányérodra.
Itt hirdetö popóka Debreceni légiós Csumicsá
Csáó makktársak vigyázatok Gyula most nagyon aktiv felrakott 1pár hirdetést vigyázzatok nehogy valaki beleszaladjon melinda 19 az állandó meg Barby 20 is biztosan az övé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eniköről valaki valami infot elöre is köszike Csá.
én kérek elnézést, elvégre szólás szabadság van!