Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki mélytorkot is vállal, esetleg popókényeztetést nyelvvel.
Választ a ***moderálva*** várok.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki mélytorkot is vállal, esetleg popókényeztetést nyelvvel.
Választ a ***moderálva*** várok.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Üdv!
Szandracicáról vélemény,tapasztalat?Volt már nála valaki?Köszi
Edina (27) ? tapasztalat érdekelne ,a képeken tetszetős :-)
Egyetértek veled Művészlélek!
Ahogy mondtam ennek a fórumnak a szerepe,a tájékoztatás a szolgáltatókról!Ha valaki valamit jól csinál el kell ismerni és kész!Ha meg valaki okoskodik az vagy irigység,vagy a konkurencia próbálkozása az illető lejáratására.Ha meg ilyen olyan jó masszőr vagy akkor mi a fenét keresel itt???Elég furcsa...
Ha valamilyen valós élményed legyen az pozitív,vagy negatív van egy szolgáltatóról na azt kell itt megosztani velünk,mert azért nézzük ezt a fórumot!!!
Nem szeretnék magas színtű okfejtésekbe bocsájtkozni,de egyszerűen nem értem,hogy egy ilyen tudású ember, egy profi masszőr, mit keres ezen az oldalon? Mit akar itt bizonyítani? Itt mindenki azt ír amit akar, tehát vagy elhiszem, vagy nem! Mivel jó indulatú vagyok, rendben biztos így van! Igaz, hogy a wikipédia sem tesz különbséget a Trabant és az Aston Martin között, ha beírjuk, hogy auió. A mi hölgyünk amit csinál, szívvel-lélekkel teszi, akárhogy is nevezi! És erről mindenkinek ez volt a véleménye, aki ide beírt. Teljesen felesleges cerkafényezésről, pöcsveregetésről beszélni, mikor tudjuk - legalább is mi férfiak - nekünk mi a jó !És itt vége! A tudomány és az arról való értekezés egész máshol kezdődik, nem itt! Egyébként van közeli ismerősöm, aki jóga oktató, tanult Indiában, elismert országosan, de Ő ilyen szintre soha nem erszkedne le okoskodni! Talán éppen a jóga tisztasága miatt! És itt szintén érezhető a különbség! Részemről ennyi!
Annabell /Agárd/, Dettike /Szfvár/ és Lidia / dújváros/.Valaki volt már náluk?
Sziasztok!!
Csodás napot kivánok mindenkinek!!
:)
kiez a gyö..rr : ))) parancsolsz ????
Szép napot!
Remélem befejezted és veled együtt mindenki.
Ez itt a Beszélgessünk topic, senkit nem érdekel, nem is értik, hogy mi történt.
A múltat meg nem kéne bolygatni, mert hátha eszembe jut.
Körülbelül 2 hónap múlva szándékomban állt teljesen lemenni.
Nyugger masszőr leszek. Ennyi és vége. Rendben?
Talán kibírjátok addig.
Sziasztok!
Tudom jól, hogy ez itt nem a reklám helye, de Szandy (24), Barby (23), bájosak, gyönyörűek, és nagyon tudnak, nálam nincs különbség közöttük ! :)
Sziasztok!
Mi volt itt tegnap este?
Bekapcsolom a gépet és azt látom több példányban, hogy: "A hozzászólást moderáltuk, kérjük a fórum szabályzat betartását"
Micsoda csörték mentek itt? Kiért harcoltak a Bikák? Csak nem BarbyIngridPriszcillaDia-ért? :-)))
Üdv: Thomika
Tisztelt anita69!
A chat egy olyan hely, ahol a beírt szöveg csak akkor és azoknak látszik, akik épp ott vannak. Azt tudom javasolni, ne vegye figyelembe a sértéseket, inkább privát szobában beszélgessen azokkal, akik szimpatikusak Önnek.
Elvesztettem a fonalat. Dia39 segíts. Barbi eltünt hirtelen, és eladta a cipőjét Ingridnek? Nem is merek másra gondolni. Mire jó ez gyuszika? Normális szolgáltatást kellene nyujtani és akkor nem kényszerülnél arra, hogy hazudj folyamatosan. EDDA az előttem szólókhoz hasonlóan csak annyit NAGY ÍVBEN KERÜLENDŐEK VAGYTOK. Nem ártana elhagyni a várost. Ja, és még annyit ha te nő vagy akkor elég szépen megtanultál beszélni, büszke lehetsz magadra.
Szia!
Kolostor utca: Cintia, Amanda. A képek átverés.
Elvileg a Lili is ott szokott lenni, őt nem ismerem, róla nem tudok nyilatkozni. Elvileg jókat írtak róla régebben.
Andinál unottabb szolgáltatóval még nem találkoztam. Lehet hogy rossz napja volt.
Sziasztok!
Andit ismeri valaki ? ***moderálva***
Én olyan vagyok, a haláltól se félek már :)
Szia! Akit keresel, másfél évvel ezelőtt dolgozott Győrben.
Üdv.!Nagy szerencsémre sikerült meglátogatnom Szilvi32-t.Nagyon jól éreztem magam,és az együttlét teljesen kifogástalan volt.Nekem 10/10 az értékelés.Aki szeretne bővebb infót,annak szívesen válaszolok privibe.